Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 705 S2 Signature polc hangfal Midnight Blue Metallic

699.995 Ft/db 559.995 Ft/db
20%
Az akció időtartama: 2022. 06. 15. -
Gyártó:

Átgondolt frissítés és pazarul kivitelezett hangsugárzó kabinet. A Bowers & Wilkins 705 S2 Signature polc hangfal Midnight Blue Metallic méltón tükrözi a cég tervezési és gyártási folyamatainak csúcsát. Módosított keresztváltó - Mundorf által kezelt bypass kondenzátorokkal - exkluzív Midnight Blue Metallic 7 rétegű lakkozása különbözeti meg a hagyományos 700 S2 sorozat modelljeitől. 

Bass reflex rendszerű 2 utas hangfal, 165 mm-es szőtt Continuum™ mély/középsugárzóval ,25mm-es, Nautilus tölcséres, a kabinet tetejére kiültetett, elcsatolt, karbon dóm magassugárzóval.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. december 30.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

705 S2 Signature Midnight Blue Metallic

A Bowers & Wilkins újabb fényezéssel bővítette 700 Signature sorozatát: a 705 Signature kompakt hangsugárzó és a 702 Signature álló hangsugárzó mostantól Midnight Blue Metallic színben is kapható. Ugyanazzal a kiváló hangszóró kialakítással és gondosan átdolgozott keresztváltó komponensekkel rendelkeznek, mint a Datuk Gloss kivitelű 700 Signature Series modellek, amelyeket továbbra is kínálnak.

Ahogy az ebben a kategóriában elvárható, az új 705 és 702 Signature az összes akusztikailag fontos Bowers & Wilkins technológiát tartalmazza, beleértve a 702 Signature elcsatolt Continuum középsugárzóját és az Aerofoil profilú mélysugárzókat. Mindkét modell a Bowers & Wilkins legendás, a kabinet tetejére kiültetett Carbon dóm magassugárzóval rendelkezik. A meglévő Signature modellekhez hasonlóan a Midnight Blue Metallic hangsugárzók is speciálisan kezelt és továbbfejlesztett Mundorf bypass kondenzátorokkal, nagyobb hűtőbordákkal és - a 702 esetében - egy speciális kondenzátorral rendelkeznek a keresztváltó basszus szekciójában. A kabinet tetejére kiültetett magassugárzó konfiguráció akusztikai előnyei mellett, ezen fejlesztések fokozzák a hangzás amúgy is figyelemre méltó felbontását, nyitottságát és tágasságát. Ez lehetővé teszi a zene legapróbb részleteinek és hangulatoknak a valósághűbb megjelenítését és hangzásbeli kidolgozását.

Az új 705 Signature és 702 Signature modellek ugyanazon filozófia mentén épülnek fel, mint az elődeik: ahogy a korábbi Signature modelleknél, itt is a gondos frissítés és pazarul kivitelezett hangsugárzók tükrözik a Bowers & Wilkins tervezési és gyártási folyamatok csúcsát. A keresztváltó alapos és gondos megújításával javítottak az akusztikai teljesítményen, valamint a fényűző doboz kialakítására is különleges figyelmet fordítottak.   

                                                                                    Midnight Blue Metallic

A Nautilus ihlette.

A Datuk Gloss Signature modellekhez hasonlóan az új Midnight Blue Metallic 702 és 705 Signature is pazar kivitelben készült. Az ikonikus Bowers & Wilkins Nautilusnál kínált Midnight Metallic Blue festés ihlette az új 702 és 705 Signature modelleket. A hangsugárzókat hét réteg metálfényű festékkel és lakkozással látták el, hogy gazdag, csillogó felületet kapjanak. A kivitelezés minőségének további hangsúlyozása és kiemelése érdekében mindkét Signature hangsugárzó fényes fém díszítőgyűrűket kapott a közép/ mély- és középsugárzó hangszórók körül, valamint fényes, ezüstszínűre fényezett magassugárzó rácsokat. Végezetül mindkét modell hátlapján egy Signature azonosító tábla található, így minden hangsugárzó valódi és egyedi műalkotássá válik.

                                                                                         Carbon dóm                                                                                          

Carbon Dome magassugárzó

Mindkét 700-as Signature modell a Bowers & Wilkins magassugárzó Carbon Dome magassugárzó technológiát használja. Ez a technológia a 600-as sorozatnál alkalmazott alumínium, dupla dóm és a 800-as sorozat gyémánt dómja közötti rést tölti ki. A Carbon Dome két részből áll. A külső része egy 30 mikron vastag alumínium dóm, mely PVD (Physical Vapour Deposition) eljárással felhordott karbon réteggel van megerősítve. A második rész egy 300 mikron vastag karbon gyűrű, melynek alakja illeszkedik a fő dómhoz. Ezt a dóm belső felületére ragasztják. Az eredmény különlegesen merev és a torzításoknak ellenálló szerkezet felesleges tömeg nélkül, melynek az első rezonanciafrekvenciája 47kHz.

                                                                                               Magassugárzó ház

Tömör magassugárzó ház

Mint minden eddigi Signature terméknél a 705 Signature és a 702 Signature modelleknél is a hangsugárzó tetejére kerültek a magassugárzók, melyeket ebben az esetben a tömör magassugárzó ház technológiával egészítettük ki. Ezt az elvet teljes egészében a 800 Diamond sorozattól vettük és természetesen és itt is ugyanolyan előnyökkel jár a használata. Az üreges, cinkből készült házzal szemben a már ismert 700 sorozat és az új Signature modelljeinek házát tömör alumíniumból alakítják ki, hogy merevebb és rezonanciáktól mentes szerkezetet alkosson. A súlya több mint 1kg és kivételesen robosztus kialakítású. Ezen felül az elcsatoló szerkezetek és az akusztikailag láthatatlan előlapi rács is a 800 Diamond sorozattól származik. Ez a kialakítás azt is lehetővé teszi, hogy a ház tömegét a magassugárzó hűtésként használjuk.

                                                                                        Continuum

Continuum membrán

A Continuum membránú középsugárzókat elsőként a 800 Diamond sorozatnál láthattuk A Continuum membrán kialakítása az optimalizált és szabályozott rugalmasság elvén alapul. Ez segít elkerülni azt a hirtelen átmenetet, mikor a dugattyú-szerű mozgás rezonanciákra bomlik fel.  Ez a hirtelen átmenet a hagyományos meghajtó egységeknél jelentősen hátráltatja a nyitottságot és semlegességet.  A Continuum szőtt kompozit anyagból készül és erőteljesen szabályozott „felbomlást” biztosít, melynek az eredménye transzparensebb és részletgazdagabb középfrekvenciás hangzás.

Műszaki adatok

Leírás 2 utas bass reflex rendszerű
Technikai jellemzők Carbon Dome™  magassugárzó tömör, a doboz
  tetejére kiültetett magassugárzó házzal.
  Continuum™ kónuszú mély/középsugárzó
  Flowport™
Meghajtó egységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
  1x ø165mm Continuum kónuszú 
  mély/ középsugárzó
Frekvencia tartomány 45Hz és 33kHz (- 6dB)
Frekvencia válasz 50Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység 88dB spl (2.83 V, 1 m)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m)
  <1% 100Hz - 22kHz
  <0.5% 150Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8 Ω (minimum 3.7Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 120W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Javasolt max. kábel imp. 0.1Ω
Méretek                   
Magasság: 340mm csak a kabinet
  407 magassugárzóval együtt
Szélesség: 200mm
Mélység: 285mm csak a kabinet
  301mm előlappal és csatlakozókkal
Súly 9.3kg
Színek                            Kabinet : Midnight Blue Metallic     
Előlap: Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!