Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins Panorama 3 soundbar

399.990 Ft/db
Menny.:db
Gyártó:
A Panorama 3 a Bowers & Wilkins több évtizedes, világhírű hangstúdiókkal való együttműködésben szerzett tapasztalatára támaszkodik és ez az első olyan soundbarunk, amely Dolby Atmos térhangzással rendelkezik.

Az Alexa hangvezérlésnek, a zenei streamingszolgáltatások széles skálájához való hozzáférésnek és a multiroom támogatásnak köszönhetően legalább annyira intelligens, mint amennyire jól szól.
A Panorama 3-mal úgy élheti át az összes filmet, tévéműsort és zenét, ahogyan azokat mindig is hallani akarta.
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 01.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A filmhangok gazdag öröksége

Több mint 40 éve a művészek, zeneszerzők és hangstúdiók világszerte a Bowers & Wilkins hangsugárzóiban bíznak, hogy segítsenek nekik olyan filmzenék létrehozásában, amelyek egy egész generációt formáltak. Az olyan világhírű filmektől kezdve, mint A Jedi visszatér és Az elveszett frigyláda fosztogatói, egészen az olyan eposzokig, mint A Gyűrűk Ura és a Bosszúállók, a Bowers & Wilkins hangsugárzók döntő szerepet játszottak minden egyes ikonikus filmzene megalkotásában.

Így nem meglepő, hogy a Bowers & Wilkins akusztikai mérnökeinek ugyanaz a csapata határozza meg az új Panorama 3, a márka első Dolby Atmos soundbarjának a hangminőségét, így a nagyszerű hangzás garantált.

          Panorama 3   Panorama 3 közeli    Panorama 3

A kiválóság erős öröksége

A Bowers & Wilkins 2009-ben mutatta be az első soundbarját, a Panorama-t. A Panorama nevét a filmművészet aranykorának két ikonikus filmtechnológiájáról kapta - a Panavision és a Cinerama, valamint új koncepciót határozott meg a soundbarok tervezésében. A legtöbb riválisával ellentétben, a hangsugárzót egy kompromisszumok nélküli prémium termékként tervezték, amely a lehető legjobb hangminőséget kínálja egyetlen hangsugárzóból, külső mélynyomó vagy egyéb kiegészítő nélkül. 2013-ban frissítettük ezt a sikeres eredeti alapfeltevést a továbbfejlesztett Panorama 2-vel, amely a még jobb hangzás érdekében továbbfejlesztett meghajtóegységeket, valamint a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében HDMI-bemeneteket tartalmazott.

Panorama 3

Az új Panorama 3 a két elődjének bevált örökségére épül. Az említett modellekhez hasonlóan a Panorama 3-at is úgy tervezték, hogy egyetlen, elegáns komponensből nagyszerű hangzást kínáljon, és ne legyen szükség további hátsó hangszórókra vagy mélynyomóra. Teljes körű, kiváló minőségű Bowers & Wilkins hallgatási élményt nyújt zenével és filmekkel egyaránt, a magával ragadó és a helyiséget betöltő Dolby Atmos Elevation minden előnyével együtt.

     Panorama 3   Panorama 3   

A Panorama 3-at kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legalacsonyabb és legkevésbé feltűnő legyen, így könnyen integrálható a mai alacsony magasságú TV-állványokba. Belsőleg az új Bowers & Wilkins Zeppelinhez hasonló skálázható platformon alapul. Ez lehetővé teszi, hogy a közeljövőben új funkciókkal, például multiroom képességgel fejleszthető és bővíthető legyen. Ez azt is jelenti, hogy a Zeppelinben található összes kulcsfontosságú funkció is jelen van, beleértve az AirPlay 2-t és az aptX Adaptive-ot, a Spotify Connect mellett, valamint az integrált Alexa hangvezérlést és az integrált streamingszolgáltatások támogatását számos szolgáltatótól, amelyekhez a Bowers & Wilkins Music App segítségével férhet hozzá.

A Panorama elsődleges TV-csatlakozása egy egyszerű HDMI eARC bemeneten keresztül történik, ami biztosítja a partner tévékkel való egyszerű használatot és a hangformátumok széles skálájának támogatását. Egy optikai bemenet is rendelkezésre áll. A Panorama 3 az első olyan Bowers & Wilkins soundbar, amely támogatja a Dolby Atmos térbeli hangzást, és ahol van Dolby TrueHD tartalom, azt is képes feldolgozni.

Összesen 13 egyedi meghajtóegységet használ 3.1.2 konfigurációban. Az első egy dedikált bal, középső és jobb oldali, előre dolgozó meghajtóegységekből álló elrendezés, egységenként két 50 mm-es középsugárzóval, amelyekhez teljesen elcsatolt, 19 mm-es titánium dóm magassugárzó társul. Ehhez az előre dolgozó konfigurációhoz csatlakozik két felfelé szóló 50 mm-es Dolby Atmos Elevation meghajtóegység, amelyeket kifejezetten úgy terveztek és optimalizáltak, hogy a térbeli hangsávok esetében a lehető legjobb élményt nyújtsák. A basszusokat egy pár 100 mm-es mélysugárzó kínálja, amelyeket a ház tetejére szereltek, és jelentős térfogaton osztoznak a házon belül.

Bowers & Wilkins Music App támogatás

Az ügyfelek a Bowers & Wilkins Music App-ot fogják használni az összes beállítási funkcióhoz, valamint a zenei szolgáltatásokkal való mindennapi felhasználói interakcióhoz. Ez a zenei szolgáltatások széles skáláját egyesíti egy platformon. Jelenleg a Deezer, az NTS Radio, a Qobuz, a SoundCloud, a TIDAL és a TuneIn tartozik ide, és várhatóan hamarosan további szolgáltatásokkal bővül. Bizonyos piacokon a Dash Radio, a Qplay és a Ximalaya is elérhető lesz. Csak keresse meg az előadót, albumot vagy dalt, amit hallani szeretne, és máris megkapja az összes elérhető opciót az adott tartalomhoz az összes szolgáltatásban, amelyre előfizetett.

A "szív" szimbólummal választhatja ki azokat a zenéket, amelyeket különösen szeret, és az alkalmazás elkezdi megismerni az előadókkal és műfajokkal kapcsolatos preferenciáit, ami segít az ajánlásokat az ízléséhez igazítani, miközben hallgatja. A rendszer szinkronizálja a kedvenc tartalmait az alkalmazásban és az Ön által kiválasztott zenei szolgáltatásokban, rádióállomásokon és podcastokban.

Emellett hozzáférhet a speciálisan összeállított lejátszási listáinkhoz is, amelyekben akusztikus csapatunk által gondosan kiválasztott dalok szerepelnek.
A korábbi Panorámákhoz hasonlóan a következő rejtett-világított gombokat találja magán a terméken: szünet, lejátszás és a hangerő fel/leállítása.

Az első multiroom Panorama

Az induláskor a Panorama 3 csak szobai használatra lesz alkalmas, többszobás használatra nem. Nem sokkal a bevezetés után a Panorama 3-t a „Over the Air” frissítjük, hogy többszobás funkciót kínáljon. Ennek a funkciónak a használatához nem szükséges, hogy az ügyfélnek már meglévő Formation-kompatibilis Bowers & Wilkins termékekkel rendelkezzen: az ügyfél multiroom "otthona" akár több Panorama 3-ból és Zeppelinekből is állhat.

Ha azonban a vásárló rendelkezik Formation-kompatibilis Bowers & Wilkins termékekkel, a Panorama 3 egy másik termékként vagy helyiségként jelenik meg a rendszeren belül, és képes lesz megosztani a zenét több Formation-kompatibilis termékkel az otthonában.

Felhasználói előnyök:

Magas minőségű, lenyűgöző hangzás

A Panorama 3 valódi Dolby Atmos-képességet kínál felfelé irányuló meghajtóegységekkel, amelyeket a lehető legjobb térbeli hangzás elérésére optimalizáltak. Az egyetlen egységből álló ház erőteljes basszust kínál, külső mélysugárzó nélkül, így egyetlen komponensből megkapja az összes szükséges kiváló minőségű hangzást.

Az Atmos iker meghajtóegységeken kívül a Panorama 3 további kilenc további meghajtóegységgel rendelkezik bal/közép/jobb (LCR) hangszóró konfigurációban, így biztosítva az optimális tisztaságot és részletességet. A basszust a kabinet nagy részét alkotó, külön erre a célra kialakított részben elhelyezett két mélysugárzó szolgáltatja. Az egész rendszert hatalmas, 400 wattnyi teljesítmény hajtja meg, ami kiemelkedő teljesítményt biztosít, bármit is nézzen vagy hallgasson.

Kényelmes, Egyszerű, Könnyed

A Panorama 3 egy teljeskörű megoldás egy termékben. Mindössze egyetlen HDMI-csatlakozásra van szüksége a tévéhez, hogy nagyszerű hangzást élvezhessen, bármit is nézzen, vagy amikor csak zenét szeretne hallgatni.

A nagyszerű hangzáshoz nincs szükség további komponensekre: a Panorama 3 átfogó meghajtóegység szettje biztosítja az összes szükséges teljesítményt. Egyszerű hálózati beállítása és elegáns App-felülete gyors és egyszerű telepítést és használatot tesz lehetővé.

        Panorama 3  Panorama 3 

Diszkrét, elegáns dizájn, csupán 65mm magas

A Panorama 3 rendkívül alacsony profiljának köszönhetően könnyen felszerelhető a modern síkképernyős TV-k alá. A rejtett megvilágítású kezelőfelület és a prémium minőségű anyagok, amelyeket úgy terveztek, hogy minden otthonhoz illeszkedjenek, elegáns telepítést biztosítanak minden otthonban.

Ha a Panorama 3-at inkább falra szeretné szerelni, a megfelelő konzolt a csomagban megtalálja.

Összekapcsolt, intelligens, intuitív

Ez az első Panorama 3, amely nagy felbontású lejátszást és a Bowers & Wilkins Music App-nak köszönhetően a zenei streaming szolgáltatások széles skálájához való hozzáférést is kínál. Hallgassa a Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TiDAL és még sok más zenét egyetlen elegáns alkalmazásból, amely Android és iOS eszközökre egyaránt elérhető.

A Spotify Connect, az AirPlay 2 és a Bluetooth AptX Adaptive támogatja az egyéb zeneforrásokat. Skálázható vezeték nélküli platformja idővel új funkciókkal bővíthető. Ez lesz az első Panorama, amely multiroom támogatást kínál, és az első, amely beépített támogatást nyújt az Alexa számára.

Műszaki adatok

Leírás Vezeték nélküli Dolby Atmos Soundbar
   
Technikai jellemzők HDMI eARC
  Diszkrét Dolby Atmos 3.1.2 
  Dolby True HD
  Kompatibilis a Bowers & Wilkins Music App-al
  Alexa hangvezérlés
  Bluetooth
  Spotify Connect
  AirPlay 2
   
Meghajtó egységek 3 x 19mm (0.75in) Titánium dóm magassugárzó
  6 x 50mm (2in) Szőtt üvegszálas kónuszú 
  mély/középsugárzó
  2 x 50mm (2in) Szőtt üvegszálas kónuszú atmos meghajtó egység
  2 x 100mm (4in) Alacsony profilú mélysugárzó
   
  Dolby Atmos
Audió formátum támogatás Dolby Digital True HD
  Dolby Digital+
  LPCM
   
Csatlakozások 1 x HDMI eARC
  1 x Digitális audió bemenet (Toslink)
  1 x RJ45 Ethernet
  1 x USB-C (csak szervíz)
   
Frekvencia válasz 43Hz- 48kHz
   
Bemeneti feszültség 100V - 240V, 50/60Hz
   
Erősítő kimeneti teljesítmény 400W
   
Készenléti energiafelvétel 2W alatt
   
Bluetooth csatlakozás Bluetooth 5, class 2
  aptX™ Adaptive
  AAC
  SBC
   
Méretek Magasság: 65mm (2.5in)
  Szélesség:1210mm (47.6in)  
  Mélység: 140mm (5.5in) 
   
Súly 6.5kg (14.3lb)
   
AirPlay 2 kompatibilitás iPhone, iPad, és iPod touch iOS 11.4  vagy újabb verziókkal, Apple TV 4K vagy Apple TV (4. generációs) tv OS 11.4 vagy újabb verziókkal, Mac vagy PC iTunes 12.8  vagy újabb verziókkal

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!