Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins MT50 Fekete 5.1 hangfalszett

639.965 Ft/db
Menny.:db
Gyártó:

A Bowers & Wilkins MT50 fekete hangsugárzószett tartalma:

- M-1 fekete, kétutas hangsugárzó 5db

- ASW 608 fekete, aktív mélysugárzó 1db

Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 19.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

MT-50
A nagyszerű mozi hang, nem szükségszerűen drága. A belépő szintű MT-50 rendszerünk kedvező árral, ugyanakkor valóban meggyőző hangzással rendelkezik. Ebben a szettben a PV1D szerepét az ASW608 mélysugárzó veszi át, mely ugyanolyan matt fekete színben elérhető, mint az M-1-es hangsugárzók.

M-1 kétutas hangsugárzó

A Bowers & Wilkins Mini Theatre sorozata igazi sikertörténet volt a házimozi világában. A hat évvel ezelőtti induláskor a Mini Theatre széria számos dicsérő tesztet és díjat is bezsebelt. Mivel minden mozgásban van, ezért a Bowers & Wilkins sem állt le a fejlesztéssel.

Ennek eredménye az új Mini Theatre sorozat, mely egy teljesen új minőségi szintre emeli a mozik hangzását. Az új, radikálisan továbbfejlesztett és megújított Mini Theatre sorozat az MT-60D és MT-50 rendszer kiépítésben is elérhető lesz. A rendszerek magával ragadó hangzást garantálnak a felhasználónak és mindezt relatív kompakt méretek mellett. A diszkrét formatervű szettek könnyedén illeszthetők az emberek életstílusához. A jelentős fejlesztések a kulcsai a rendszerek drámaian megújult hangzásának, beleértve a részletgazdagabb felbontást, a dinamikusabb mélyhangokat, a mélysugárzó és a szatellit hangsugárzók közötti tökéletesebb integrációt.

Mindkét rendszer kitűnő hangzást biztosít, de az MT-60D egy olyan új minőségi szintet állít fel, melyet nem várna el egy ilyen kompakt stílusos hangrendszertől. Ez a minőségi ugrás a felfrissített M-1 hangsugárzónak és az úttörő, egymással szembefordított hangszórókkal rendelkező PV1 utódjának, az új PV1D mélysugárzónak köszönhető. A régi MT-25-ös szett elnevezése megváltozik MT-50-re.

Ebben a szettben az M-1 partnere az ASW 608-as aktív mélysugárzó. Mindkét szettben öt darab M-1 hangsugárzó található, mely front, surround és az ötletes asztali talpnak köszönhetően, fekvő módban centersugárzóként is alkalmazható. Természetesen sztereó módban is nagyszerű választás az új M-1, mivel az egyik leglényegesebb újítás az új hangszórók, a teljes sávú előadásmódot befolyásolják pozitív módon.

Ennek köszönhetően immár új taggal bővült a Bowers & Wilkins polcsugárzó választéka. Ennek érdekében az M-1 teljes belső átalakításon esett keresztül, de kívülről az elődhöz képest csak finom, stílusbeli különbségek láthatóak. Új, „házon belül” tervezett magas és mély/ közép hangszórók kerültek beépítésre. A mély/ közép hangszóró azt rezonanciacsökkentő porsapkát alkalmazza, melyet elsőként a high-end PM1 hangsugárzónál mutatott be a Bowers & Wilkins.

Ezeket az akusztikai fejlesztéseket, a mechanikailag továbbfejlesztett terminálok és a sokkal robosztusabb állványhoz csatlakozó felületek teszik teljessé. Az asztali talp és a falikonzol az M-1 tartozéka, azonban a padlón álló állvány opcionálisan vásárolható meg.

ASW-608 Aktív mélysugárzó

A 600-as sorozat három mélysugárzót kínál, kezdve a kompakt ASW 608- tól, az erőteljes ASW 610XP modellig. Mindhárom modell audiofil minőségű, hatékony D osztályú erősítőt alkalmaz. Továbbá mindegyik kapható az 600-as sorozathoz illeszkedő színekben is.

Kis helységek nagy energiával való megtöltéséhez nem hagyhatja figyelmen kívül az ASW 608-at, a 600-as sorozat mélysugárzóinak legkisebb tagját. A fekete és fehér színben elérhető modell egy hosszúlöketű 200mm-es (8in) hangszóró alkalmazásával, képes a kiváló minőségű mélyhang reprodukcióhoz szükséges elegendő légtömeget megmozgatni. Az audiofil, 200W –os D osztályú erősítő pedig nagyobb hangerőszinteknél sem jön zavarba.

Műszaki adatok

M-1 Leírás  2 utas, reflex rendszerű
  1 x ø25mm alumínium dóm, magas 
Meghajtó egységek 1 x ø100mm szőtt üvegszélas kónuszú mély / közép
Crossover frekvencia 4kHz
Érzékenység 85dB spl (2.83V, 1m)
Névleges impedancia 8Ω (minimum 4Ω)
Javasolt erősítő teljesítmény 20W – 100W into 8Ω nem túlvezérelt
Magasság: 248mm (9.8in)
Szélesség: 114mm (4.5in)
Mélység: 162mm (6.4in)
Nettó súly 2.3kg (5lb) asztali taplal együtt
Színek Matt fekete
   
ASW-608 Technikai jellemzők Papír/Kevlar® kónuszú meghajtó egység
  200W ICEpower® erősítő
Leírás Aktív, zárt dobozos mélysugárzó rendszer
Meghajtó egységek ø200mm papír/Kevlar® hosszúlöketű
Frekvencia tartomány (-6dB) 23Hz és 25/140Hz állítható (EQ - A)
Frekvencia válasz ±3dB 32Hz – 40/140Hz állítható (EQ - A)
Mélyhang kiterjesztés (-6dB) 23Hz- nél (A pozíció)
  (-6dB) 28Hz- nél (B pozíció)
  (-6dB) 36Hz- nél (C pozíció)
Kimeneti telesítmény:  200W
Névleges teljesítmény: 40W/1W készenlét
Bemeneti impedancia:  33kΩ
Jel / zaj arány:  >90dB
Funkciók:     Bemeneti szintszabályzás (hangs.és vonalbemenet)
  Aluláteresztő szűrő  (csak vonalbemenetnél)
  Aluláteresztő szűrő bypass
  Mélyhang kiterjesztés
  Mélyhang vágás
  Automatikus be és készenlét kapcsolás
  Fázis kapcsoló
Bemenetek:   Vonalszintű (RCA Phono)
  Hangsugárzó (Banán aljzat)
  12v trigger (3.5mm jack)
Aluláteresztő szűrő Aktív negyedrendű, változtatható levágási frekv.
  Magasság: 260mm, lábak nélkül
Méretek Szélesség: 260mm 
  Mélység: 330mm, előlappal  és kezelőszervekkel
Nettó súly 8.85kg
Burkolatok  Fekete, fekete előlappal
   

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!