Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Real Cable CHAMBORD II SP 3M00 hangfal kábel

319.990Ft
Hossz
Menny.:szett
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Hangsugárzó kábel, CHAMBORD II,14mm OCC + TEFLON, 2 x 3m, Fekete szövött burkolat
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Real Cable Chambord II hangfalkábel  az első Chambord továbbfejlesztett változata.  A Real Cable Chambord II SP a gyártó minden know-how-jának csúcspontja, egy teljes egészében francia gyártású top kategóriás termék. Célja, hogy felfedje a csúcskategóriás Hi-Fi berendezés teljes potenciálját. Ennek az eredménynek az elérése érdekében a Chambord II SP vezetői nagytisztaságú oxigénmentes OCC réz konstrukcióval rendelkeznek.

A Real Cable Chambord II SP egy sajátos architektúrából származik, mivel integrálja a Real Cable által kifejlesztett TDC (konstans terjedési idő) technológiát. Ennek eredményeként az egyes frekvenciacsoportok egymástól függetlenül eredeti elrendezést kapnak a fáziseltolódás kockázatának korlátozása érdekében. "Aki ismerte a CHAMBORD selymességét és szellősségét, megtalálja ezeket a tulajdonságokat, a hangszínpad még kiválóbb reprodukciójával, világosan definiált síkokkal és megnövelt mélységgel.

A hangszórók eltűnnek, hogy helyet biztosítsanak a zenének."

A Chambord II SP hang visszaadásának gazdagsága egyszerűen rendkívüli, főleg, hogy a Real Cable erőfeszítéseit egyaránt annyira a jel vezetőképességére összpontosította, mint a külső szigeteléseknek használt különféle szigetelőkre. Mindegyik frekvenciacsoport részesül abban, hogy egy belső kettős árnyékolás kölcsönzi a teflon kapacitásait, hogy teljes védelmet nyújtson ennek a kábelnek az elektromágneses zavarok ellen. A belső rezgéseket elnyelő elektromos szigetelőként növényi dielektrikumot is használnak.

A Real Cable Chambord II SP a körülményektől függetlenül javítja zenéjét. A munka stílusos befejezése érdekében. A Real Cable a Chambord II SP-t banáncsatlakozókkal és többpontos érintkezőkkel látta el, hogy biztosítsa a készülékei közötti optimális kompatibilitást.

A tökéletes kábel kompromisszumok nélküli  A magas középtartományig a vonós és fafúvós hangszerek visszanyerik méretüket. A kórusok megdöbbentően természetesek . A jazzben ezt a koncerthangulatot irigylésre méltó dinamikával találjuk meg. A vonósok lenyűgöző természetességgel állnak fel. "

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!