Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 2m Black Beauty RCA-RCA analóg összekötő kábel

388.000Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
AudioQuest Mythical Horses sorozat – Black Beauty
Zéró technológia
Tömör PSC+ vezetők
Habosított polietilén szigetelés
6. szintű zajszűrés
0,5%-os ezüstözött RF Drain vezetők
Réz bevonatú RF – elvezető házak
Mártott ezüstözésű vörösréz dugók
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest Mythical Horses sorozata, a Black Beauty és Pegasus, a ZERO-Tech kialakítás bizonyított előnyeit sokkal szélesebb közönséghez juttatják el.
A ZERO-Tech és a Mythical Creatures (ThunderBird, FireBird és Dragon) valamint Mythical Horses meghallgatásakor a ZERO-Tech és a Mythical Creatures-t lehetővé tevő egyéb finomítások (ThunderBird, FireBird és Dragon) legtöbb kellemesen nyilvánvaló hangzásbeli előnye ugyanolyan nyilvánvaló.

A nagyon bonyolult szerkezet rugalmasságának megőrzése érdekében a felső kategóriás Mythical kábelek két vagy három kívülről látható különálló érrel rendelkezik. Bár a Black Beauty és a Pegasus szintén szükségszerűen összetett, a ZERO-Tech minden jó tulajdonságát egyetlen kerek kábelbe csomagolják (a 2 vezetékes RCA változatoknál kisebb, a 3 vezetékes XLR változatoknál kicsit nagyobb).

Ezen kívül a Black Beauty számos AudioQuest tervezési elemet tartalmaz, amelyek együttesen csökkentik a torzítást és hatékonyan vezetik el a rádiófrekvenciás zajt. Ezek közé tartoznak a következők: (PSC+) vezetők, szén/grafén hálós háló, 0,5%-os ezüstözött RF-elvezető huzalok, rézzel bevont csatlakozó házak, továbbá mártott ezüstözésű vörösréz dugók.

Zéró-technológia (nincs jellemző impedancia) a lineáris, széles sávszélességű zajszűréshez

A kábel és a hozzá csatlakoztatott forrás- és terhelőáramkörök közötti karakterisztikus impedancia-eltérések elkerülésének egyetlen módja az, hogy megakadályozzuk, hogy a kábel karakterisztikus impedanciával rendelkezzen. A ZERO-Tech sikeresen megszünteti az elektrosztatikus mezőt a kábel magas és alacsony jelvezetői között, lehetővé téve a lineáris (oktávról oktávra konzisztens) rádiófrekvenciás (RF) zajszűrést és a tömörítetlen tranzienseket. A ZERO-Tech jelvezetők közötti teljes izoláció megőrzése érdekében a Pegasus, ThunderBird, FireBird és Dragon XLR kábelekhez Dual-72v DBS csomagot mellékelünk.

Tömör, tökéletes felületű réz+ (psc+) vezetők

A tömör vezetők megakadályozzák az elektromos és mágneses szálak kölcsönhatását. A PSC+ tömör réz minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást és maximalizálja a lineáris RF zajszűrést.

Habosított polietilén szigetelés

A vezetővel szomszédos bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas levegő tartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagokra jellemző kiugró hatást.

6. szintű zajszűrés (összeköttetések): zéró-technológia + szén/grafén háló + irányvezérelt vezetők

A rádiófrekvenciás zaj a mobiltelefonok, a WiFi és a műholdak miatt mindenütt jelen van. Az AQ 6. szintű lineáris zajszűrése szén- és grafén ellenállású hálózatot, irányvezérelt vezetőket és ezüstözött drain vezetékeket tartalmaz, jelentősen minimalizálva az RF-zaj elfedő hatását.

0,5%-os ezüstözött RF Drain vezetők

Az irányvezérelt, ezüstözött RF Drain-Wired huzalok tovább biztosítják az indukált rádiófrekvenciás zajok megfelelő és hatékony elvezetését a tisztább, természetesebb hangzás érdekében.

Réz bevonatú RF – elvezető házak

A földelt rézbevonatú házak maximalizálják a zajszűrést, mivel megakadályozzák, hogy a fém ház kapacitívan összekapcsolja az rádiófrekvenciás zajt a jelvezetőkkel.

Mártott ezüstözésű vörösréz dugók

Az AudioQuest legjobb dugóinál közvetlenül a rendkívül tiszta vörösréz anyagot kiváló minőségű ezüst bevonattal látták el (ún. mártott ezüstözés technológiával) a kompromisszumok nélküli jelátvitel biztosítása érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!