Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.0m Carbon koaxiális digitális kábel

95.800Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Koaxiális digitális kábel, tömör 5%-os ezüst vezetők, szénalapú 5 rétegű zajszűrő rendszer (nds), fólia + ezüstözött fonott árnyékolás, hidegen hegesztett ezüst közvetlenül a tiszta lila rézen, keménycellás habszigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy rendkívül széles sávszélességben legyenek képesek minimalizálni a torzítást. Számos alkalmazás esetében fontos a digitális kommunikáció sebessége. A "sebesség" leginkább a nagyméretű fájlok minél gyorsabb átvitelére vagy a HD-videókhoz elegendő adat szállítására vonatkozik. A digitális koaxiális audió esetében a "sebesség" kritikus, de nem a gyorsaság miatt, hanem mert a digitális adatfolyamon belüli időbeli kapcsolatok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciója szempontjából, amely információt, zenét és örömöt hoz a fülünkbe. Az adatcsomagon belüli információ időbeli károsodása (jitter) kicsi és lapos hangzást eredményez 3 dimenziós hangzás helyett, durvát és ködöset a sima és tiszta helyett.
A TÖMÖR 5%-OS EZÜST VEZETŐK JAVÍTJÁK AZ ANALÓG TELJESÍTMÉNYT
A tömör vezetők kiküszöbölik a szálak közötti torzítást, amely a kábelek egyik legnagyobb torzítási forrása.
SZÉNALAPÚ 5 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
FÓLIA + EZÜSTÖZÖTT FONOTT ÁRNYÉKOLÁS
HIDEGEN HEGESZTETT EZÜST KÖZVETLENÜL A TISZTA LILA RÉZVÉGZŐDÉSEK FELETT
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. A vezetővel szomszédos bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!