Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Creaktiv Big Reference további szint + 4db láb

669.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Egyesíti a Little Reference és a Midi Reference készülékekkel szerzett tapasztalatainkat. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elterelődnek.
A "STEREO" szaklap 12/2009-ben a nagy testvér Big Reference ci2p PLUS teszt eredményével "a 'high-end' osztály hangszintjét" minősítette.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott CREAKTIV HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A termékpaletta igen széles: hifi állványokból, rezgéselnyelő elemekből/bázisokból és intelligens kiegészítőkből, például padlókúpokból, tüskékből és padlógörgőkből áll.
A CREAKTIV állványokat a moduláris felépítés, négykamrás kialakítású lábak, rendkívüli méretpontosság, melamin, rétegelt lemez, illetve üveg/fakompozit készülékpolcok és kiemelkedő tulajdonságú, a kategóriákban felfelé haladva egyre kifinomultabb rezonancia elnyelő töltőanyagok használata jellemzi.
Jóllehet, a CREAKTIV hifi állványokra nem klasszikus bútorként kell tekinteni, hiszen elsősorban a rezgéscsillapítási szempontok figyelembevételével készülnek, makulátlan kivitelezésük és megjelenésük mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket. A CREAKTIV kínálatában ugyanakkor hifi bútorok, szekrények és hanglemez tárolók is megtalálhatóak, a kivitelezés szempontjából a készülékállványokkal megegyező minőségben. A moduláris felépítésnek köszönhetően egy állványon belül a felső polc akár egy magasabb kategóriából is átemelhető, ezzel lehetőséget teremtve egy készülék még tökéletesebb rezgéscsillapítására.
A Midi és Big Reference esetében csak az állványok méretében van különbség, ezek a felső kategóriás csúcsminőségű állványok már valódi fakerettel és üvegbetétekkel vannak szerelve. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a homok és acélgolyók használata révén a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezetődnek, a négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia alaptartozék. A Midi és Big Reference 2, 3, 4, vagy 5 polcos, kivitelben, 60-350 mm polctávval és akár dupla szélességben is elérhetőek. A terhelhetőség 80kg/polc.

A Big Reference igazi High End állvány valódi fakerettel és üvegbetétekkel.
Egyesíti a Little Reference és a Midi Reference készülékekkel szerzett tapasztalatainkat. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elterelődnek.
A "STEREO" szaklap 12/2009-ben a nagy testvér Big Reference ci2p PLUS teszt eredményével "a 'high-end' osztály hangszintjét" minősítette.
Ez az állvány 2, 3, 4 vagy 5 szinttel kapható, és további szintekkel bővíthető.
Minden Reference Rackhez alu fekete vagy ezüst (Ø=35 mm) töltött és csillapított csöveket, alsó kúpokat és alátéteket kap.
A cső hossza (60-350 mm) szabadon választható.
Állvány külső méret: 680mm x 550mm x 45mm
Állvány belső méret: 590mm x 550mm
Polc magasság: Szabadon választható
Polconkénti terhelhetőség: 80kg
Kivitel: Kézzel készített vázszerkezet, üvegbetét és antirezonanciás töltet.
Üvegbetét: fekete, fehér vagy ezüst

Ø= 35mm-es 4-kamrás, ci2p technológiával töltött lábakkal

Választható Alu ezüst vagy fekete lábak

Tartozék: Tüske és alátét szett
Színek: natúr bükk, fehér, fekete, cseresznye. Egyedi színek 25% felár

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!