Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cambridge Audio CXN100 hálózati lejátszó

399.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

  • Lenyűgöző hangminőség - halljon minden részletet a digitális zenéből
  • ESS ES9028Q2M SABRE32 referencia DAC - a lenyűgöző digitális/analóg konverzióhoz 
  • StreamMagic Gen4 modul - a teljes streaming képességekért, beleértve az MQA-t is
  • Beépített Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz és Deezer - a lehető legjobb hangzás érdekében
  • Nagy felbontású internetes rádió - az MPEG-DASH támogatásnak köszönhetően
  • Roon Ready - digitális zenei gyűjteményének konszolidált böngészése
  • Multiroom képesség - kompatibilis a Google Home, Apple Airplay és Roon multiroom rendszerekkel
  • Rugalmas digitális csatlakoztathatóság - USB audio, koaxiális és TOSLINK vagy vezeték nélkül a beépített Chromecast, AirPlay 2 és Bluetooth segítségével.
  • Nagyméretű, nagy felbontású színes képernyő - az albumok művészeti anyagát kényelmesen, a fotelből is láthatja.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Elismert teljesítmény

Nem kellene, hogy legyenek kedvenceink, de a CXN100 valami más. A hifi-specialisták és a hallgatóink egyaránt imádták elődjét, a CXN V2-t - de várjon csak, amíg ezt meghallja. A CXN100 azonnal egy fényes jövőjű rendszerré változtatja a klasszikus hi-fi halmazt. És mivel ez egy hálózati eszköz, a CXN100 firmware-je távolról, a StreamMagic alkalmazásunkon keresztül frissíthető, hogy a legújabb szolgáltatásokat kapja. 

CXN100 hifi toronyban

Örökös változások

Az első dolog, ami feltűnik, az a nagy, nagy felbontású színes képernyő - annál jobb az albumok artworkjeihez. A hangerőszabályzót is megváltoztattuk, hogy egy dolgot jól csináljon, megnyugtatóan tapinthatóan reagálva. Belül egy szinttel magasabb szintre emeltük a dolgokat egy új ESS ES9028Q2M SABRE32 DAC és a Gen 4 StreamMagic modulunk segítségével. Az újratervezett, szakszerűen hangolt és egyszerűsített áramkörök a tisztább jelút érdekében teszik teljessé a képet.  

  A CXN100 hálózati lejátszó képernyője

Készen áll a forradalomra?

A streamelt zene kényelmét egykor a minősége hagyta cserben. Ez ma már nem így van - köszönhetően a jobb kodekeknek, a szélessávú internetnek és az olyan termékeknek, mint a CXN100.Úgy terveztük, hogy a digitális formátum könnyed hozzáférhetőségét biztosítsa, de azzal a kompromisszumok nélküli hangzásbeli kiválósággal, amely több mint 55 évnyi hifi-tervezés és jóval több mint egy évtizedes StreamMagic platformunk tökéletesítése során jött létre. 

 Zene lejátszása okostelefonon keresztül a CXN100-on keresztül

Amit csak akar

A CXN100 ingyenes és előfizetéses hi-res streaming szolgáltatásokat, például internetes rádiót, Spotify Connectet, Tidal Connectet MQA-val, Qobuz-t és Deezer-t tartalmaz az elérhető legjobb hangminőség érdekében. A beépített Apple Airplay2 és Chromecast segítségével hozzáférhet az Apple Music, az Amazon Music, a BBC Sounds és sok más zenéhez. A CXN100 Roon Ready is, ami egy helyen konszolidálja a digitális zeneböngészés élményét.  

StreamMagic App

A teljes történet

A CXN100 áramköreit teljesen újratervezték, hogy kihasználják az ESS ES9028Q2M SABRE32 digitális analóg átalakító 32 bites képességeit. Sikerült leegyszerűsíteni az audiojel útját, és a gondosan kiválasztott alkatrészek teljesítményét úgy hangolni, hogy semmi se álljon közéd és az eredeti felvétel közé. Az eredmény? Olyan melegség, mélység és árnyalatgazdagság, amely nem gyakran társul a digitális hangzáshoz. 

 CXN100 belső áramköri lap

StreamMagic

Ha a DAC a CXN100 szíve, akkor a StreamMagic Gen 4 modulunk az agya.  Ez futtatja az egyedi streaming platformunkat és alkalmazásunkat, amelyet már jóval több mint egy évtizede tökéletesítünk. Ez felelős a hálózati lejátszó sima, zökkenőmentes és stabil hallgatási élményéért bármilyen digitális forrásból. A CXN100 firmware-je a over the air is frissíthető, hogy frissítéseket kapjon és hozzáférjen az új szolgáltatásokhoz. 

A CXN100 StreamMagic Gen4 modulja

Vezérlés. Tiszta és egyszerű

A gyönyörűen sima hangerőszabályzó tárcsa és a nagyméretű színes kijelző egy szinttel magasabb szintre emeli a CXN100 zenelejátszás élményét. A StreamMagic alkalmazás az Ön távirányítója, amellyel intuitív módon irányíthatja a csatlakoztatott forrásokat - kurátorkodjon lejátszási listákat, programozzon előre beállított beállításokat vagy böngészhet albumokat a kényelmes hallgatási pozícióból. A CXN100 a CXC és CXA komponensekhez mellékelt fizikai távirányítóval is működik.  

Fiatal férfi élvezi a CX termékcsalád, köztük a CXN100 hálózati lejátszó hangját.

Életre tervezve

Az alumíniumból és acélból készült, elegáns, minimalista vonalakkal a CXN100 fizikailag és esztétikailag is hosszú éveken át megállja a helyét. Az a képessége, hogy időn túli frissítéseket kaphat, szintén megtéríti a befektetését. A hosszú élettartamú termékek gyártása csak egy módja annak, hogy minimalizáljuk a bolygóra gyakorolt hatásunkat, és maximalizáljuk a zenehallgatás örömét. A nagyszerű hangzás ne legyen káros hatással a Földre.

CXN100

Műszaki adatok

DAC ESS ES9028Q2M
USB AUDIO BEMENET B típusú USB megfelel az USB Audio 2.0 szabványnak
DIGITÁLIS AUDIO BEMENETEK USB meghajtó, Bluetooth (5.1), S/PDIF koaxiális, TOSLINK optikai
ANALÓG AUDIO KIMENETEK Szimmetrikus XLR és nem szimmetrikus RCA analóg
DIGITÁLIS AUDIO KIMENETEK S/PDIF koaxiális és TOSLINK optikai
KOMPATIBILITÁS TOSLINK optikai: 16/24bit 32-96kHz PCM, DoP64 S/PDIF koaxiális: 16/24bit 32-192kHz PCM, DoP64 UPnP: legfeljebb 32bit, 768kHz Helyi USB adathordozó: PCM legfeljebb 32 bites 768kHz-ig, DSD legfeljebb x512-ig USB audio: PCM legfeljebb 32 bites 768 kHz-ig, DSD legfeljebb x512-ig Bluetooth: MQA, Qobuz, Deezer, Roon Kész: SBC, AAC AirPlay 2, Chromecast beépített, internetes rádió, Spotify Connect, TIDAL Connect, MQA, Qobuz, Deezer, Roon.
AUDIO FORMÁTUMOK ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis.
ETHERNET 10/100Mbit
WI-FI IEEE 802.11 ac (2,4 GHz / 5 GHz)
MAXIMÁLIS ENERGIAFOGYASZTÁS 30W
KÉSZENLÉTI ENERGIAFOGYASZTÁS <0,5W (eco), <2W (hálózati készenlét)
MÉRETEK (SZÉ. X MA. X MÉ.) 430 x 85 x 305mm (16.9 x 3.4 x 12.2")
SÚLY 3,55 kg (7,83 font)
DOBOZ TARTALMA CXN100, hálózati kábel, vezérlőbusz kábel, x2 antenna, gyorsindítási útmutató, biztonsági lap, regisztrációs kártya.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!