Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkoznak a Bowers & Wilkins PI5 és PI7 valódi vezeték nélküli fülhallgatók!

Bemutatkoznak a Bowers & Wilkins PI5 és PI7 valódi vezeték nélküli fülhallgatók!
Worthing, Anglia, 2021. március: A mai napon a brit audio márka, a Bowers & Wilkins bemutatta két új, korszerű True Wireless fülhallgatóját - a PI7-et és a PI5-öt -, amelyek a márka elismert "Valódi hangzás" ígéretét és akusztikai kiválóságát a True Wireless kategóriába is elhozzák.

Valódi vezeték nélküliség. Hihetetlen hangzás.

A Bowers & Wilkins bemutatja a PI7 és PI5 valódi vezeték nélküli fülhallgatói, melyek hihetetlen hangzásra képesek, bárhol.

• A brit prémium audio specialista két korszerű True Wireless In-ear fülhallgatót dob piacra, amelyek a kiváló minőségű audió élményt nyújtanak, bárhová is visz az élet.

• A PI7 és PI5 True Wireless fülhallgatók a Bowers & Wilkins páratlanul nagy felbontású hangzással rendelkeznek, amelyet az audiofilok és a zenekedvelők már megszokhattak.

• A modellek az iparágban vezető hangminőséggel, magával ragadó adaptív zajszűréssel, intuitív vezeték nélküli hangátvitellel és vezeték nélküli töltéssel rendelkeznek, amely előnyös az útközbeni életmódhoz.

•  Ugyanaz a csapat fejlesztette ki, amely az Abbey Road stúdióban található Bowers & Wilkins 800 Series Diamond hangszórók mögött áll.

• A PI7 (149.990Ft), mind a PI5 (94.990Ft) 2021. április 21-től kapható.

PI5

Mind a PI7, mind a PI5 modell azt a páratlanul nagy fel bontású hangminőséget nyújtja, amelyet az audiofilok és a zenekedvelők a Bowers & Wilkinstől elvárnak. Ugy anezt a jellegzetes hangminőséget most először kínálják True Wireless formában, innovatív és intuitív intel ligens funkciókkal, amelyeket úgy terveztek, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek az útközbeni életmódhoz.

A Bowers & Wilkins több mint ötven évnyi, az iparágban vezető szerepet betöltő hangzásbeli kiválóságára és innovációjára támaszkodva egy újabb, kategóriájában legjobb termékportfóliót mutat be, amely úgy adja vissza kedvenc zenéjét, ahogyan azt kell - ahogyan a művész elképzelte.

PI7 - A Bowers & Wilkins új, az iparágat meghatározó True Wireless fülhallgatója.

PI7 szénfekete

A zászlóshajó PI7 modell minden elemét úgy alakítottuk ki, hogy a legmagasabb szi ntű hangteljesítményt nyújtsa, újradefiniálva a True Wireless elvárásokat. A PI7 páratlan hangminőséggel rendelkezik, amelyre a következők jellemzőek: nagy felbontású 24 bites hangfeldolgozás minden fülhallgatóban, valamint a Dual Hybrid Drive egységek, amelyek a nagy teljesítményű hangszórókhoz hasonlóan működnek, gazdag és magával ragadó hallgatási élményt nyújtva.

A PI7 emellett Adaptive Noise Cancellation funkcióval rendelkezik, amely automatikusan, valós időben alkalmazkodik a környezethez, hogy a lehető legjobb hallgatási élményt nyújtsa - így kizárhatja a világot, és a szeretett zenére koncentrálhat. Hat mikrofon vezérli - három minden fülhallgatóban - a kristálytiszta
hangminőséget minden hívásnál, és mindezt egy intuitív, egyérintéses felhasználói felületen keresztül aktiválja.

Még a töltő tokot is úgy tervezték, hogy intuitív és zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtson. Ahogy az várható volt, kényelmesen, vezeték nélkül töltheti készülékét, miközben Ön úton van. De az iparágban elsőként a PI7 megemeli a lécet azzal, hogy a töltő tokon keresztül egyedülálló vezeték nélküli hangátviteli funkciót kínál. Ez azt jelenti, hogy a PI7-eket még repülőn is használhatod: csak csatlakoztasd a tokot közvetlenül egy hangforráshoz - például egy fedélzeti szórakoztató rendszerhez - és az közvetlenül a fülhallgatóidra továbbítja a hangot.

PI5 - A Bowers & Wilkins True Wireless hangzás, amely egész nap veled van.

PI5 Fehér

A PI5 a kategóriájában vezető True Wireless fülhallgató, amely rendelkezik a Bowers & Wilkins termékektől elvárható kiváló minőségű, hangzásjavító funkciókkal - tökéletes kísérője az útközbeni életmódnak. A kivételes hangteljesítmény és hívásminőség mellett a PI5 több mint 24 órányi akku üzemidőt kínál, így egész nap kapcsolatban maradhatsz. Mindehhez fejlett aktív zajszűrés társul, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazkodjon a hallgatási környezethez, akár otthonról dolgozik, akár egy forgalmas utcán, valamint egy gyorstöltő tok, amely 15 perces töltéssel akár két órányi akkumulátor-üzemidőt biztosít.

Merész dizájn és intelligens technológia.

Mindkét modell a Bowers & Wilkins merész dizájnját testesíti meg, hogy kitűnjön a tömegből, a gyönyörűen precíz részletek kiemeléséhez pedig színes hangsúlyokkal. Az okos technológia kényelmesebbé teszi az életet a PI7 és PI5 készülékekkel. Mindkét modell konfigurálható a Bowers & Wilkins társalkalmazással, és egyszerű, egygombos kezelőfelülettel, valamint a Siri vagy a Google Assistant hangalapú asszisztenstámogatással párosulnak. Több forráskészülék vezeték nélkül párosítható mindkét modellhez, így a felhasználó egyszerűen és kényelmesen csatlakozhat újra az egyes forrásokhoz, amikor csak szükséges.

A PI7 és a PI5, amelyeket ugyanaz a csapat fejlesztett ki, amely az Abbey Road stúdióban található Bowers & Wilkins 800-as sorozatú Diamond hangszórók mögött áll, ugyanazt az iparágvezető mérnöki és tervezési filozófiát testesíti meg, amely a világ legjobb audio termékeinek megalkotásához vezetett.

Geoff Edwards, a Bowers & Wilkins márkaigazgatója elmondta: "Izgatottan várjuk, hogy új fülhallgatóinkkal belépjünk a True Wireless kategóriába. Régóta az alapítónk, John Bowers által kialakított filozófiánk, hogy csak akkor lépünk be egy új kategóriába, ha úgy gondoljuk, hogy új mércét tudunk felállítani az audió teljesítmény terén az adott területen. A PI7 és a PI5 révén valóban úgy gondoljuk, hogy ezt elértük."