Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.5m Diamond koaxiális digitális kábel

623.100Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Koaxiális digitális kábel, tömör, tökéletes felületű ezüst (pss) vezetők, dielektromos előfeszítésű rendszer rádiófrekvenciás csapdával, szénalapú 6 rétegű zajszűrő rendszer (nds), ezüstözött fonott árnyékolás, hidegen hegesztett ezüst közvetlenül a tiszta vörösréz végződések felett
keménycellás habszigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy rendkívül széles sávszélességben legyenek képesek minimalizálni a torzítást. Számos alkalmazás esetében fontos a digitális kommunikáció sebessége. A "sebesség" leginkább a nagyméretű fájlok minél gyorsabb átvitelére vagy a HD-videókhoz elegendő adat szállítására vonatkozik. A digitális koaxiális audió esetében a "sebesség" kritikus, de nem a gyorsaság miatt, hanem mert a digitális adatfolyamon belüli időbeli kapcsolatok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciója szempontjából, amely információt, zenét és örömöt hoz a fülünkbe. Az adatcsomagon belüli információ időbeli károsodása (jitter) kicsi és lapos hangzást eredményez 3 dimenziós hangzás helyett, durvát és ködöset a sima és tiszta helyett.
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS) VEZETŐK
A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Silver (PSS) az AudioQuest legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Silver minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.
DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL
Minden két vagy több vezető közötti szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a dielektrikum nem előfeszített, a dielektrikum-hatás (abszorpció és nemlineáris energiafelszabadulás) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében valódi problémát jelent. Az RF-csapda beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységek számára fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a jelvezetőkbe a DBS mezőelemekből. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
SZÉNALAPÚ 6 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
EZÜSTÖZÖTT FONOTT ÁRNYÉKOLÁS
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.
HIDEGEN HEGESZTETT EZÜST KÖZVETLENÜL A TISZTA VÖRÖSRÉZ VÉGZŐDÉSEK FELETT

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!