Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Niagara 1200 Hálózati tápszűrő + NRG Y3 1m tápkábel

389.900Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
A Niagara 1200 immár még több zenekedvelő számára nyújtja a rendkívül optimalizált energiagazdálkodás előnyeit. Ez a modell váltja fel a lenyűgözően jó fogadtatásban részesült Niagara 1000-et. Kimenetek: Forrás (5); Nagyáramú (2)

A tápszűrő mellé csomagolva egy NRG-Y3 1m tápkábel most tartozák!
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

"Mint minden jó tervezésnél, a váltakozó áramú áram ördögétől való megszabaduláshoz is minden részletre oda kell figyelni. Köszönöm, Garth!"
-William E. Low, az AudioQuest alapítója és vezérigazgatója.
A Niagara 1200 immár még több zenekedvelő számára nyújtja a rendkívül optimalizált energiagazdálkodás előnyeit. Ez a modell váltja fel a lenyűgözően jó fogadtatásban részesült Niagara 1000-et.
A legnyilvánvalóbb különbség a Niagara 1000 és 1200 között - az 1200-as gyönyörű textúrájú fényes kivitelén kívül - az univerzálisabban használható forma és a meglepően jelentős súly. Az 1200-as most már önálló komponensként helyezkedhet el a polcon, az összes ki- és bemenő kábellel a hátulján. Használható "arccal" lefelé, a kivezetésekkel a levegőben, így sokkal jobban illeszkedik a bútorok és a fal közötti térbe. Az 1200-as készüléket úgy tervezték, hogy az egyik végén álljon. 100%-os teljesítmény egy hasznosabb csomagban.
A Garth Powell által tervezett Niagara 1200 ugyanazt a tervezési filozófiát testesíti meg, és ugyanazt a szabadalmaztatott technológiát tartalmazza, amely nagyobb testvéreiben, a Niagara 5000-ben és a Niagara 7000-ben is megtalálható, de mindezt egy kisebb, elegánsabb házba csomagolja - az ár töredékéért.
A Niagara 5000-hez és a 7000-hez hasonlóan a Niagara 1200 is rendkívül alacsony ellenállású, tömör magvezetékeket használ, amelyek optimalizáltak az alacsony zajirányítottságra, a linearitást jelentősen javító és a torzítást minimalizáló kondenzátor-képzési technológiákat, valamint az alacsony impedanciájú AC bemeneti és kimeneti érintkezőket, amelyek nagy tisztaságú berilliumrézre erős ezüstözéssel vannak bevonva a kiváló zajeloszlás érdekében. Hasonlóképpen, a Niagara 1200 rendelkezik az "áldozat- mentes" túlfeszültség-védelemmel, a szabadalmaztatott Ground-Noise Dissipation technológiával és a túlfeszültség leállítással. A Niagara 1200 "áldozat- mentes" védelmi áramkörei biztosítják, hogy rendszere alaposan védve legyen a váltakozó áramú túlfeszültségekkel és tüskékkel szemben, és a Niagara 1200 megvédi önmagát - nincs kár, nincs leállás. Állítsa be és felejtse el.
A Niagara 1200 az AudioQuest szabadalmaztatott Ground-Noise Dissipation és Linear Noise-Dissipation technológiáját alkalmazza és hét nagyteljesítményű kivezetés fér el karcsú, szekrénybarát vázában. A bemeneti áram maximális kapacitása 15A RMS.
MŰSZAKI ADATOK
Level-X lineáris zajszűrő technológia: Több mint 19 oktávnyi AC differenciális szűrés (20kHz-1Ghz több mint 24dB) lineáris válaszadással, optimalizálva a változó vonal- és terhelő impedanciára.
Szabadalmaztatott földzaj-levezetés (minden kimenet): 2 sor irányvezérelt földzaj-levezetés.
„Áldozat mentes” túlfeszültség védelem: Ellenáll többszörös AC túlfeszültségeknek és tüskéknek 6000V/3000A-ig károsodás nélkül – a hangzásba nem szól bele
Maximális RMS bemeneti áram: 15 Amper (RMS)
Kimenetek: Forrás (5); Nagyáramú (2)
Méretek: Méretek: 19,4" W x 3,2 H" x 7,5" D
Súly: 8,16kg.
Mi az a tápkondicionáló és miért van rá szükség?
Egyesek számára a hálózati kondicionáló csupán egy olyan eszköz, amely elegendő konnektort biztosít a teljes audio/video rendszer számára, miközben megvédi a csatlakoztatott eszközöket az elektromos viharoktól és a vezetékezési hibáktól. Az igényes hallgatók számára azonban sok tápkondicionáló sokkal rosszabbá teheti az audio/video rendszer teljesítményét.
Igen, egy otthonban vagy épületben előfordulhat, hogy a fények elsötétednek, vagy időnként halványulni kezdenek, és a közművek váltakozó áramú szinuszhullámai a legtöbb esetben messze nem tökéletesek. A bejövő áramellátás esetében azonban két oka van annak, hogy egy audio/video rendszer nem teljesíti ki a benne rejlő lehetőségeket:
1) A teljesítményerősítőt tápláló áram tranziensek tömörülnek, és
2) Az egyre növekvő rádiófrekvenciás zajok elfedik (eltakarják) a rendszer alacsony szintű jeltartalmát.
A Niagara Low-Z Power zajszűrő rendszerrel összehasonlítva vagy ahhoz mérve egy egyszerű tápegység vagy egy dedikált AC-fali konnektor akár a harmadát is elveszítheti az alacsony szintű hanginformációknak, amelyek a felvételek harmonikusainak, képalkotásának, magas frekvenciáinak és alsó hangok tapadásának nagy részét tartalmazzák - és ha ezek az információk egyszer eltűnnek, akkor örökre eltűnnek.
Az AudioQuest Niagara sorozatának termékei aprólékos kézi munkával készülnek, és technológiájuk egyedülálló az összes hálózati termék között - legyenek azok szigetelőtranszformátorok, AC-regenerátorok, akkumulátoros tartalékeszközök, újrahangosító eszközök vagy más típusok. A Niagara Level-X és a szabadalmaztatott Ground-Noise Dissipation (GND) technológia a legtöbb más technológiát messze felülmúlva, amelyek csak a zajfrekvenciák egy szűk tartományát fedik le, és semmit sem tesznek az AC földön egyre inkább elterjedt zajok kezelésére, egyenletesen, azaz lineárisan működik az indukált zajfrekvenciák sokkal szélesebb tartományában.
Ezen kívül a Niagara 3000, 5000 és 7000 tranziens teljesítménykorrekcióval rendelkezik, amely egy olyan áramtartalékot szolgáltat, amely nagymértékben erősíti bármely teljesítményerősítő teljesítményét.
Egy AudioQuest Niagara Low-Z Power zajszűrő rendszerrel a zenekedvelők végre megtapasztalhatják azt a tisztaságot, dimenzionalitást, frekvenciakiterjesztést, dinamikus kontrasztot és tapadást, amelyre A/V rendszereik eddig is képesek voltak - ha csak a teljesítmény megfelelő lett volna!
A Niagara zajszűrő rendszerekhez nem jár AC kábel. Hogy miért?
A kábel, amely bármely tápegységet táplál, a legfontosabb AC-kábel az audio/video rendszerben. Ahhoz, hogy bármely táptermék maximálisan képes legyen a zajok elvezetésére, a csatlakoztatott AC kábeleknek irányítottnak kell lenniük, hogy elvezessék az indukált rádiófrekvenciás zajt. Az AudioQuest AC kábelei ZERO-Tech technológiát tartalmaznak a tömörítetlen áramátvitel és az optimális zajszűrés érdekében. Továbbá, szabadalmaztatott GND-Tech (Ground-Noise Dissipation) technológiánk kivonja az RF-zajt minden termékből, amelyhez csatlakozik.
A Niagara tápegységgel együtt az irányvezérelt AC kábeleink egy teljes zajszűrő rendszert hoznak létre, biztosítva az RF-zaj leghatékonyabb és leghatékonyabb elvezetését.
Lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy kiválasszák a rendszerükhöz megfelelő hosszúságú kábelt, és eldönthessék, hogy mennyire szeretnék teljesen optimalizálni a Niagarát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!