Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Type 9 hangfalkábel 2x4 m

366.600Ft
Hossz
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

2 x 4 m gyári szerelt kábel.

Hangsugárzókábel, Tömör Perfect-Surface+ Sonic-Signature vezetők
Szénnel töltött és irányvezérelt vezetők
Csillag-négyes geometria

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A 4-es típusú hangszórókábel-modell 1983 körül jelent meg először. Nem volt a legszebb kábel, de a polipropilén szigetelés teljesítményelőnye drámai volt, és nagyra értékelték. Több evolúciós lépéssel később, 1995-ben mutatták be a 4-es típus jelenlegi változatát - egy olyan konstrukciót, amelynek alapja olyan kiegyensúlyozott, hogy azóta sem változott - és még mindig nem változik.

A Types 9 Low-Distortion & Low-Noise hangszórókábel lényegében a 4-es típus, jobb fémmel, valamint a zajszűrés további rétegeivel és technikáival a hatékonyabb zajvédelem érdekében, mint bármelyik korábbi 4-es típusú iteráció.

Ezenkívül a Type-9 vezetők egy kicsit nagyobbak, mint a korábbi 4-es sorozatú kábelek. A vezetők kicsit távolabb vannak egymástól, ami 35%-kal csökkenti a szomszédos vezetők közötti kölcsönhatást.

Tömör Perfect-Surface+ Sonic-Signature vezetők
Többrétegű szénalapú zajszűrő és irányvezérelt vezetők
Csillag-négyes geometria

NAGY TISZTASÁGÚ VEZETŐK - TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+)


A tömör, tökéletes felületű réz+ (PSC+) vezetők megakadályozzák a szálak közötti kölcsönhatást, amely a fület fárasztó átmeneti intermodulációs torzítás egyik fő forrása. A bámulatosan sima és tiszta Perfect-Surface Copper+ megszünteti a durvaságot és jelentősen növeli a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más prémium rézvezetékekhez képest. A PSC+ kiváló tisztasága tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek. A bámulatosan sima és tiszta Perfect-Surface Copper tovább szünteti a durvaságot és nagymértékben növeli a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más prémium rézekhez képest.

TÖMÖR VEZETŐK


Megszünteti a szálak kölcsönhatásából adódó durvaságot és zavarosságot.

TÖBBRÉTEGŰ SZÉNALAPÚ ZAJSZŰRÉS


A többrétegű szénalapú zajszűrés plusz az irányvezérelt vezetők és az árnyékolás jelentősen csökkenti a zajszintet és csökkenti az erősítő tranziens-intermodulációs torzítását (TIM).

CSILLAG-NÉGYZET GEOMETRIA


A kiegyensúlyozott Star-Quad geometria csökkenti az időbeli elkenődést, miközben megőrzi a dinamikát, és a tisztaságot.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!