Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozik a RAS-5000!

Tokió, Japán (2023. november 14.) - A Rotel az új Rotel RAS-5000 sztereó integrált erősítő bevezetésével egy kibővített és továbbfejlesztett audió megoldást mutat be, melyet kifejezetten a szórakoztató tér leegyszerűsítésére terveztek.A RAS-5000 egy kivételes minőségű, nagy teljesítményű sztereó integrált erősítő, amely könnyedén képes lejátszani kedvenc zenéit a legmagasabb minőségben a Spotify Connect, Tidal Connect, Airplay 2, Google Cast, Qobuz és több ezer internetes rádióállomásról - miközben a HDMI ARC (Audio Return Channel) csatlakozási lehetőség integrálásával zökkenőmentesen bővíti a csatlakozási lehetőségeket.

A RAS-5000 modell a Rotel örökölt, kiváló minőségű hangzásának tökéletes ötvözete a legfontosabb modern kényelmi funkciókkal kombinálva.

Klasszikus Rotel sztereó integrált erősítőként a RAS-5000 átfogó funkciókat kínál. A HDMI ARC aljzat mellett a hagyományos forrásbemenetek széles skálája áll rendelkezésre, beleértve a koaxiális, optikai, RCA analóg, PC-USB és aptXTM HD Bluetooth bemeneteket. A nagy felbontású zene és az akár 32 bites, 384 kHz-es MQA hangfájlok a lehető legnagyobb pontossággal kerülnek megjelenítésre a Rotel egyedi digitális szekcióján keresztül, amely egy prémium minőségű ESS digitális/analóg konvertert tartalmaz.

A HDMI ARC csatlakozás kibővíti a RAS-5000 hatókörét azzal, hogy a legnagyobb felbontású hangot biztosítja a kedvenc TV-műsoraihoz, filmjeihez és játékaihoz közvetlenül a TV-ről. A hangminőséget a csúcsminőségű alkatrészek gondos kiválasztása garantálja, beleértve a hagyományos, Rotel által specifikált, túlméretezett toroid transzformátort, amely lehetővé teszi, hogy a RAS-5000 könnyedén és következetesen 220 wattos, valódi AB osztályú kimeneti teljesítményt adjon 4 ohmon.A speciálisan kiválasztott tápegység ultra-alacsony zajszintű tápellátást biztosít minden kritikus áramkör számára, nagy áramtartalékokkal az erősítő kimeneti tranzisztorai számára, hogy a hangot mély, és jól kontrollált basszus energiával, valamint kivételes hűséggel adja vissza.

A RAS-5000 vonzó kialakítása elegáns fekete vagy kifinomult ezüst színben választható, és zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen rendszerbe, míg a nagyméretű, kiváló minőségű színes kijelző és a felhasználóbarát kezelőfelület biztosítja a könnyed kezelést. A RAS-5000 kiterjeszti, javítja és leegyszerűsíti a szórakozás élményét, miközben a legjobb minőségű, erőfeszítés nélküli, magával ragadó hangzást nyújtja. Piaci elérhetőség A RAS-5000 novembertől lesz elérhető a globális piacokon.

A gyártó által javasolt kiskereskedelmi ár  1.159.990Ft