Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins hangfalak

A Bowers & Wilkins vállalatról

A Bowers & Wilkins története egy ember vízióival kezdődött. John Bowers hitte, hogy a tökéletes hangfal olyan a fülnek, mint a tökéletesen sima üvegtábla a szemnek. Nem adhat hozzá és nem vehet el a zenéből, hanem felfedi az eredeti felvétel minden apró részletét.

Ez volt Bowers álma: a “valódi hang”. Ez az álom az, melyet azóta is követünk.

Az ő megszállott törekvése a tökéletességre és a legjobbon kívül semmi más elfogadásának rendíthetetlen elutasítása alakította mindazt, amit teszünk, és mindazt, amik vagyunk. Az "elég jó" egyszerűen nem elég jó a Bowers & Wilkins számára.

Az Egyesült Királyságban 1966-ban alapított B&W azaz Bowers & Wilkins több mint 50 éve a kiváló minőségű audió eszközök fejlesztésének élvonalába tartozik. A rangos "Queen's award" díjat töbször is megkapó Bowers & Wilkins precíziós otthoni hangfalakat, fejhallgatókat, egyedi telepítésű és magas minőségű autós audió termékeket tervez és gyárt, amelyek új elvárásokat teremtenek az újítás és hangminőség terén, és amelyekért a világ vezető hangstúdióinak és zenészeinek számtalan díjában és elismerésében részesült. A Bowers & Wilkins hírnevét a legjobb hangzás és a felülmúlhatatlan zenehallgatási élmény rendíthetetlen követésével alapozta meg.

A B&W hangfalak kiváló értékállóságukról is híresek, a régebbi használt eladó modelljeik is nagyon jó áron kelnek el. Sikerüket az is bizonyítja, hogy a hangsugárzóban lévő hangszórók más, saját építésű DIY dobozokba is bekerülnek, annak ellenére, hogy különállóan a hangszórók nem kaphatók.  

A cég termékválasztékában megtalálható számos klasszikus kialakítású álló hangfal vagy polc hangfal, vezeték nélküli hangfal, mozi-surround hangfal, center hangfal, fejhallgató, kültéri hangsugárzó, beépíthető hangszóró, aktív és passzív mélysugárzó, installációs erősítő, a hifi szintjétől a high-end sorozatokig. A leghíresebb hangfal, amit bizonyára szinte minden ember ismer pedig a NAUTILUS mely még mind a mai napig a világ egyik legikonikusabb modellje.