Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Type 9 + DBS hangfalkábel 2x2.5m

462.800Ft
Hossz
Menny.:m
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

2 x 2.5m gyári szerelt kábel. DBS Rendszerrel

Hangsugárzókábel, Tömör Perfect-Surface+ Sonic-Signature vezetők
Szénnel töltött és irányvezérelt vezetők
Csillag-négyes geometria

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A 4-es típusú hangszórókábel-modellt először 1983 körül mutatták be. Nem volt a legszebb kábel, de a polipropilén szigetelés teljesítményelőnye drámai volt, és nagyra értékelték. Több evolúciós lépéssel később, 1995-ben mutatták be a 4-es típus jelenlegi változatát - egy olyan konstrukciót, amelynek alapja olyan kiegyensúlyozott, hogy azóta sem változott - és még mindig nem változik.

A 9+DBS típusú, alacsony torzítású és alacsony zajszintű hangszórókábel lényegében a 4-es típus, jobb fémmel, a hatékonyabb zajcsökkentés érdekében hozzáadott rétegekkel és zajszűrési technikákkal, valamint az AQ szabadalmaztatott dialektrikus előfeszítési rendszerével (DBS).

Ezenkívül a Type-9+DBS vezetők egy kicsit nagyobbak, mint a korábbi 4-es sorozatú kábelek. A vezetők kicsit távolabb vannak egymástól, ami 35%-kal csökkenti a szomszédos vezetők közötti kölcsönhatást.

Tömör Perfect-Surface+ Sonic-Signature vezetők
Többrétegű szénalapú zajszűrő és irányvezérelt vezetők
72V dielektromos előfeszítésű rendszer szénszintű rádiófrekvenciás csapdával
Csillag-négyes geometria

NAGY TISZTASÁGÚ VEZETŐK - TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+)


A tömör, tökéletes felületű réz+ (PSC+) vezetők megakadályozzák a szálak közötti kölcsönhatást, amely a fület fárasztó átmeneti intermodulációs torzítás egyik fő forrása. A bámulatosan sima és tiszta Perfect-Surface Copper+ megszünteti a durvaságot és jelentősen növeli a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más prémium rézvezetékekhez képest. A PSC+ kiváló tisztasága tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek. A bámulatosan sima és tiszta Perfect-Surface Copper tovább szünteti a durvaságot és jelentősen növeli a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más prémium rézekhez képest.

TÖBBRÉTEGŰ SZÉNALAPÚ ZAJELOSZLATÁS


A többrétegű szénalapú zajeloszlatás, valamint az irányvezérelt vezetők és árnyékolás jelentősen csökkenti a zajszintet és csökkenti az erősítő tranziens-intermodulációs torzítását (TIM).

SZILÁRD VEZETŐK


Megszünteti a szálak kölcsönhatásából eredő zörejeket és zavarokat.
72v Dielektromos előfeszítésű rendszer (DBS)
A szigetelés egyben dielektrikum is, amely sönt-szűrőként működhet. Az előfeszítés minimalizálja a dielektromos zajt és linearizálja a szűrőt, jelentősen javítva az indukált RF-zaj széles sávszélességű levezetését.


CSILLAG-NÉGYZET GEOMETRIA


A kiegyensúlyozott Star-Quad geometria csökkenti az időbeli elkenődést, miközben megőrzi a dinamikát, és a tisztaságot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!