Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 801 D4 Signature California Burl Gloss

21.999.990Ft
Szín-800
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

Az új Signature termékcsalád nagyobbik modellje a 801 D4 Signature, egy erőteljes háromutas álló hangsugárzó, amely az Abbey Road stúdióban található ikonikus 801 D4 specifikációjára épül.
A 801 D4 Signature a márka gyémánt dóm magassugárzójára és Continuum™ Cone FST™ középsugárzó meghajtóegységére alapozva a 801 D4 modellhez képest erőteljes, 250 mm-es (10") iker Aerofoil Cone mélysugárzókkal egészül ki, amelyek motorrendszerét továbbfejlesztett mágnesekkel látták el.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Tökéletességre optimalizálva

A 801 D4 Signature a legfejlettebb hangsugárzónk optimalizált változata. Aprólékosan továbbfejlesztett technológiával, gondosan kidolgozott dizájnnal és egyedi kivitelezéssel rendelkezik, amelyek a teljesítmény csúcsát jelentik. Ez a Bowers & Wilkins zászlóshajó hangsugárzója tökéletesítve

Gyémánt dóm magassugárzó

Az elmúlt két évtized egyik legjelentősebb vívmánya, az ultra-merev, rendkívül pontos gyémánt dóm magassugárzó az alacsony tömeg, a kivételes merevség és a kiemelkedő pontosság tökéletes kombinációja. Tizenöt évvel azután, hogy bemutattuk, még mindig nem találtunk jobb magashangszóró dóm technológiát.

Gyémánt dóm magassugárzó

Tömör magassugárzó ház

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház legújabb inkarnációjának hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Tömör magassugárzó ház

Frissített keresztváltó

A 801 D4 Signature korszerűsített, merev alumínium gerincekre szerelt, hátulra szerelt keresztváltó konstrukciót használ. Ez elszigeteli az érzékeny kondenzátorokat a házon belüli légnyomás nem kívánt hatásaitól, és nagyon hatékony hűtőbordát képez, amely használat közben optimális teljesítményt biztosít.

Frissített keresztváltó

Alumínium felső lemez

Minden új 800-as sorozatú Signature modell jelentősen továbbfejlesztett kabinet kialakítással rendelkezik, és teljesen új, optimalizált alumínium felső résszel a még nagyobb merevség érdekében. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési pontot biztosít a Leather by Connolly kiegészítőkhöz is. A Midnight Blue Metallic modellek fényűző, kék színű bőrt, a California Burl Gloss modellek pedig fekete színű bőr bevonatot kaptak.

Módosított Aerofoil mélyhangszórók és reflexcső

A frissített mágnesrendszerű Aerofoil mélyhangszóró technológiánk továbbra is kiválóan oldja meg az alacsony tömeg és a nagy merevség kombinációjának problémáját, a szénszálas héjnak és a változó profilú habmagnak köszönhetően. A habszivacs Anti-Resonance Plug™ hozzáadásával alacsonyabb torzítás és pontosabb hangzású basszus érhető el. A 801 D4 Signature reflexport kimenete is jelentős fejlesztéseken esett át; mostantól alumíniumból öntötték, ami merevebb és csendesebb szerkezetet eredményez, amely kevésbé hajlamos a nem kívánt portzajokra. 

Aerofoil mélyhangszórók, megerősített reflexport

Turbine fej

A hangot hallja, ne a kabinetet. A teljes egészében alumíniumból készült Turbine fej hihetetlenül merev és szilárd házat biztosít a létfontosságú középsugárzónak. A nem kívánt rezonanciák elkerülése érdekében a fej gondosan csillapított, továbbá mind a mélysugárzó kabinettől mind a magassugárzó testétől függetlenítve van. Az eredmény? Az eddigi legrealisztikusabb középtartományú hangzás.                                                               

                           Turbine fej

Fordított kabinet

Az új 800 Series Diamond család minden modellje, beleértve a legkisebb modelleket is, már a fordított kabinet technológiát használja. A hagyományos hangsugárzó ház helyett a mi kabineteink egyetlen összefüggő ívet alkotó, rétegelt falemezből készülnek és a hátsó részen csak a lehető legkisebb rés van, hogy az alkatrészeket be lehessen építeni a házba. Ez a merevebb, szilárdabb szerkezet sokkal jobban ellenáll a mechanikai rezonanciáknak és a hangvisszaverődés csökkentése révén a hang jobb terjedését is biztosítja.                                                                                                                

Fordított kabinet

Matrix™ merevítés

A Matrix merevítés egymásba illeszkedő paneleket használ, hogy a hangsugárzó ház falát minden irányból, belülről erősítse, így csökken a rezonancia és hihetőbb hangszínpad jön létre. Az új 800 Series Diamond minden modellje a továbbfejlesztett Matrix kialakítás előnyeit élvezi, amely a rétegelt falemezből készült szerkezetet kombinálja az alumínium merevítésekkel, amelyek a kulcsfontosságú stresszpontokat erősítik meg.

                                                                  Matrix™ merevítés

Biomimetikus felfüggesztés

Néha, hogy nagy változást érjünk el szokatlan gondolkodásra van szükség. Évtizedekig azt hittük, hogy semmi sem javíthat a híres sárga aramidszálas középsugárzó membránok hangzásán, de végül a Continuum membrán technológiánk megváltoztatta a véleményünket. Most figyelmünket egy másik kulcsfontosságú hangszóró elem felé fordítottuk: a lengőpillére. A vadonatúj biomimetikus felfüggesztésünk forradalmasítja a középtartományú membrán teljesítményét azáltal, hogy jelentősen csökkenti a nemkívánatos légnyomást és az elszíneződést, amit egy hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyről nem is gondolná, hogy lehetséges.

                                                                            Biomimetikus felfüggesztés

Continuum™

A kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a hirtelen átmeneteket a viselkedésben, amelyek negatív hatással vannak a hagyományos meghajtó egységekre. Az eredmény egy sokkal nyitottabb, semlegesebb teljesítmény, amely az énekhangokat és hangszereket precizitással és átláthatósággal szólaltatja meg.A Continuum középsugárzó motorrendszere pedig ezüst borítású pólusvasat kapott, amely jelentősen csökkenti a torzítást, még a 802 D4-hez modellhez képest is.

                                                                                                                        Continuum™ membrán

Elcsatolt középsugárzó

Minden 800 Series Diamond modellben - az állványra helyezhető 805 D4 hangsugárzót kivéve- a középtartományú hangszórók, négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát alkalmaznak: a Continuum membránt, az FST™-t, a Biomimetikus Felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, mely utóbbi a hangsugárzó mélyhangszórói által okozott rezonanciák távoltartásáért felel.

          Elcsatolt középsugárzó                                                                                                                                                                                                        

Aluminium mélysugárzó keret

A 801 D4 modellben a két Aerofoil mélyhangszóró egy alumínium mélysugárzó keretben található, amely mindegyike egy belső alumíniumlemezhez, majd a ház legmerevebb részéhez van rögzítve. Ezek az egyetlen darabból kialakított szerkezetek tökéletes helyet biztosítanak a tiszta, pontos basszusoknak.

                                                                                                                         Aluminium mélysugárzó keret

Aluminium talp

Egy nagyszerű hangsugárzónak sziklaszilárd alapokra van szüksége. Az új 801 D4 lefelé irányuló Flowport™ reflexnyilása, egy masszív alumínium talapzatra irányul és egy alumíniumból készült csillapítólemezt is kapott, hogy szabályozza a nem kívánt rezonanciát. A maximális stabilitás érdekében jelentősen továbbfejlesztett tüskékkel is rendelkezik.

                                                                                  Alumínium talp

                                                                   

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Gyémánt magassugárzó
A ház tetejére kiültetettt, tömör magassugárzó ház
Continuum kónuszú FST™
Rezonancia csökkentő porsapka 
Biomimetikus felfüggesztés
Turbine fej
Matrix™ 
Aerofoil kónuszú mélysugárzók
Flowport™
Leírás 3-utas reflex rendszerű
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) gyémánt dóm magassugárzó
1x ø150mm (6in) Continuum kónuszú FST™ középsugárzó
2x ø250mm (10in) Aerofoil kónuszú mélysugárzó
Frekvencia tartomány 13Hz - 35kHz
Frekvencia válasz  15Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység  90dB
(a tengelyen 2.83Vrms,1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB,1m a tengelyen)
<1% 30Hz – 20kHz
<0.3% 100Hz – 20kHz 
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 3.0Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 50W – 1000W , 8Ω-on  nem túlvezérelt programnál
Max. ajánlott kábel ellenállás 0.1Ω
Méretek Magasság: 1221mm
Szélesség:  451mm
Mélység:     600mm
Nettó súly 100.60kg
Burkolatok Kabinet:                            Előlap:
Midnight Blue Metallic      Kék
California Burl Gloss        Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!