Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren Edition

- A díjnyertes Bowers & Wilkins Zeppelin vezeték nélküli hangsugárzó új McLaren ihlette stílus, Galvanic Grey és Papaya Orange kivitelben.

- A Zeppelin McLaren Edition csatlakozik a nagy sikerű Px8 McLaren Editionhöz a hosszú évek óta tartó partnerség által inspirált közös termékek portfóliójában.

- A bevezetés a Zeppelin továbbfejlesztett többszobás csatlakoztathatóságát is bevezeti.

- Hatvan limitált szériás modell, amelyet a McLaren 60 éves története ihletett, és amely a Bruce McLaren örökségére utaló ikonikus Speedy Kiwi logót viseli, kizárólag a kiválasztott McLaren márkakereskedésekben kapható.

Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren Edition

Worthing, Egyesült Királyság, 2023. október 11: A Bowers & Wilkins, a neves brit prémium audio márka, a régi partnerével, a McLaren Automotive-mal együttműködve piacra dobta díjnyertes vezeték nélküli hangszórójának új változatát. Bemutatkozik az új Zeppelin McLaren Edition.

Az új, McLaren ihlette változat egyszerre ünnepli a két vezető teljesítménymárka közötti partnerséget és a McLaren 60. évfordulóját.

A kategória legjobb hangzása találkozik a McLaren ikonikus dizájnjával.

A Px8 McLaren Edition fejhallgató sikerét követően a Bowers & Wilkins megalkotta a Zeppelin vezeték nélküli hangszóró speciálisan tervezett változatát, amely kifinomult Galvanic Grey kivitelben és finom Papaya Orange kiemelésekkel rendelkezik, amelyeket a McLaren Automotive formatervezési megközelítése ihletett.

A McLaren technikai és teljesítményközpontú esztétikáját tükröző Zeppelin McLaren Edition a Bowers & Wilkins szinonimájaként ismert, magas hangminőséget  kínál, olyan dizájnnal párosítva, amely a McLaren autók rajongóit a McLaren márka vizuális identitásához kapcsolja.

Újragondolva a streaming korszak számára

A Zeppelin egy teljes sztereórendszer egy komponensben, egy vezeték nélküli intelligens hangsugárzó, amelyet a streaming korszak számára újragondoltak. Referencia minőségű meghajtóegység-technológiákkal rendelkezik, amelyek egy központi, nagyméretű mélynyomó körül dedikált bal és jobb oldali hangszóróegységekben vannak elhelyezve, mindezt 240 W-os erősítéssel. Az eredmény olyan szobát betöltő sztereó hangzás, amelyet egyetlen dobozos rivális sem tud elérni.

A bevált meghajtóegység-technológia és a nagy felbontású streaming platform kombinálásával az eredmény kivételes zenei teljesítmény, akár vezeték nélkül csatlakoztatott forrásból, akár streaming szolgáltatáson keresztül.

Frissített multiroom képesség és új streaming szolgáltatások

Az új Zeppelin McLaren Edition megjelenésével egy időben a Bowers & Wilkins bevezette a vezeték nélküli multi-room képességet. Az új modell, valamint az összes kompatibilis Zeppelin mostantól a Panorama 3-mal és a Formation vezeték nélküli hangsugárzók portfóliójával is kibővített multiroom előnyeit élvezheti. Ez lehetővé teszi a Bowers & Wilkins felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen csatlakoztassák és konfigurálják otthoni vezeték nélküli hangsugárzó rendszerüket, mindezt egyszerűen beállítva és vezérelve a Bowers & Wilkins Music alkalmazáson keresztül a végső kényelem érdekében.

A McLaren 60 éves története által inspirálva

A Bowers & Wilkins a McLaren és Bruce McLaren örökségének 60. évfordulója alkalmából létrehozott Zeppelin limitált szériás változatát is bejelenti. A Zeppelin McLaren 60th Anniversary Editionből mindössze hatvan darab készül. Ez a limitált szériás változat a versenylízing ihlette színekkel, többek között élénk narancssárga kivitelben pompázik, ami a Zeppelin azonnal felismerhető sziluettjének még jellegzetesebb esztétikát kölcsönöz, míg a termék hátulján látható Speedy Kiwi Bruce McLaren úttörő elképzelése előtt tiszteleg. A hatvan darab limitált szériás modell kizárólag a McLaren kiválasztott márkakereskedéseiben kapható világszerte.

A teljesítményben gyökerező, hosszú távú partnerség

2015 óta a Bowers & Wilkins felelős a nagy teljesítményű audiorendszerekért, amelyek a McLaren Automotive szuper- és hiperautóiban találhatók. A partnerség szilárd műszaki alapokon nyugszik, ugyanakkor a két márka közös értékeiben gyökerezik: a lehető legmagasabb szintű teljesítményt nyújtani.

Legutóbb a Bowers & Wilkins szorosan együttműködött a McLaren tervező és mérnöki csapataival a vállalat legújabb szuperautójában, a McLaren 750S-ben található audiorendszer megalkotásában és optimalizálásában. Elődeihez hasonlóan a 750S is a legmodernebb hangszóró-technológiákkal rendelkezik, amelyeket Southwaterben fejlesztettek ki, ahol 2019 óta a Bowers & Wilkins kutató- és fejlesztőcsapata működik, és amely mindössze 30 mérföldre van a McLaren wokingi technológiai központjától.

Dan Shepherd, a Bowers & Wilkins licencelésért és partnerségekért felelős alelnöke így nyilatkozott: "Nagy örömmel mutatom be bővülő termékportfóliónk legújabb tagját, amelyet a McLaren Automotive partnereinkkel együttműködve fejlesztettünk ki. A Zeppelin McLaren Edition csatlakozik a rendkívül sikeres Px8 McLaren Editionhöz, így egy egyedülállóan vonzó és innovatív vezeték nélküli termékcsaládot hozva létre, amely biztos vagyok benne, hogy lelkes vásárlókra talál majd mind a McLaren, mind a Bowers & Wilkins rajongók körében."

Bowers & Wilkins McLaren Edition és 60.évfordulós limitált kiadás

Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren Edition és Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren 60.évfordulós limitált kiadás

A Zeppelin McLaren Edition október 11-től kapható a Bowers & Wilkins weboldalán és a kiválasztott kiskereskedőknél 799 £ / 899 $ / 899 € áron, míg a limitált kiadású 60. évfordulós modell a kiválasztott McLaren-kereskedésekben kapható.