Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 805 D4 Signature Midnight Blue Metallic

5.399.990Ft
Szín-800
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

A 805 D4 Signature a teljesítmény és a képességek új mércéjét hozza el, kisebb, helyiségbarátabb formában, mint a hatalmas testvére. A nagyobb 801 D4 Signature modellhez hasonlóan a 805 D4 Signature is teljesen új magassugárzó rácsot tartalmaz a nagyobb nyitottság és átláthatóság érdekében, valamint egy továbbfejlesztett keresztváltót új bypass kondenzátorokkal. Ezenkívül a 165 mm-es (6,5") membránnal ellátott,teljesen új mély/középsugárzó motorrendszer továbbfejlesztett teljesítményt nyújt a tisztább középhangokért és a kiterjedtebb basszusokért. Végül, az alumínium felső lemez mechanikai felülvizsgálata a szerkezetből származó nemkívánatos zaj és rezgés további csökkentését célozza.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Kompakt és erős

A 805 D4 Signature állványra szerelhető hangszóró kompakt és nagy teljesítményű. Teljesen optimalizált technológiákkal rendelkezik, beleértve a gyémánt dóm magassugárzó motort és a tömör, a kabinet tetejére kiültetett magassugárzó elrendezést. A 805 D4 Signature a bizonyíték arra, hogy a kicsi is lehet szép.

B&W 805 D4 Signature California Burl

Gyémánt dóm magassugárzó

Az elmúlt két évtized egyik legjelentősebb vívmánya, az ultra-merev, rendkívül pontos gyémánt dóm magassugárzó az alacsony tömeg, a kivételes merevség és a kiemelkedő pontosság tökéletes kombinációja. Tizenöt évvel azután, hogy bemutattuk, még mindig nem találtunk jobb magashangszóró dóm technológiát.

Gyémánt dóm magassugárzó

Teljesen megújult magassugárzó rács

A tömör, kabinet tetejére kiültetett magassugárzó hosszúkás formája, hosszabb csőbetétes rendszerrel és egy teljesen új kialakítású magassugárzó ráccsal rendelkezik, amely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciáknál. A tömör magassugárzó egység egy továbbfejlesztett kétpontos tehermentesítő rendszerrel rendelkezik a még nagyobb tágasság érdekében.

Teljesen megújult magassugárzó rács

Tömör magassugárzó ház

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház legújabb inkarnációjának hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Fordított kabinet

Az új 800 Series Diamond család minden modellje, beleértve a legkisebb modelleket is, már a fordított kabinet technológiát használja. A hagyományos hangsugárzó ház helyett a mi kabineteink egyetlen összefüggő ívet alkotó, rétegelt falemezből készülnek és a hátsó részen csak a lehető legkisebb rés van, hogy az alkatrészeket be lehessen építeni a házba. Ez a merevebb, szilárdabb szerkezet sokkal jobban ellenáll a mechanikai rezonanciáknak és a hangvisszaverődés csökkentése révén a hang jobb terjedését is biztosítja.

Matrix

A Matrix merevítés egymásba illeszkedő paneleket használ, hogy a hangsugárzó ház falát minden irányból, belülről erősítse, így csökken a rezonancia és hihetőbb hangszínpad jön létre. Az új 800 Series Diamond minden modellje a továbbfejlesztett Matrix kialakítás előnyeit élvezi, amely a rétegelt falemezből készült szerkezetet kombinálja az alumínium merevítésekkel, amelyek a kulcsfontosságú stresszpontokat erősítik meg.

Continuum™

A kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a hirtelen átmeneteket a viselkedésben, amelyek negatív hatással vannak a hagyományos meghajtó egységekre. Az eredmény egy sokkal nyitottabb, semlegesebb teljesítmény, amely az énekhangokat és hangszereket precizitással és átláthatósággal szólaltatja meg.

Continuum

Aluminium felső lap

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje jelentősen továbbfejlesztett kabinet kialakítással rendelkezik. A jobb hangzás és nagyobb merevség érdekében pedig egy új alumínium felső lapot kapott. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési pontot biztosít a teljesen új Leather by Connolly kabinet kiegészítéshez, a sötét színekhez fényűző fekete bőrrel, a világosabb felületekhez pedig világosszürke bőrrel.

Hátlapra szerelt megújúlt keresztváltó

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje mostantól a hátlapi merev alumínium gerincre szerelt keresztváltó kialakítást kapott. Ez izolálja a légnyomás által az érzékeny kondenzátorokra okozott nem kívánt hatásokat ugyanakkor nagyon hatékony hűtést biztosít, így használat közben a teljesítmény mindig optimális lesz.

Megújult keresztváltó

Leather by Connoly

A 805 Signature modellek tetején Connolly bőr díszítés található. A Midnight Blue Metallic változaton fényűző, kék színű bőr, a California Burl Gloss változaton pedig fekete bőr bevonat található.

Leather by Connoly

 

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Gyémánt magassugárzó
A ház tetejére kiültetettt, tömör magassugárzó ház
Continuum kónuszú mély/középsugárzó
Matrix™
Rezonancia csökkentő porsapka 
Flowport™
Leírás 2-utas reflex rendszerű
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) gyémánt dóm
 magassugárzó
1x ø165mm (6.5in) Continuum kónuszú mély/ középsugárzó
Frekvencia tartomány 34Hz - 35kHz
Frekvencia válasz  42Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység  88dB
(a tengelyen 2.83Vrms,1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB,1m a tengelyen)
<1 % 90Hz – 20kHz
<0.3% 120Hz – 20kHz
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 4.6Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 50W – 120W , 8Ω-on nem túlvezérelt programnál
Max. ajánlott kábel ellenállás 0.1Ω
Méretek Magasság: 440mm
Szélesség: 240mm
Mélység: 373mm
Nettó súly 15.55kg
Burkolatok Kabinet:                              Előlap:
Midnight blue Metallic         Kék
California Burl Gloss           Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!