Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Creaktiv Little Reference további szint + 4db láb

499.000 Ft/db
Menny.:db
Gyártó:
A Little Reference az első olyan állvány a sorban, ahol a rezonanciákat már a teljes frekvenciatartományban homok és acélgolyók terelik el a Multiplex paneleken belül speciálisan kialakított területeken. A négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia itt már alaptartozék. A terhelhetőség 60kg/polc.
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 08.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott CREAKTIV HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A termékpaletta igen széles: hifi állványokból, rezgéselnyelő elemekből/bázisokból és intelligens kiegészítőkből, például padlókúpokból, tüskékből és padlógörgőkből áll.
A CREAKTIV állványokat a moduláris felépítés, négykamrás kialakítású lábak, rendkívüli méretpontosság, melamin, rétegelt lemez, illetve üveg/fakompozit készülékpolcok és kiemelkedő tulajdonságú, a kategóriákban felfelé haladva egyre kifinomultabb rezonancia elnyelő töltőanyagok használata jellemzi.
Jóllehet, a CREAKTIV hifi állványokra nem klasszikus bútorként kell tekinteni, hiszen elsősorban a rezgéscsillapítási szempontok figyelembevételével készülnek, makulátlan kivitelezésük és megjelenésük mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket. A CREAKTIV kínálatában ugyanakkor hifi bútorok, szekrények és hanglemez tárolók is megtalálhatóak, a kivitelezés szempontjából a készülékállványokkal megegyező minőségben. A moduláris felépítésnek köszönhetően egy állványon belül a felső polc akár egy magasabb kategóriából is átemelhető, ezzel lehetőséget teremtve egy készülék még tökéletesebb rezgéscsillapítására.
A Little Reference az első olyan állvány a sorban, ahol a rezonanciákat már a teljes frekvenciatartományban homok és acélgolyók terelik el a Multiplex paneleken belül speciálisan kialakított területeken. A négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia itt már alaptartozék. A terhelhetőség 60kg/polc.
Little Reference, a multiplex HiFi állvány.
A rezonanciákat a teljes frekvenciatartományban homok és acélgolyók terelik el a Multiplex panelen belül speciálisan kialakított területeken.
A legutóbbi tesztet a STEREOPLAY magazin végezte. Ebből a célból három mérést végeztek semleges környezetben (hangzó szobában). Ebben a tesztben 7 állványt vizsgáltak a 2300 euróig terjedő árkategóriában.
A STEREOPLAY magazin (8/2013) így ítélte meg: "Összességében a creaktiv (Little Reference) játszott a legsemlegesebben és legfogósabban. Ha bizonytalan, a HIFI-listán a legkevésbé a Little Reference-ral lehet rosszul járni. [...] A Little Reference mindig izgalommentesen semlegesen hangzott, de megmutatta a felvétel minden részletét, és egy nagyszerű, nagyon stabil mélyhangot ünnepelt. Ez a semlegesség és a részletekre való odafigyelés biztosította a creaktiv számára a tesztgyőzelmet."
Minden Reference Rackhez alu fekete vagy ezüst (Ø=35 mm) töltött és csillapított csöveket, tüskeszettet és alátéteket kap.
A cső hossza (60-350 mm) szabadon választható.

Állvány külső méret: 620mm x 500mm x 36mm
Állvány belső méret: 530mm x 500mm
Polc magasság: Szabadon választható
Polconkénti terhelhetőség: 60kg
Kivitel: Multiplex Absorber lap, antirezonanciás töltettel

Ø= 35mm-es 4-kamrás, ci2p technológiával töltött lábakkal


Választható Alu ezüst vagy fekete lábak

Tartozék: Tüske és alátét szett
Színek: natúr bükk, fehér, fekete, cseresznye. Egyedi színek 25% felár

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!