Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins HTM6 S3 Tölgy centersugárzó

299.990Ft
Szín
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Egy dedikált, nagy teljesítményű centersugárzó, amely egy vadonatúj 25 mm-es (1") titán dóm magassugárzóval és két 130 mm-es (5") Continuum Cone közép/basszus hangsugárzóval rendelkezik.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

HTM6 S3 

A HTM6 S3 elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen otthonában, de elég hatalmas ahhoz, hogy a 603 S3 álló hangsugárzó társuljon hozzá. Kombinálja a teljesen új Titanium Dome™ magassugárzónkat az iker Continuum™ mély/középsugárzó membránok erőteljes pontosságával és átláthatóságával. Ünnepelje a tisztaságot a HTM6 S3 középcsatornás hangsugárzóval.

A mérnöki kiválóság által inspirálva

A 600-as sorozat a díjnyertes 800-as Diamond sorozatból származó, korszerű technológiák sokaságát használja fel, hogy a legjobb hangélményt nyújtsa.

Az örökségből építkezve

Az új 600-as sorozat az egyik legrégebben gyártott, legelismertebb és legsikeresebb hangsugárzócsaládunk legújabb változata.

A zene szeretetéért

A 600-as sorozatot a zene szerelmesei, a filmrajongók, az elkötelezett audiofilek, a fiatal vinyllemez rajongók, és akár a költségvetésre jobban odafigyelő idősebb ügyfelek is egyaránt vásárolják. Egyszóval bárki és mindenki, aki szereti a zenét.

Minden igényt kielégítő hangsugárzók

Kapható kompakt könyvespolc, erőteljes állványra szerelhető, helyiséget betöltő álló hangsugárzó és kristálytiszta hangú centersugárzó. A 600-as sorozatban minden vásárlói igényt kielégítő modell megtalálható mind sztereó, mind házimozi használatra.

Jelentős frissítések

A Bowers & Wilkins szabadalmaztatott Continuum membrán továbbra is megtalálható az új 600-as sorozat S3 termékcsaládjában, kiegészítve a közép- és mély/középsugárzó meghajtóegységek erősebb, alacsonyabb torzítású 700 S3 sorozat motoregységével A keresztváltók is frissültek a 700 S3 sorozatból származó, kiváló minőségű, továbbfejlesztett bypass kondenzátorok beépítésével, amelyek nagyobb felbontást és átláthatóságot biztosítanak.

606 S3 hangszórók és csatlakozótálca

A 600 S3 szériájú hangsugárzó házak is átfogó fejlesztéseket kaptak. A magassugárzó és a fő meghajtóegységek mostantól közelebb vannak egymáshoz helyezve, egymást metsző peremek használatával, hogy így javítsák az integrációt és a sztereó képalkotást. A hangsugárzó hátoldalán a 700 S3 sorozatból átvett új csatlakozótálcához egy ugyancsak a 700-as sorozatból lehozott bass-reflex nyílás csatlakozik, ami javítja a teljesítményt, valamint merevebb kabinetet eredményez. A ház merevségét tovább javítja a belső merevítés magasabb színvonalú fából készült korszerűsítése. 

ContinuumTM membrán 

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a viselkedés hirtelen átmeneteit, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtóegységek teljesítményét. Az eredmény egy nyitottabb, semlegesebb teljesítmény, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza. 

Continuum

Titanium DomeTM magassugárzó

Az új 600 S3 sorozat bemutatja a vadonatúj Titanium Dome™ magassugárzót, amely kivételes felbontást és éleslátást kombinál a sima, kifinomult magas frekvenciás reprodukcióval. Az eredmény? Pontos és magával ragadó betekintés a kedvenc zenéjébe.

Új magassugárzó rács

A 600-as sorozat bemutatja az új, akusztikailag még átláthatóbb magassugárzó rácsot, amelyet először a nagyra becsült Signature modelljeinkhez fejlesztettünk ki. Az új Titanium Dome™ magassal együtt az eredmény kivételes felbontás és realizmus. 

Technológiák

Frissített hangsugárzó terminálok

Az új 600-as sorozat hangsugárzó csatlakozói a 700-as sorozatunkban nemrég bevezetett csatlakozókból származnak, amelyek jobb elrendezéssel és tisztább jelútvonallal rendelkeznek az erősítő és a hangsugárzók között. 

Színek

A felületek elnevezése megmaradt az előző generációs hangsugárzókhoz képest.
•    Fekete
•    Fehér
•    Tölgy

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Elcsatolt, dupla titán dóm magassugárzó
Continuum™ kónuszú mély/középtartományú
Flowport™
Leírás 2 utas bass-reflex rendszer
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1 in) titán dóm magasfrekvenciás
2x ø130mm (5 in) kónuszú mély/középtartományú
Frekvencia tartomány -6dB 42Hz - 33kHz
Frekvencia válasz 72Hz - 28kHz ±3dB
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység 87dB
(a tengelyen 2.83Vrms, 1m)
Harmonikus torzítás <1% 100Hz - 22kHz
2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m tengelyen) <0.5% 120Hz - 12kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 4.3Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 120W, 8Ω-on nem túlvezérelt programon
Max. javasolt kábel impedancia 0.1Ω
Méretek
Magasság: 160 mm (6.3 in)  csak a kabinet
Szélesség: 480 mm (18.9 in) csak a kabinet
Mélység: 255 mm (10 in)  csak a kabinet
283 mm (11.2 in) előlappal és csatlakozókkal 
Nettó súly 7.7kg (17.0lbs)
Színek
Kabinet: Fekete
Fehér
Tölgy
Előlap: Fekete (Fekete kabinet)
Szürke (Fehér és Tölgy kabinet)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!