Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins CCM7.5 S2 beépíthető hangszóró

279.990 Ft/db
Menny.:db
Gyártó: Bowers & Wilkins

A mennyezeti használatra kifejlesztett Continuum hangszórós modell jól alkalmazható egy házmozi  front, center és háttér hangsugárzójaként is. A 25mm-es elcsatolt, karbon dóm magassugárzóval és 1x 180mm-es Continuum kónuszú mély/középsugárzóval szerelt CCM7.5 S2, akár 150 wattos erősítővel is hajtható.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 24.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

CCM7.5 S2

A lefelé sugárzó, mennyezeti használatra kifejlesztett CCM7.5 S2 használható egy diszkrét mozirendszer bal, center, jobb és háttér hangsugárzójaként is. A modell egy 25mm-es karbon dóm magassugárzót és egy 180mm-es Continuum mély/középsugárzót használ. A mély / középsugárzó a mennyezet felületéhez képest szögben megdöntött, így könnyen a hallgató irányába fordítható, ennek köszönhetően a párbeszédek kristálytiszták és a különleges effektusok is jól hallhatóak. A Bowers & Wilkins QuickDogs™ rögzítési rendszere pedig lehetővé teszi az egyszerű és gyors installációt, vagy ha szükséges, a mellékelt kör alakú előlap az opcionálisan elérhető négyzetre való cserélését.

Láthatatlan hangzás

A CI700-as beépíthető sorozat öt új modellje új akusztikus szintet állított fel a falba és mennyezetbe építhető hangsugárzók terén.

A Bowers & Wilkins új minőségi szintet kínál a középkategóriás beépíthető hangsugárzók piacán, a három falba- és két mennyezetbe építhető modelljével. Az új technológiákat felvonultató, jelentősen jobb hangminőségű hangsugárzók típusszámait S2 végződéssel látták el, a könnyű azonosíthatóság érdekében.

Az új CI700-as sorozat mind az öt modelljénél az első jelentős változtatás a Bowers & Wilkins karbon dóm technológiának használata, melyet a cég először a többszörös díjnyertes 700-as sorozatban alkalmazott. Az előd, alumínium dómhoz képest a karbon dóm magassugárzó, kellemesebb és tisztább magas frekvenciás hangzással rendelkezik, a kivételes merevségnek, a torzításoknak való ellenállóságnak és az alacsony tömegnek köszönhetően.

A karbon dóm két részből áll. Az első rész, egy 30 mikron vastagságú alumínium dóm, mely merevítve lett egy PVD (Physical Vapour Deposition) eljárással felhordott karbon réteggel. A második részegység egy 300 mikron vastagságú karbon gyűrű, melynek a profilja illeszkedik a fő dóm belsejéhez. Ennek eredményeképp ez a Bowers & Wilkins által valaha is gyártott legjobb „nem gyémánt” dómsugárzó.

A high-end hangzás elérésének érdekében a sorozatban felhasználásra került a forradalmi Continuum középsugárzó is.  A Continuum kónusz kialakítása az optimalizált és szabályozott rugalmasság koncepcióján alapul. Ez segít elkerülni azt a hirtelen átmenetet, amely a dugattyú szerű mozgástól a rezonanciákra bomlik fel és ami drasztikusan hátráltatja a hagyományos meghajtó egység nyitottságát és semlegességét.

Az új CI 700-as sorozatban mind az FST kialakítású, mind a hagyományos kétutas középsugárzó típus is megtalálható. A Continuum, a Bowers & Wilkins által használt legtisztább és legtranszparensebb hangzást nyújtó középsugárzó anyag. Olyan részleteket is képes felfedni, melyeket más hagyományos anyagok egyszerűen képtelenek.

Hasonlóképp a basszus tartományban is történt előrelépés az új Aerofoil mélysugárzók felhasználásával, melyet eredetileg a 800 Diamond sorozathoz fejlesztettek ki, majd később a 700-as sorozat állódobozaiban és centersugárzóiban is alkalmaztak. Az eredeti karbon szövet helyett ennél a sorozatnál az Aerofoil profilú mélysugárzók belső és külső rétegei papírból készültek. A kompozit belső mag szerkezet itt EPS és nem szintaktikus hab, mint a 800 Diamond termékeknél. Azonban a hangminőség változatlan maradt, alacsony torzítású, precíz mélyhangzás, színezettségektől mentesen, mely gyakran hatással van a mélyhangszórókra.

A három technológia kombinációja, továbbá az iparág legjobb mérnökei által számtalan hangolással eltöltött óra, egy olyan falba és mennyezetbe építhető, kiváló hangminőségű hangsugárzó családban nyilvánul meg, melyet hallani kell, hogy elhiggyük a létezését.

Habár az új CI700-as sorozat, jelentősen megemelte a minőségi szintet, mégis az új sorozat minden hangsugárzóját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a már létező Bowers & Wilkins kivágási méretekbe, lehetővé téve a könnyű feljebb lépést azoknak, akik az eredeti sorozatot vásárolták meg.

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Karbon dóm magassugárzó
  Continuum mély / középsugárzó
Leírás 2 utas mennyezetbe építhető rendszer
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) Karbon dóm magas
  1x ø180mm (7in) Continuum mély / közép
Frekvencia tartomány (-6dB)  25Hz és 33kHz
Frekvencia válasz 32Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység  90dB spl (2.83Vrms, 1m)
Harmónikus torzítás 2. és 3. harmónikusok (90dB, 1m)
  <1% 70Hz - 33kHz
  <0.5% 100Hz - 28kHz
Névleges ellenállás  8Ω (minimum 4.8Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 25W - 150W, 8Ω-on nem túlvezérelve 
Keret átmérő 290mm (11.4in)
Mélység (felülettől mérve) 128mm (5in)
Kivágási átmérő 254mm (10in)
Kilógás 8.5mm (0.33in)
PMK (beépítő keret) PMK C8
Beépítő doboz BB 6C
Négyzet alakú előlap opció GR68SQ
Nettó súly 3.1kg (6.83 lb)
Szín Rács: fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!