Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Boxer subwoofer kábel

85.100Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Subwoofer összekötőkábel, Tömör 1,25%-os ezüst vezetők
Szénalapú, 3 rétegű zajszűrő rendszer
Polietilén légcsöves szigetelés
Kétszeresen szimmetrikus geometria
Hidegen hegesztett, ezüstözött tiszta vörösréz végződések
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A boxer fajta Németországból származik a 19. század végén, és az I. világháború után került az Egyesült Államokba. Ma a boxer az AKC munkakutya csoportjának része. Ne tévesszen meg senkit az "aggódó" tekintet a boxer arcán. A boxereket vidám, kedves és olykor egyenesen bohókás viselkedésükről, valamint a gyerekekkel való figyelemre méltó kapcsolatukról ismerik. A boxerek azonban ugyanúgy ismertek a bátorságukról, ha veszélybe kerülnek, vagy ha veszély fenyegeti a családot vagy a szeretteiket. A boxer veleszületett intelligenciája, valamint természetes erőssége és termete teszi a fajtát sokak által kedvelt fajtává.

TÖMÖR 1,25%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB MÉLYNYOMÓ TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN
Tömör 1,25%-os ezüstözött rézvezetők: Kiválóan költséghatékony módja a videó- vagy digitális kábel maximalizálásának, durva és borzalmas a teljes tartományú hanghoz, de mintha feljebb tekerné az "élességet" egy mélynyomó esetében, javítva az artikulációt és az érthetőséget.
SZÉNALAPÚ 3 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
POLIETILÉN LÉGCSÖVES SZIGETELÉS
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Az AudioQuest azonban mindkét vezetőn polietilén légcső szigetelést használ, a fokozott geometriastabilizálás és a jobb tisztaság érdekében. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a magas légtartalmú polietilén légcsőszigetelés sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott out-of-focus hatást.
KÉTSZERESEN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA
A kifejezetten egyvégű alkalmazásokhoz tervezett Double-Balanced Geometry viszonylag alacsonyabb impedanciát kínál a földön a gazdagabb és dinamikusabb élmény érdekében. Míg sok egyvégű kábeltervezés egyetlen útvonalat használ a föld és az árnyékolás számára, a Double-Balanced kialakítás a tisztább, csendesebb teljesítmény érdekében szétválasztja a kettőt.
HIDEGEN HEGESZTETT, Mártott EZÜSTÖZÉS KÖZVETLENÜL A TISZTA VÖRÖSRÉZ VÉGZŐDÉSEK FELETT

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!