Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 805 D3 Fehér polc hangfal állvánnyal!

1.170.000 Ft/db 793.000 Ft/db
32%
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó: Bowers & Wilkins
2 utas, 2 hangszórós, bass reflex hangsugárzó-rendszer, állványra helyezhető kivitelben,165 mm-es Continuum™ közép/mélysugárzó,25mm-es gyémánt dóm magassugárzó
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 11.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

805 D3

A 800 Diamond sorozatnak legkisebb tagja az egyik úttörő hangsugárzónk. Olyan élvonalbeli technológiákat alkalmaz, melyek eddig nem voltak jellemzők még egy olyan kisméretű hangsugárzó, mely ennyire élethű, tágas és részletgazdag hangzásra képes.

Continuum kónusz

Évtizedekig úgy gondoltuk, semmi sem képes meghaladni a kevlárt, mint középsugárzó anyagot. De most, nyolc éves fejlesztés után végre találtunk egy jobbat. A kompozit kialakításnak köszönhetően, a Continuum kónusz meghiúsítja a hagyományos hangszórókra jellemző hirtelen átmeneteket. Az eredmény pedig nyitottabb és semlegesebb hangzás- ez hatalmas előrelépés a hangszóró tervezésben.

Tömör magassugárzó ház

A vibráció a jó hang ellensége. A vibrációk minimalizálásához olyan komponensekre van szükség, melyek a lehető legmerevebbek. A 800 Diamond sorozatnál megalkottuk az eddigi legszilárdabb hangszóró házat. Az új sorozat magassugárzói tömör alumínium házba kerültek beépítésre és a továbbfejlesztett elcsatoló gélnek köszönhetően a kabinet káros rezgései nem hatnak vissza rá. Az eredmény? Hihetetlen akusztikai részletek, melyek új szintre emelik a zenébe való betekintést.

Gyémánt dómok

Néhány dolog nem változik. Míg a 800 Diamond sorozat majd minden komponense megváltozott, a sorozat nevét adó elem változatlan maradt: a gyémánt magassugárzó dóm. A gyémánt dómjaink még mindig a magassugárzó technológia csúcsát képezik, utolérhetetlen akusztikus részletgazdag, természetes és teres hangzást nyújtanak.

A gyémánt tulajdonságait nagyon nagyra becsülik a magasan specializált ipari alkalmazások, az idegsebészettől kezdve a CERN Nagy Hadronütköztetőig. Az egyedülálló merevség és súly aránya teszi a gyémántot a tökéletes magassugárzó anyaggá. A 800 Diamond sorozathoz kifejlesztett gyémánt dómok megemelték a hangszóró rezonanciafrekvenciáját a lenyűgöző 70kHz-es értékig, melynek az eredménye lenyűgözően tiszta és részletgazdag hangzás.

A gyémánt természetes úton, szeizmikus nyomáson és vulkanikus hőmérsékleten jön létre, kétmilliárd év alatt. A tudománynak köszönhetően, azonban lerövidíthető ez az idő. Mielőtt a tökéletes dóm formát kivágják, a kémiai gőzfázisú leválasztás módszerével a gyémánt dómjainkat úgy termesztik, mint a kristályokat, mindezt szuper forró kemencékben, laboratóriumi körülmények között.

Matrix

A Matrix a mi hangsugárzóink gerince. Egy olyan belső merevítés, mely úgy működik, mint a hajótest merevítése, minden irányban kimerevíti a kabinetet, így az merev és akusztikailag közömbös lesz. A 800 Diamond sorozatban bemutattuk a Matrix belső struktúra eddigi legradikálisabb átgondolását. A belső panelek vastagabbak, a régi MDF lapokat, szilárdabb rétegelt falemez váltotta fel. A fontosabb pontoknál fém merevítéseket is alkalmaztunk. Mindezeket egybevéve ez a valaha készített legszilárdabb Matrix rendszerünk.

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Gyémánt magassugárzó
  Rezonancia csökkentő porsapka
  Continuum kónuszú mély/középsugárzó
  Tömör magassugárzó ház
  Kiültetett magassugárzó
  Optimalizált Matrix
   
Leírás 2 utas reflex rendszerű
Meghajtó egységek 1× ø25mm (1 in) gyémánt dóm
  magassugárzó
  1× ø165mm (6.5 in) Continuum®
  kónuszú mély/középsugárzó
   
   
Frekvencia tartomány 34Hz - 35kHz
Frekvencia átvitel (+/-3dB a 42Hz - 28kHz
referencia tengelyen)  
Érzékenység (2.83Vrms) 88dB SPL (2.83Vrms at 1m)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB,
  1m)
  <1% 70Hz – 20kHz
  <0.6% 120Hz – 20kHz
Névleges impedancia (min) 8Ω (minimum 4.6Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 50W – 120W, 8Ω-on nem túlvezérelt 
  jelnél
Max. javasolt kábel  0.1Ω
impedancia  
Méretek Magasság: 424mm
  (tüskék nélkül)
  Szélesség: 238mm
  Mélység: 345mm
Nettó súly 12.6kg (28lb)
Burkolatok Kabinet:
  Rózsafa
  Fényes fekete
  Szatén fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!