Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins CCM7.3 S2 beépíthető hangszóró

1.599.980Ft
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

3 utas mennyezetbe építhető hangsugárzó 25mm-es elcsatolt, karbon dóm magassugárzóval,1 x 100mm-es Continuum kónuszú FST középsugárzóval és 2 x 130mm-es Aerofoil profilú mélysugárzóval, teljesítmény: 25 - 200W.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

CCM7.3 S2

A CCM7.3 S2 egy elsőrangú mennyezetbe építhető hangsugárzó, mely házimozi és sztereó felhasználásra is alkalmas. A kifinomult meghajtó egység konfiguráció egy 25mm-es karbon dóm magassugárzóból, egy 100mm-es FST™ Continuum kónuszú középsugárzóból és két 130mm-es Aerofoil profilú mélysugárzóból áll. Az egyedi kialakítású előlap, üvegszál erősítésű ABS-ből készült, míg az integrált beépítő doboz biztosítja a könnyű, utólagos szerelést, csökkenti az áthallást a mennyezet felett, a helyiségek között, továbbá optimalizálja a hangzás minőségét.

Láthatatlan hangzás

A CI700-as beépíthető sorozat öt új modellje új akusztikus szintet állított fel a falba és mennyezetbe építhető hangsugárzók terén.

A Bowers & Wilkins új minőségi szintet kínál a középkategóriás beépíthető hangsugárzók piacán, a három falba- és két mennyezetbe építhető modelljével. Az új technológiákat felvonultató, jelentősen jobb hangminőségű hangsugárzók típusszámait S2 végződéssel látták el, a könnyű azonosíthatóság érdekében.

Az új CI700-as sorozat mind az öt modelljénél az első jelentős változtatás a Bowers & Wilkins karbon dóm technológiának használata, melyet a cég először a többszörös díjnyertes 700-as sorozatban alkalmazott. Az előd, alumínium dómhoz képest a karbon dóm magassugárzó, kellemesebb és tisztább magas frekvenciás hangzással rendelkezik, a kivételes merevségnek, a torzításoknak való ellenállóságnak és az alacsony tömegnek köszönhetően.

A karbon dóm két részből áll. Az első rész, egy 30 mikron vastagságú alumínium dóm, mely merevítve lett egy PVD (Physical Vapour Deposition) eljárással felhordott karbon réteggel. A második részegység egy 300 mikron vastagságú karbon gyűrű, melynek a profilja illeszkedik a fő dóm belsejéhez. Ennek eredményeképp ez a Bowers & Wilkins által valaha is gyártott legjobb „nem gyémánt” dómsugárzó.

A high-end hangzás elérésének érdekében a sorozatban felhasználásra került a forradalmi Continuum középsugárzó is.  A Continuum kónusz kialakítása az optimalizált és szabályozott rugalmasság koncepcióján alapul. Ez segít elkerülni azt a hirtelen átmenetet, amely a dugattyú szerű mozgástól a rezonanciákra bomlik fel és ami drasztikusan hátráltatja a hagyományos meghajtó egység nyitottságát és semlegességét.

Az új CI 700-as sorozatban mind az FST kialakítású, mind a hagyományos kétutas középsugárzó típus is megtalálható. A Continuum, a Bowers & Wilkins által használt legtisztább és legtranszparensebb hangzást nyújtó középsugárzó anyag. Olyan részleteket is képes felfedni, melyeket más hagyományos anyagok egyszerűen képtelenek.

Hasonlóképp a basszus tartományban is történt előrelépés az új Aerofoil mélysugárzók felhasználásával, melyet eredetileg a 800 Diamond sorozathoz fejlesztettek ki, majd később a 700-as sorozat állódobozaiban és centersugárzóiban is alkalmaztak. Az eredeti karbon szövet helyett ennél a sorozatnál az Aerofoil profilú mélysugárzók belső és külső rétegei papírból készültek. A kompozit belső mag szerkezet itt EPS és nem szintaktikus hab, mint a 800 Diamond termékeknél. Azonban a hangminőség változatlan maradt, alacsony torzítású, precíz mélyhangzás, színezettségektől mentesen, mely gyakran hatással van a mélyhangszórókra.

A három technológia kombinációja, továbbá az iparág legjobb mérnökei által számtalan hangolással eltöltött óra, egy olyan falba és mennyezetbe építhető, kiváló hangminőségű hangsugárzó családban nyilvánul meg, melyet hallani kell, hogy elhiggyük a létezését.

Habár az új CI700-as sorozat, jelentősen megemelte a minőségi szintet, mégis az új sorozat minden hangsugárzóját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a már létező Bowers & Wilkins kivágási méretekbe, lehetővé téve a könnyű feljebb lépést azoknak, akik az eredeti sorozatot vásárolták meg.

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Karbon dóm magassugárzó
  Continuum kónuszú FST középsugárzó
  Aerofoil profilú mélysugárzó 
Leírás 3 utas mennyezetbe építhető rendszer
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) Karbon dóm magas
  1x ø100mm (4in) Continuum  FST közép
  2x ø130mm (5in) Aerofoil mély
Frekvencia tartomány (-6dB)  52Hz és 33kHz
Frekvencia válasz 55Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység 90dB spl (2.83Vrms, 1m)
Harmónikus torzítás 2. és 3. harmónikusok (90dB, 1m)
  <1% 90Hz - 33kHz
  <0.5% 120Hz - 33kHz
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 3.1Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 25W - 200W, 8Ω-on nem túlvezérelve 
Keret magasság 355mm (14in)
Keret szélesség 355mm (14in)
Mélység 194.5mm (7.66in)
Kivágási magasság 332mm (13.1in)
Kivágási szélesség 332mm (13.1in)
Kivágási magasság PMK-val 335mm (13.2in)
Kivágási szélesség PMK-val 335mm (13.2in)
Kilógás 8mm (0.3in)
PMK (beépítő keret) 7C
Nettó súly 9kg (19.84lb) tartozékokkal együtt
Szín Beépítő doboz: fehér
  Rács: fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!