Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató, fekete

149.990Ft 134.900Ft
10%
Az akció időtartama: 2024. 03. 25. -
Fejhallgató
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A fejhallgató amiről mindenki beszél

A hatékony zajkioltással, elképesztő hangzással és páratlan hangérzékeléssel büszkélkedő Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót nagy elismerés övezi – bármilyen helyet tökéletessé tesz a zenehallgatáshoz, a munkához vagy ahhoz, hogy néhány percre kizárhassuk a külvilágot és a pihenésre koncentrálhassunk. Ha tehát a legjobb vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatót keresi zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz, megtalálta.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Semmi sem állhat Ön és a zene közé

A Headphones 700 fejhallgató szabadalmaztatott aktív zajkioltó technológiával rendelkezik: a fejhallgató fülre illeszkedő részeiben kívül és belül is mikrofonok találhatók, amelyek figyelik az Ön környezetében hallható zajokat, és azonnal ezeket kioltó, ellentétes jeleket generálnak – így zavartalanul élvezheti kedvenc zenéit. A szabadalmaztatott TriPort akusztikai fejhallgató-felépítés pedig külső csatlakozókat használ a fülre illeszkedő részek szellőztetéséhez és az akusztikai tér maximalizálásához, ezzel mélységet és részletgazdagságot kölcsönözve a zenének.

Bose NC700 színek

Hallgassa azt, amit szeretne, ne azt, amit nem.

A Headphones 700 fejhallgató kizárólag a Bose kínálatában elérhető hangvezérlést biztosít, amely 11 egyedülálló beállítást kínál – a teljes zajkioltástól (amely segít Önt elszigetelni a környezetétől) a teljes mértékű átláthatóságig (amely segít a környezetéből érkező hangok beengedésében, mintha nem is viselne fejhallgatót). Emellett egy kattintással aktiválhatja a Beszélgetés módot is, amely egyszerre állítja teljes mértékű átláthatóságra a fejhallgatót és szünetelteti a zenét, hogy egy pillanatra szünetet tarthasson a privát zenehallgatásban.

Bose NC700 ezüst, utcán  Bose NC700 ezüst, vasút

Kiterjesztett valóság fejhallgató. Most valósággá vált.

A Bose Noise Cancelling Headphones 700 fejhallgató minden olyant tud, amit Ön elvár – és olyat is, amelyről nem hitte volna, hogy lehetséges. Úgy gondoljon rá, mint egy intelligens fejhallgatóra, amely figyelmét a világra irányítja a könnyen használható hangasszisztenssel. Vagy folytasson bizalmas hívást a legkiválóbb hangérzékelésű mikrofonrendszerrel. És itt van a Bose AR*, kategóriájában első olyan hangalapú kiterjesztettvalóság-platform, amely lenyűgöző új hangélményeket tesz lehetővé.

Beszéljen, húzza el az ujját vagy érintse meg.

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a Headphones 700 fejhallgató egyszerűen használható legyen. A jobb fülre illeszkedő rész kapacitív érintésérzékelőkkel rendelkezik, így a hangerőt, a hívásokat és a zenét a telefon használata nélkül vezérelheti. A tápellátást, a zajkioltási előbeállításokat és a hangsegéd (VPA) elérését diszkrét gombok vezérelik. A beépített hangvezérlés révén gyorsan elérheti zenéit, valamint az üzeneteket és az információkat. A Bose Music alkalmazás pedig lehetővé teszi a választható hangszín-szabályozáshoz való hozzáférést, a Bluetooth-kapcsolatok kezelését, a VPA módosítását, az akkumulátor üzemidejének ellenőrzését és még sok minden mást.

  Bose NC700 fekete, asztalon

Kényelemre tervezve

Vezeték nélküli fejhallgatóinkat új külsővel láttuk el – a különbség pedig érezhető is. A letisztult, könnyű rozsdamentes acélból készült fejpánt és a puha, fülre illeszkedő részek gondoskodnak a tökéletes kényelemről. A fejpánt alsó része extra puha gélhabbal van bélelve, így kényelmesen illeszkedik a fejhez – még a haját sem kócolja majd össze!

Kristálytiszta hívások. Önnek és a vonal másik végén lévőknek.

A Headphones 700 fejhallgató forradalmian új mikrofonrendszere páratlan teljesítményt biztosít: egyedülálló hangérzékelését kifejezetten arra tervezték, hogy ideálisnak nem nevezhető körülmények mellett is lehetővé tegye a telefonálást. Hat mikrofon működik együtt az Önt körülvevő zajok kioltása érdekében, így jobban hallhatja a hívó felet. Mindemellett négy mikrofon az Ön hangjának tisztaságáért felel, hogy a hívó fél is jobban hallhassa Önt – a mikrofonok először elkülönítik a hangját, majd elnyomják az Ön körül hallható legzavaróbb zajokat. Mindez valós időben történik, alkalmazkodva az Ön – vagy a zaj forrásának – mozgásához.

Bose NC700 fekete, munka Bose NC700 ezüst, munka

Pont olyan jó érzés viselni, mint amilyen jól néz ki

Bár évtizedek óta készítünk zajkioltó fejhallgatókat, a Headphones 700 fejhallgató esetében tiszta lappal kezdtünk. Az eredmény? Egy új, feltűnő forma, amelyet mindennapi, akár egész napos használatra terveztünk. A fülre illeszkedő, 15 fokban megdöntött részek az emberi fej és fül anatómiáját tükrözik. A puha műbőrből készült fülpárnák hosszan tartó zenehallgatást tesznek lehetővé. A letisztult kialakítású, acélból készült fejpánt biztonságosan, ugyanakkor kényelmesen illeszkedik, az alsó részét pedig puha, szilikonnal borított szivacs alkotja. És ez csak néhány példa a bámulatos jellemzőkre.

Egy érintés a Spotify és egy halom teljesen új tartalom eléréséhez

Semmi sem állhat Ön és a zene közé. A jobb oldali fülre illeszkedő rész megérintésével azonnal folytatódhat a zenehallgatás Spotify-on ott, ahol legutóbb abbahagyta. Új tartalmat szeretne? Érintse meg még egyszer egy vadiúj lejátszási listához, mely a meghallgatott zeneszámok alapján kerül összeállításra. Ezt a lépést egészen addig ismételheti, amíg meg nem találja az Önnek megfelelőt. Nyissa meg a legfrissebb verziójú Bose Music alkalmazást a Spotify közvetlen parancs engedélyezéséhez. Ehhez egy aktív Spotify-fiók szükséges.*

Az elérhető szolgáltatások régiónként eltérőek lehetnek.

Bose NC700 fekete Spotify

Vezeték nélküli szabadság több eszközhöz

Egyszerűen és megbízhatóan csatlakozhat vezeték nélkül az eszközeihez. A Bose Headphones 700 fejhallgató Bluetooth-hatótávolsága a 9 métert is eléri, és egyszerre két eszközzel párosítható – így gyorsan válthat a telefonjáról történő zenehallgatásról a laptopján befutó konferenciahívás fogadására.

Ön irányít, egész nap

Az időjárásra kíváncsi, a bevásárlólistára írna fel még valamit, vagy azt szeretné megtudni, ki énekli azt a számot, ami a fejében motoszkál? Csak mondja ki az Amazon Alexa hívószavát, vagy nyomja meg a hangasszisztens gombot a Google Segéd eléréséhez, és máris kérdezhet. Sőt, akár a telefonja alapértelmezett hangsegédjéhez – például a Sirihez – is hozzáférhet.

Sose maradjon zene nélkül

A Bose Headphones 700 fejhallgató akár 20 órányi vezeték nélküli lejátszási időt biztosít egyetlen töltéssel. Ha pedig kezdene lemerülni, már egy gyors, 15 perces töltés is akár 2 órás további üzemidőt biztosít, hogy naphosszat hallgathassa a kedvenceit.

Nekik csendes. Önnek hangos és tiszta.

Tévét nézne, de nem szeretne vele másokat zavarni? A Bose SimpleSync™ technológiának köszönhetően mostantól párosíthatja Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatóját egy Bose Soundbar 500 hangprojektorral vagy Smart Soundbar 700 intelligens hangprojektorral a személyesebb tévézési élményért. A független hangerőszabályzókkal lehalkíthatja vagy lenémíthatja a hangprojektort, míg a fejhallgatót továbbra is olyan hangosan hallgathatja, amilyen hangosan csak szeretné.

Bose NC700 otthon

Hozza ki a legtöbbet a zsebében tartott okostelefonjából

A Bose AR* a kategóriájában az első olyan hangalapú kiterjesztettvalóság-platform, amely lenyűgöző új hangélményeket tesz lehetővé, elősegítve, hogy egyidejűleg kapcsolatban maradjon a digitális világgal és a fizikai világgal is. A hordozható audiotermékek, mobil készülékek és integrált alkalmazások kombinálásával, a Bose AR az utazás, testedzés, tanulás, játék és egyebek alapvetően új módjainak lehetőségeit tárja fel a való világ kiterjesztésével a szem helyett a fül számára szolgáló tartalmakkal. A Bose AR funkciók és elérhetőségük változhat.

De hogyan is működik a Bose AR?

A Bose AR-kompatibilis termékekbe mozgásérzékelők vannak beágyazva, amelyek viselés közben érzékelni tudják a fej irányát és a test mozgását. A Bose AR-kompatibilis alkalmazások ezután ezeket az információkat a mobil eszközről származó helyadatokkal együtt tudják felhasználni arra, hogy az Ön helyzetére és tevékenységére szabott audiotartalmat kínáljanak.

És a zene? Gyönyörű, mint mindig.

A Bose Headphones 700 valójában akkor teljesít, amikor a zene élvezetén van a sor. Teljes körű zenei élményben lesz része bármilyen hangerőn az egyedi aktív hangszínszabályozással és lenyűgöző mélyhangvisszaadással. Akár kis hangerőn, akár jól feltekerve, a zene úgy hangzik, ahogy kell.

Bose Music alkalmazás: Egyéni szabályozás

A hangkezeléstől a zenekezelésig, a Bose Music alkalmazással még hatékonyabb a szabályozás, és biztosítja, hogy a Bose intelligens termékek együttműködjenek a jobb zenehallgatási élményért.

Bose Music App telefonon Bose Music App

Műszaki adatok

Méretek / tömeg

Fejhallgató:20,3 cm (ma) x 16,5 cm (szé) x 5,1 cm (mé) (0,25 kg)

Hordtáska:21,8 cm (ma) x 17,9 cm (szé) x 6,2 cm (mé) (0,18 kg)

Audiokábel:1,06 m

USB-kábel:0,5 m

Anyagok

Fejpánt: Rozsdamentes acél, 3 prémium bevonattal kapható

Fejpántpárna: Különlegesen puha, zselészerű szivacs, színben hozzá illő szilikonborítással

Fülpárnák: Puha szivacs műbőr borítással

A fülre illeszkedő részek borítása: Különleges tapadásgátló bevonat az érintőmozdulatokhoz

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje: Max. 20 óra

Akkumulátor töltési ideje: Max. 2,5 óra

Gyors, 15 perces töltés: Max. 3,5 óra

Akkumulátortöltés módja: USB-C

Mikrofonok

Összesen 8 mikrofon

6 mikrofon az aktív zajkioltáshoz (ANC)

4 mikrofon a hangérzékeléshez (2 közös az ANC-vel)

Bluetooth

Bluetooth hatóköre: Max. 10 m

Bluetooth változat: 5.0 (az összes fejhallgató-profillal együtt)

SBC és AAC kodek

Bemenet

USB-C a fejhallgató oldalán

USB-A a forrásoldalon (de C-C kábel is használható egy C kompatibilis forrással)

2,5 mm-es audiokábel a fejhallgató oldala és szabványos 3,5 mm-es csatlakozó az eszköz oldala számára

Színek

Fekete

Luxe Silver ezüst

Vezérlők

Érintés: Hangerő, zeneszám kihagyása, telefonhívások, testre szabható parancsikon

Gombok: Hangasszisztens, Bluetooth, Szabályozható zajkioltás

Hangvezérelt VPA: Amazon AlexaBose Music alkalmazás

Siri

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!