Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Big Sur 3.5m-3.5m analóg összekötő kábel

81.600Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Analóg összekötő kábel,Tömör, tökéletes felületű (PSC) vezetékek
Aszimmetrikus, dupla kiegyensúlyozott geometria
Fémrétegű zajszűrés
Hidegen hegesztett, aranyozott tiszta lila rézvégződések
Habosított polietilén szigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Bixby Creek hídról és a kaliforniai Big Sur látványos tengerpartjának fenséges szépségéről elnevezett analóg audio összekötő kábel.

A Bridges & Falls összes kábelében jobb fémeket és kifinomultabb technológiákat talál, beleértve az Air-Tube szigetelést, a Dielektromos-előfeszítési rendszert és a zajszűrő rendszert, minden eddiginél alacsonyabb áron.

Megjegyzés: A Bridges & Falls sorozatunk minden kábelében a bal és jobb csatorna egyetlen köpenybe kerül, és aszimmetrikus, dupla kiegyensúlyozott geometriával rendelkezik, különálló, kiváló minőségű pozitív és negatív vezetőkkel. Ez a kialakítás vékony, rugalmas és egyedülállóan sokoldalú, nagy teljesítményű kábelt tesz lehetővé, amely számos mai csatlakozóval, többek között 3,5 mm-es (apa vagy anya), DIN és RCA csatlakozókkal zárható. Ne feledje azonban, hogy a Bridges & Falls kábelek csatlakozói szükségszerűen meglehetősen közel vannak egymáshoz. Ha a komponensek L és R bemenetei több mint 7,6 cm (3") távolságra vannak egymástól, kérjük, fontolja meg a Rivers vagy Elements sorozatunk modelljeit.

TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK
A tömör vezetők megakadályozzák mind az elektromos, mind a mágneses kölcsönhatást a szálak közötti kölcsönhatást, a torzulás fő forrásait. A felület minősége azért kritikus, mert a vezető sínvezetőnek tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a vezetőn kívülre terjedő mágneses mezők számára. Az AudioQuests összes Perfect-Surface fémének elképesztően sima és tiszta felülete szinte teljesen kiküszöböli a zörejeket, és a kevésbé jó minőségű anyagokhoz képest jelentősen növeli a tisztaságot. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek, majdnem kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézekhez képest.
ASZIMMETRIKUS, DUPLAKIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA
A célzottan egyvégű alkalmazásokhoz tervezett aszimmetrikus kettős kiegyensúlyozott geometria viszonylag alacsonyabb impedanciát kínál a földön a gazdagabb és dinamikusabb élmény érdekében. Míg sok egyvégű kábeltervezés egyetlen útvonalat használ a föld és az árnyékolás számára, a Double-Balanced kialakítás szétválasztja a kettőt a tisztább, csendesebb teljesítmény érdekében.
FÉMRÉTEGŰ ZAJSZŰRÉS
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrése szükséges. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT, TISZTA LILA RÉZVÉGZŐDÉSEK
Hidegen hegesztett, aranyozott, tiszta lila rézvégződések.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS
Bármely, a vezető melletti szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagokra jellemző kiugró hatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!