Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 4.0m pr Chicago RCA analóg összekötő kábel

70.900Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Analóg összekötő kábel,Fémréteg zajszűrés
Kétszeresen szimmetrikus geometria
Keménycellás habszigetelés
Hidegen hegesztett, aranyozott végződések
Tömör, hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetők
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Minden március 17-én, a Szent Patrik-napon New York City csupán egy zöld vonalat fest a Fifth Avenue felvonulási útvonalának közepére - ezt a mutatványt bármelyik város könnyen véghez tudja vinni -, de csak Chicago fest egy egész folyót a smaragdzöld tökéletes árnyalatára az ír kultúra tiszteletére. Miért zöld? Írország buja növényzetének köszönhetően a szigetet gyakran nevezik Smaragd-szigetnek. Az írek számára a zöld színű büszkeséget nem lehet félvállról venni. Az Egyesült Államokban még a nem ír származásúak is tudják, hogy Szent Patrik napján zöld ruhát kell viselniük, különben egy ír barátjuk vagy kollégájuk játékosan megcsipkedi őket! De egy dolog zöld inget vagy nyakkendőt felvenni, és egészen más dolog egy 156 mérföld hosszú folyót átalakítani. A chicagói Stephen M. Bailey, aki az átalakítást megszervezte, azzal dicsekedett, hogy egy napra a Chicago folyót Shannon folyóvá (Írország leghosszabb folyójává) változtatja, és végül így is lett.

Nem volt különösebb recept egy folyó sikeres festésére. Egy kis próbálkozásra és tévedésre volt szükség. Kezdetben több mint 100 font festéket használtak fel, és a folyó egy hétig zöld maradt! A második évben 50 font festék három teljes napig tartotta zöldnek a folyót. A harmadik évben kiderült, hogy 25 font festék használata egyetlen napra tette zölddé a folyót. Két évvel később a környezetvédelmi aggályok miatt egy új, növényi alapú festékanyagot fejlesztettek ki, amely tökéletes zöld tengert eredményez, és négy-öt órán át tart - 40 fontnyi anyag elég a trükkhöz. Az egész országot követve a nagyobb csatornák, kisebb patakok, városrészek, ivókutak, sőt még a Fehér Ház elnöki szökőkútja is zöldre van festve Szent Patrik napjára - mindez a chicagói csodálatos példának köszönhetően.

FÉMRÉTEG ZAJSZŰRÉS
Könnyen megvalósítható a 100%-os pajzsfedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrése szükséges. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
KÉTSZERESEN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA
A kifejezetten egyvégű alkalmazásokhoz tervezett Double-Balanced Geometry viszonylag alacsonyabb impedanciát kínál a földön a gazdagabb és dinamikusabb élmény érdekében. Míg sok egyvégű kábeltípus egyetlen útvonalat használ a föld és az árnyékolás számára, a Double-Balanced kialakítás a tisztább, csendesebb teljesítmény érdekében szétválasztja a kettőt.
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT VÉGZŐDÉSEK
Ez a dugókialakítás lehetővé teszi a forrasztástól mentes csatlakozást, amely a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett az eljárás nagynyomású technikát alkalmaz. Mivel a földelt héjakat megmunkálás helyett préselik, a megmunkálhatóság helyett az alacsony torzulás szempontjából lehet kiválasztani a felhasznált fémet.
TÖMÖR, HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETŐK
A tömör hosszú szemcséjű réz (LGC) simább és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes, nagy vezetőképességű) rézből készült kábelek. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a torzítás egyik fő forrása. A felület minősége kritikus, mivel a vezető sínvezetőként tekinthető mind a vezetéken belüli elektromos mezők, mind a vezetéken kívüli mágneses mezők számára. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt, és határozottan jobb teljesítményt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!