Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Black Lab subwoofer kábel

22.900Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Subwoofer összekötőkábel, Fémrétegű zajszűrés
Szimmetrikus koax geometria
Hidegen hegesztett, aranyozott végződések
Tömör, hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetők
Habosított polietilén szigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

Nevükkel ellentétben a fekete labradorok öröksége valójában az 1700-as évekbeli Új-Fundlandra nyúlik vissza, amikor először "Saint John's Dogs" néven ismerték őket. Amikor ezt a nagyméretű, újfundlandi alapú fajtát kisebb vízi kutyákkal keverték, az eredmény a ma labradorként ismert kutya lett. A labradorok (akár fekete, akár nem) kötelességtudatukról, fejlett szaglásukról és hallásukról, valamint végtelen "apportírozási" képességükről ismertek (végül is ők "retrieverek"!). Ezek a tulajdonságok együttesen teszik a labradorokat kiváló szolgálati kutyává a fogyatékkal élők számára, valamint csodálatos háziállatokká.
FÉMRÉTEGŰ ZAJSZŰRÉS
Könnyű elérni a 100%-os árnyékolást. Annak megakadályozásához, hogy a befogott rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrésre van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
SZIMMETRIKUS KOAX GEOMETRIA
Azonos pozitív (+) és negatív (-) vezetők megakadályozzák, hogy az árnyékolást rosszabb hangvezetőként használják.
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT VÉGZŐDÉSEK
Ez a dugókialakítás lehetővé teszi a forrasztástól mentes csatlakozást, amely a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett az eljárás nagynyomású technikát alkalmaz. Mivel a földelt héjakat megmunkálás helyett préselik, a megmunkálhatóság helyett az alacsony torzulás szempontjából lehet kiválasztani a felhasznált fémet.
TÖMÖR, HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETŐK
A tömör hosszú szemcséjű réz (LGC) simább és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes, nagy vezetőképességű) rézből készült kábelek. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a torzítás egyik fő forrása. A felület minősége kritikus, mivel a vezető sínvezetőként tekinthető mind a vezetéken belüli elektromos mezők, mind a vezetéken kívüli mágneses mezők számára. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt, és határozottan jobb teljesítményt.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS
A vezetővel szomszédos bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott fókuszon kívüli hatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!