Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 702 S3 Signature Datuk Gloss

3.399.990Ft
Szín-700
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A kiváló még kiválóbb lett.

 • 3 utas, 5 hangszórós, bass reflex rendszerű hangsugárzó
 • Elcsatolt, Carbon Dome magassugárzó
 • Tömör, a hangfal tetejére kiültetett magassugárzó ház.
 • Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
 • Elcsatolt középsugárzó technológia
 • Továbbfejleszett, Aerofoil™ profilú mélysugárzók
 • Flowport™
 • Frissített keresztváltók
   
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A 700-as szériával a stúdió hangzás otthonába költözik. A 700-as Signature sorozat erre a rendkívüli származásra épül, álló és állványra helyezhető hangsugárzókkal, valamint az első Signature centersugárzóval. A kollekció az eddigi legkiterjedtebb Signature termékcsaládot alkotja. Az optimalizált technológiák és az egyedi, fényűző kivitelek együttesen olyan teljesítményt és eleganciát biztosítanak, amely egy szinttel a legjobbak felett áll.

702 S3 Signature

702 S3 Signature

A 702 S3 Signature a legkorszerűbb 700-as sorozat csúcsmodelljének továbbfejlesztett változata páratlan teljesítményt és minőséget nyújt. A 702 S3 Signature a legfejlettebb technológiáink optimalizált változatait és új technológiákat is felhasznál. A 702 S3 Signature az otthoni, makulátlan stúdióminőségű hangzás érdekében továbbfejlesztett közép- és mélyfrekvenciás motorrendszereket, továbbfejlesztett kondenzátorokat, átdolgozott hangsugárzó csatlakozókat, valamint a 800-as sorozatú Signature hangsugárzókhoz kifejlesztett, nyitottabb magashangszóró rácsot használ.

A sikeres Signature Series kiadványok hosszú történelmére építve a Bowers & Wilkins a részletek iránti rendkívüli figyelmét és féktelen kreativitását kamatoztatta a 702 S3 álló hangsugárzó frissítésében. Az alábbi lista azokat a fejlesztéseket és egyedi funkciókat tartalmazza, amelyeket a 702 S3 Signature választásával élvezhet:

 • Aranyszínű szegéllyel díszített magashangszóró rács, valamint a B&W 800 Series Signature termékcsaládban általában megtalálható, nyitottabb hálós kialakítás.
 • Többrétegű festék- és lakkbevonattal ellátott ház a gazdag és fényes felület érdekében, valamint szaténfekete színre fényezett fémalkatrészek
 • Új Mundorf EVO Silver Gold Oil kondenzátor Angelique huzal kivezetésekkel a jobb közép- és magas frekvenciák érdekében
 • Új Bevenbi MPAZ-E polipropilén kondenzátorok cinkfóliával a középfrekvenciák javítására.
 • Új légmagos tekercsek a mélyfrekvenciás meghajtóegységeknél
 • Korszerűsített pólusok a közép- és alacsony frekvenciájú motorrendszereken nagyobb szellőzőnyílással és alacsonyabb induktivitással
 • Új sárgaréz hangsugárzó csatlakozók a tisztább jelútvonalak érdekében
 • Újrakonfigurált és sorba rendezett bypass kondenzátorok

Technológiák

Tömör magassugárzó ház

A 700 Series Signature modellek az ikonikus kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház legújabb generációját tartalmazzák. Új, nyújtottabb formája hosszabb csőrendszert tartalmaz, amely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciáknál. A gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből készült, hogy jobban ellenálljon a rezonanciáknak.

Carbon Dome magassugárzó

Carbon Dome

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Drámai javulást jelentenek a korábbi generációs dómtechnológiákhoz képest, és 47 kHz-re emelik a rezonanciafrekvenciát, ami precíz képalkotási pontosságot és részletességet biztosít.

Biomimetikus felfüggesztés

Néha szokatlan gondolkodásra van szükség ahhoz, hogy nagy változást érjünk el. A híres, sárga aramid szálakból készült hangszóró membránjainkról a Continuum technológiára való áttérés a középtartományú teljesítmény jelentős javulását eredményezte. Most a hangszóró membrán egy másik fontos elemére fordítottuk figyelmünket: a lengőpillére. Az új Biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középtartományú hangszórók teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és az elszíneződést, amelyet a hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyre nem is gondolnánk, hogy lehetséges.

Continuum™ membrán

Continuum™ membrán

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a viselkedés hirtelen átmeneteit, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtó egységek teljesítményét. Az eredmény nyitottabb és semlegesebb teljesítmény, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza.

Frissített keresztváltók

Bowers & Wilkins 702 S3 frissített keresztváltók

Az új 700-as Signature modellek a szakértő mérnökeink által készített, továbbfejlesztett keresztváltó konstrukciókat használják. A Bowers & Wilkins mérnökei szigorú tesztek segítségével fejlesztették ki ezeket a keresztváltókat, és gondosan optimalizálták a tökéletességig, hogy maximalizálják a hangszórók teljesítményét. A 705 S3 Signature egy továbbfejlesztett mély/közép motorrendszert, továbbfejlesztett kondenzátorokat és átdolgozott hangsugárzó csatlakozásokat használ a még tisztább, kifinomultabb hangzás érdekében.

Elcsatolt középtartományú egység

A 702 S3 Signature egy dedikált középhangszórót tartalmaz, amely négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: Continuum membrán, FST™, Biomimetikus felfüggesztés és középtartományú elcsatolást, ez utóbbi biztosítja a hangsugárzó mélyhangszóróinak működéséből eredő minimális interferenciát.

Aerofoil™ profilú mélyhangszóró membrán

A fejlett számítógépes modellezési technikák felhasználásával kifejlesztett Aerofoil™ profilú mélyhangszóró membrán változó falvastagságú, így ott biztosít merevséget és szilárdságot, ahol arra a legnagyobb szükség van. Az eredmény mély és dinamikus basszus.

Ívelt előlap

Az új 700 Signature modellek ívelt előlappal rendelkeznek. Ez a forma lehetővé teszi, hogy a közép- és mélyhangszórók különállóan - a hangsugárzó síkjából kiálló tokban - helyezkedjenek el. A szerkezet görbületével kombinálva ez az új megközelítés - amely a 800-as Diamond sorozatból származik - csökkenti a kabinet hallható hatását, tisztább, nyitottabb és magával ragadóbb hangzást eredményezve.

Elegáns kivitelek

Bowers & Wilkins 702 S3 Signature Datuk Gloss és Midnight Blue Metallic színben

A 700 Signature sorozat ugyanolyan szépen néz ki, mint ahogyan szól. Két fényűző kivitel, a Midnight Blue Metallic fényezés vagy a Datuk Gloss fafurnér közül választhat, így minden modell a kivételes teljesítményt elegáns dizájnnal egészíti ki.

- Midnight Blue Metallic
- Datuk Gloss

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
Elcsatolt középsugárzó
Aerofoil™ profilú mélysugárzók
Flowport™
Leírás 3 utas bass reflex rendszerű
Meghajtóegységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
1x ø150mm Continuum kónuszú FST közép
3x ø165mm Aerofoil kónuszú mély
Frekvencia tartomány  28Hz - 33kHz
Frekvencia válasz 46Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység 90dB
(tengelyen, 2.83Vrms-nél, 1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m, tengelyen)
<1% 86Hz - 28kHz
<0.5% 110Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 3.1Ω) 
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 300W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Ajánlott max. kábelimpedancia 0.1Ω
Méretek                            
Magasság:  1010mm, csak a kabinet
1138mm, magassugárzóval és talppal
Szélesség:  192mm, csak a kabinet
290mm, talppal együtt
Mélység: : 354mm, csak a kabinet
391mm, előlappal és csatlakozóval 
410mm, talppal együtt
Súly 39.5kg 
Színek                            
Kabinet:  Datuk Gloss 
Midnight Blue Metallic
Előlap:  Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!