Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 705 S3 Signature Midnight Blue Metallic

1.599.990Ft
Szín-700
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A 700 S3 sorozat zászlóshajó polcra vagy állványra helyezhető hangfala

  • 2 utas, 2 hangszórós, bass reflex rendszerű hangsugárzó
  • Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
  • Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
  • Continuum™ kónuszú mély / középsugárzó
  • Flowport™
  • Frissített keresztváltó
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A 700-as szériával a stúdió hangzás otthonába költözik. A 700-as Signature sorozat erre a rendkívüli származásra épül, álló és állványra helyezhető hangsugárzókkal, valamint az első Signature centersugárzóval. A kollekció az eddigi legkiterjedtebb Signature termékcsaládot alkotja. Az optimalizált technológiák és az egyedi, fényűző kivitelek együttesen olyan teljesítményt és eleganciát biztosítanak, amely egy szinttel a legjobbak felett áll.

Bowers & Wilkins 705 S3 Signature

705 S3 Signature

A 705 S3 Signature úgy lett kialakítva, hogy a sorozat hangzásvilágát kompakt formában nyújtsa. Ez a Signature állványra szerelhető hangsugárzó a Bowers & Wilkins 705 S3 teljesítményszintjére épít, új magasságokba fejlesztve azt. A legfejlettebb hangsugárzóink optimalizált technológiájával, valamint a szabadalmaztatott Continuum mély/közép meghajtó egységünk és a kiültetett magassugárzónkkal rendelkező 705 S3 Signature továbbfejlesztett mély/közép motorrendszert és kondenzátorokat, átdolgozott hangsugárzó csatlakozókat, valamint egy nyitottabb magassugárzó rácsot használ, amelyet a 800-as sorozatú Signature hangsugárzóinkból vett át.

Technológiák

Tömör magassugárzó ház

A 700 Series Signature modellek az ikonikus kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház legújabb generációját tartalmazzák. Új, nyújtottabb formája hosszabb csőrendszert tartalmaz, amely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciáknál. A gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből készült, hogy jobban ellenálljon a rezonanciáknak.

Carbon Dome magassugárzó

Carbon Dome

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Drámai javulást jelentenek a korábbi generációs dómtechnológiákhoz képest, és 47 kHz-re emelik a rezonanciafrekvenciát, ami precíz képalkotási pontosságot és részletességet biztosít.

Biomimetikus felfüggesztés

Néha szokatlan gondolkodásra van szükség ahhoz, hogy nagy változást érjünk el. A híres, sárga aramid szálakból készült hangszóró membránjainkról a Continuum technológiára való áttérés a középtartományú teljesítmény jelentős javulását eredményezte. Most a hangszóró membrán egy másik fontos elemére fordítottuk figyelmünket: a lengőpillére. Az új Biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középtartományú hangszórók teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és az elszíneződést, amelyet a hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyre nem is gondolnánk, hogy lehetséges.

Continuum™ membrán

Continuum™ membrán

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a viselkedés hirtelen átmeneteit, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtó egységek teljesítményét. Az eredmény nyitottabb és semlegesebb teljesítmény, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza.

Frissített keresztváltók

Az új 700-as Signature modellek a szakértő mérnökeink által készített, továbbfejlesztett keresztváltó konstrukciókat használják. A Bowers & Wilkins mérnökei szigorú tesztek segítségével fejlesztették ki ezeket a keresztváltókat, és gondosan optimalizálták a tökéletességig, hogy maximalizálják a hangszórók teljesítményét. A 705 S3 Signature egy továbbfejlesztett mély/közép motorrendszert, továbbfejlesztett kondenzátorokat és átdolgozott hangsugárzó csatlakozásokat használ a még tisztább, kifinomultabb hangzás érdekében.

Ívelt előlap

Az új 700 Signature modellek ívelt előlappal rendelkeznek. Ez a forma lehetővé teszi, hogy a közép- és mélyhangszórók különállóan - a hangsugárzó síkjából kiálló tokban - helyezkedjenek el. A szerkezet görbületével kombinálva ez az új megközelítés - amely a 800-as Diamond sorozatból származik - csökkenti a kabinet hallható hatását, tisztább, nyitottabb és magával ragadóbb hangzást eredményezve.

Elegáns kivitelek

Bowers & Wilkins 705 S3 Signature Datuk Gloss és Midnight Blue Metallic színben

A 700 Signature sorozat ugyanolyan szépen néz ki, mint ahogyan szól. Két fényűző kivitel, a Midnight Blue Metallic fényezés vagy a Datuk Gloss fafurnér közül választhat, így minden modell a kivételes teljesítményt elegáns dizájnnal egészíti ki.

- Midnight Blue Metallic
- Datuk Gloss

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
Continuum™ kónuszú mély/középsugárzó
Flowport™
Leírás 2 utas bass reflex rendszerű
Meghajtóegységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
1x ø165mm Continuum kónuszú mély/ közép
Frekvencia tartomány  45Hz - 33kHz
Frekvencia válasz 50Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység 88dB
(tengelyen, 2.83Vrms-nél, 1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m, tengelyen)
<1% 100Hz - 22kHz
<0.5% 150Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 3.7Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 120W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Ajánlott max. kábelimpedancia 0.1Ω
Méretek                        
Magasság:  345mm, csak a kabinet
413mm, magassugárzóval
Szélesség:  192mm, csak a kabinet
Mélység:  297mm, csak a kabinet
337mm, előlappal és csatlakozókkal
Súly 10.85kg
Színek                                  
Kabinet:  Datuk Gloss
Midnight Blue Metallic
Előlap:  Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!