Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cambridge Audio EVO CD - CD lejátszó

469.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

  • Kiváló minőségű audio CD-futómű - kizárólag az Evo all-in-one lejátszókhoz tervezve
  • Egyedi tervezésű S5 Servo - tökéletes lemezsebesség és hibamentes lejátszás
  • Egyedi digitális kimenet az Evo felé - tiszta digitális jelek és az albumok lemezborítójának kinyerése az Evo számára a megjelenítéshez
  • Hézagmentes (gapless) lejátszás - ideális klasszikus darabokhoz és DJ mixekhez
  • Akusztikusan csillapított fémváz és CD-tálca - elszigeteli az alkatrészeket, a zenei csúcsteljesítmény érdekében
  • Cserélhető oldallapok - az Evo all-in-one lejátszóhoz igazodva
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Cambridge Audio Evo szett

Új élet a CD lemezek számára

Az Evo CD a kizárólag az Evo all-in-one lejátszókhoz kifejlesztett kompaktlemez futómű. Ugyanazzal a szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkezik, ugyanazokból a prémium minőségű anyagokból készült, és ugyanazon szigorú szabványok szerint tervezték. Az Evo CD a zenei részletek minden egyes részletét kivonja a lemezekből, majd zökkenőmentesen továbbítja azokat az Evo erősítőnek. CD-gyűjteménye mostantól csatlakozhat a hi-fi evolúcióhoz.

Nő CD borítót olvas

Precíziós meghajtás

Az Evo CD az új S5 szervónkat használja, amely a CXC-ben található elismert S3 továbbfejlesztése. Elődjénél még jobb sebességpontossággal és zenei adatmegjelenítéssel rendelkezik. Az Evo CD nem egy többcélú lemezmeghajtót használ, hanem egy egyedi tervezésű mérnöki darabot, amelynek egyetlen célja az audio CD-k csalhatatlan pontosságú lejátszása.

EVO sorozat szett

A hangzásért tervezték

Az Evo CD precíziós alkatrészeit burkoló eloxált alumínium nem csak az Evo céltudatos kialakításához illeszkedik, hanem hozzájárul a teljesítményéhez is. Az akusztikusan csillapított fémváz és a meghajtótálca biztosítja, hogy semmi sem zavarja a jelet, miközben az az Evo digitális-analóg átalakítójához jut az egyetlen, egyedi „Evo Link” kimeneti kábelen keresztül.

Időtlen stílus

Időtlen stílus

A kizárólag az Evo modellekkel való párosításhoz tervezett Evo CD ugyanazokkal a prémium minőségű anyagokkal és méretekkel rendelkezik - az all-in-one lejátszó alá vagy mellé helyezhető. Ez az Ön döntése, ahogyan az is, hogy a kétféle oldallap közül melyiket választja. Az Evo és az Evo CD együttesen magabiztos stílust képvisel, amely elismeri örökségünket, de a jövőbe is tekint.

Evo stílusos környezetben lemezjátszóval és könyvekkel

Forma és funkció

Az Evo CD egyetlen célja a lemezek "pörgetése", hogy pontos zenei információkat adjon át az Evo-nak, ez lehetővé teszi a minimalista kialakítást - egyetlen gombbal az előlapon, a fém CD-tálca nyitására/zárására. Minden mást az Evo távirányítójával vagy az okoseszközön lévő StreamMagic alkalmazással lehet működtetni. A CD-albumok és a zeneszámok információi gyönyörűen jelennek meg az Evo 6,8" inches színes kijelzőjén.

Tartósan megépített

Tartósan megépített

Mivel gondosan kiválasztott és kompromisszumok nélküli anyagokból készült, az Evo CD ugyanolyan robusztus, mint amilyen jól néz ki. A teljesen fémből készült CD-tálcát és mechanizmust például a stabilitás, a hatékonyság és a hosszú élettartam érdekében választották ki. Akárcsak az Ön CD-gyűjteménye, ez is kiállja az idő próbáját - és hosszú éveken át felszabadítja az albumokba kötött zenéket és emlékeket.

Műszaki adatok

KIMENET Egyedi csatlakozás az Evo főegységhez
KOMPATIBILITÁS Csak CD-DA, CD-R, CD-RW
MAXIMÁLIS ENERGIAFOGYASZTÁS 20W
KÉSZENLÉTI ENERGIAFOGYASZTÁS <0.5W
MÉRETEK (SZÉ. X MA. X MÉ.) 317 x 89 x 352 mm
SÚLY 5 kg

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!