Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Cinnamon koaxiális digitális kábel

53.100Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Koaxiális digitális kábel,tömör 1,25%-os ezüst vezetők a jobb analóg teljesítmény érdekében, fémréteg zajszűrés, fólia + ezüstözött fonott árnyékolás, hidegen hegesztett, aranyozott végződések, keménycellás habszigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy rendkívül széles sávszélességben legyenek képesek minimalizálni a torzítást. Számos alkalmazás esetében fontos a digitális kommunikáció sebessége. A "sebesség" leginkább a nagyméretű fájlok minél gyorsabb átvitelére vagy a HD-videókhoz elegendő adat szállítására vonatkozik. A digitális koaxiális audió esetében a "sebesség" kritikus, de nem a gyorsaság miatt, hanem mert a digitális adatfolyamon belüli időbeli kapcsolatok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciója szempontjából, amely információt, zenét és örömöt hoz a fülünkbe. Az adatcsomagon belüli információ időbeli károsodása (jitter) kicsi és lapos hangzást eredményez 3 dimenziós hangzás helyett, durvát és ködöset a sima és tiszta helyett.
TÖMÖR 1,25%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB ANALÓG TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN
A tömör vezetők kiküszöbölik a szálak közötti torzítást, amely a kábelek egyik legnagyobb torzítási forrása.
FÉMRÉTEG ZAJSZŰRÉS
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrése szükséges. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
FÓLIA + EZÜSTÖZÖTT FONOTT ÁRNYÉKOLÁS
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT VÉGZŐDÉSEK
Ez a dugókialakítás lehetővé teszi a forrasztástól mentes csatlakozást, amely a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett az eljárás nagynyomású technikát alkalmaz. Mivel a földelt héjakat megmunkálás helyett préselik, a felhasznált fémeket a megmunkálhatóság helyett az alacsony torzulás szempontjából lehet kiválasztani.
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. A vezetővel szomszédos bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!