Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megjelentek a Rotel díjnyertes integrált erősítőinek MKII változatai!

Megjelentek a Rotel díjnyertes integrált erősítőinek MKII változatai!

Tokió, Japán (2021, Április 19 ) – A Rotel nagy örömmel jelenti be a három díjnyertes integrált erősítőjének akusztikai és teljesítménybeli frissítését a 14-es és 15-ös sorozat termékcsaládjában. A módosítások tartalmazzák az áramköri tervezési újításokat és az alkatrészek szintjének megváltoztatását is az áramkörök legfontosabb pontjain, az elismert Michi sorozat tervezési megoldásait kihasználva.

Az A14MKII, RA-1572MKII és az RA-1592MKII büszkén vállalják azokat az akusztikai és hangminőség módosításokat, amelyeket a 3 év alatt létrehozott Michi mérnöki erőfeszítéseiből építettek fel.

A14MKII

A Rotel 14-es sorozatának zászlóshajó integrált erősítője az A14-es modell. A sikeres és díjnyertes A14-re építve az új A14MKII új Texas Instruments digitális / analóg konvertert (DAC) kapott, amely már támogatja a 32 bites / 384 kHz-es felbontású hanganyagokat, továbbá változtattak a DAC kimeneti szűrőinek 25 komponensén is. Az áramellátás összetevőinek változtatásait a Rotel Tribute modelljeiből származó tervezési stratégiák felhasználásával valósították meg. A jeltovábbító áramkörök további változtatásaival gazdagabb és teljesebb hangzást nyújtanak, még élethűbb zenei reprodukcióval.

Az A14MKII támogatja az összes népszerű forrásbemenetet, beleértve az aptXTM és az AAC Bluetooth-ot a vezeték nélküli streaminghez, PC-USB bemenetet 32 bit / 384 kHz felbontásig, MQA dekódolást és renderelést, analóg, digitális és mozgó mágneses lemezjátszó bemeneteket. Az A14MKII Roon Tested minősítéssel is rendelkezik, amely a lehető legjobb élményt nyújtja a Roon szoftver használatával.

RA-1572MKII

Az RA-1572MKII a Rotel díjnyertes RA-1572 integrált erősítőjéből lett továbbfejlesztve, kritikus áramköri és alkatrészfrissítésekkel, beleértve a Texas Instruments 32 bites / 384 kHz-es DAC-ot, amely támogatja a 32 bites PC-USB / 384 kHz-es PCM hanganyagokat, valamint az MQA renderelést és dekódolást is. Az akusztikus kondenzátorok, a szűrőkondenzátorok és a tápegységben található több mint 33 komponens megváltoztatásával, szélesebb és mélyebb hangszínpadot, pontosabb és pozícionáltabb hangzást kapunk.

A mozgó mágneses lemezjátszó, a szimmetrikus XLR, a koaxiális, az optikai, az analóg RCA, az előlapi iPod USB, valamint az aptXTM és az AAC Bluetooth vezeték nélküli streaming bemeneti csatlakozások biztosítják az összes népszerű forrás támogatását. Az RA-1572MKII PC-USB csatlakozása a Roon Tested minősítéssel rendelkezik, így biztosítva a megfelelő interfészt a Roon szoftverével.

RA-1592MKII

A Rotel 15-ös sorozatának zászlóshajó integrált erősítőjeként az RA-1592MKII 200 wattos AB osztályú kimenő teljesítményt ad le 8 ohmon, valamint most még magasabb szintű hangteljesítményt nyújt az összes kritikus áramkör frissítésével. A Texas Instruments 32 bites / 384 kHz-es DAC áramkörei 12 új kapcsoló kondenzátort tartalmaznak, jobb frekvenciaválasszal és még nagyobb komponens toleranciával. A továbbfejlesztett kondenzátorokat a kritikus jelutakban is használják, amelyek összesen több mint 28 megváltozott alkatrészt tartalmaznak, további változtatásokkal az áramellátási áramkörökben. A dinamikus, szabályozott basszus, a kivételes részletesség és a hang minden árnyalatának pontos reprodukálása garantálja, hogy az RA-1592MKII újításai megérdemlik az MKII jelölést.

Az RA-1592MKII számos forrásbemenettel rendelkezik, beleértve az aptXTM és az AAC kiváló minőségű vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatot, PC-USB bemeneten keresztüli MQA dekódolást és a renderelést, PC-USB audió bemenetet 32 bit / 384kHz-es felbontásig, mozgó mágneses lemezjátszó bemenetet, analóg, digitális, szimmetrikus XLR és előlapi USB bemenetet, iOS eszközökhöz. Roon tesztelt termékként az RA-1592MKII a lehető legjobb élményt biztosítja a Roon szoftver használatával, így csak a zenével kell foglalkoznia.

A rendszerbe való integrálás érdekében minden modell Ethernet és RS232 csatlakozást kapott, infravörös távirányítóval, előlapi állapotkijelzővel, intelligens tápellátás-vezérléssel, hangszín bypass üzemmóddal és kettős kapcsolható, 5-utas hangsugárzó aljzatokkal rendelkezik.

Az MKII modellek ezüst és fekete színben egyaránt kaphatóak.

ÁRAK
Javasolt fogyasztói árak

·         A14MKII – 499.000Ft

·         RA-1572MKII – 699.000Ft

·         RA-1592MKII – 979.000Ft

A ROTEL-RŐL

A Rotel audio termékek világszerte ismertek minőségükről, megbízhatóságukról, értékükről és mindenekelőtt kivételes hangvisszaadásukról. A Rotel 1961 óta családi tulajdonban van, híres nemzetközi tervezőcsapattal kiegészítve, termékeit a saját kifinomult gyártóüzemében gyártja. A Rotel Electronics büszkén kínálja az elektronikáinak teljes választékát, amely folyamatos elismeréseket és áhított ipari díjakat kapott. A Rotel az új technológiákba és a gyártásba fektetett jelentős beruházással készen áll arra, hogy megfeleljen a fejlődő speciális elektronikai piac jövőbeli kihívásainak.