Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 4.5m Silver Cloud Xtrm Hálózati kábel

2.885.300Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A Silver Cloud XTRM ugyanazokat az összetevőket és technológiákat használja, mint a Silver Cloud - a Perfect-Surface Silver (PSS) és Perfect-Surface Copper+ (PSC+) vezetők, az RF/ND-Tech és a ZERO-Tech gondosan kidolgozott kombinációját -, de felülmúlja névadó modelljét a legjobb AC-dugóinkkal, amelyekben a Vörös és Berillium Réz felett ezüst bevonat található, az alacsonyabb torzítás és a magas frekvenciájú zajok jobb elvezetése érdekében.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az Audioquest Silver Cloud XTRM Tápkábel magas minőségű audio komponensekhez kifejlesztett általános tápkábel.

Míg sok AC áramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállással rendelkezik, hogy megfeleljen a nagy áramigénynek, a kábel impedanciájának karakterisztikája is kulcsfontosságú az optimális teljesítményhez. Ellentétben a legtöbb AC áramú kábellel, amelyek szűkítik vagy tömörítik a hang által kiváltott tranzienseket, az AudioQuest AC kábelek alacsony egyenáramú ellenállást és ZERO (no)  karakterisztikus impedanciát kombinálnak, hogy igény szerint tömörítetlen nagyáramú tranzienseket biztosítsanak.

TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS) ÉS TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK

 

                                             

 

A kiváló fém- és vezetőgeometria nagymértékben csökkenti a fülfárasztó tranziens intermodulációs (TIM) torzítást. A PSS és PSC+ vezetők méretének gondos megválasztása biztosítja, hogy Silver Cloud XTRM teljesítménye a lehető legjobb legyen.

AZ RF/ND-TECH (SZABADALMAZTATOTT RÁDIÓFREKVENCIÁS FÖLDZAJ-LEVEZETÉS) AZ INDUKÁLT RF-ZAJ MEGSZÜNTETÉSÉVEL MINIMALIZÁLJA AZ ÁRAMKÖRÖK HELYTELEN VISELKEDÉSÉT.

A váltakozó áramú földelővezetékek védelmet nyújthatnak az elektromos rövidzárlat ellen, de egyben antennaként is működnek. Így ki vannak téve az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak. Ez az RF-zaj megkerüli az alkatrész-tápegységeket, és általában közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköreihez csatlakozik. Az AudioQuest RF/ND-Tech nagymértékben csökkenti ezt a torzítást, és a rádiófrekvenciák lehető legszélesebb sávszélességén (tartományán) példa nélküli mértékű zajszűrést eredményez. Egyedülálló áramköri topológiánk közös modusú fáziskiegyenlítő tömböt használ, a szabadalmaztatott dielektromos anyagokkal együtt, amelyek további differenciális lineáris szűrést biztosítanak.

72V DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER LEVEL-X RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS)

Minden szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a szigetelés nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (az energia elnyelése és nem lineáris visszaengedése a jeláramba) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami jelentős problémát jelent a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében. Az AudioQuest több szabadalommal védett DBS erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris időkésleltetéseket, ami azt eredményezi, hogy a “feketébb” háttérből tisztább hang jön ki. A DBS akkumulátorcsomagban lévő Level-X RF-csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékekhez kifejlesztett technológia) “kihúzza” az RF-zajt a kábelből, megakadályozva, hogy az RF beszivárogjon az elektronikába. A DBS Pack akkumulátorok élettartama körülbelül 10 év. Használja a tesztgombot az állapot ellenőrzéséhez.

IRÁNYÍTOTTSÁG

Minden húzott fémszál vagy vezeték nem szimmetrikus, tehát irányított szemcseszerkezetű. Az AudioQuest úgy szabályozza az ebből eredő RF impedancia-változást, hogy a zaj elvezetésre kerüljön onnan, ahol torzítást okozna. A helyes irányt minden AudioQuest audio kábelben használt fémvezetők minden egyes tételének meghallgatásával határozzuk meg. Adott esetben a csatlakozókon egyértelműen nyilak vannak jelölve a kiváló hangminőség biztosítása érdekében. Az AQ kábel legtöbb modelljénél a nyilak nemcsak a zajszűrés részeként a fémirányúltságot optimalizáló irányt jelzik, hanem az árnyékolás és a GND nem szimmetrikus rögzítését is jelzik a teljes rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében.

 

AUDIOQUEST SILVER CLOUD XTRM TÁPKÁBEL MŰSZAKI ADATOK

 • Tökéletes felszínű réz (PSC+ ) és ezüst (PSS) vezetőszálak

 • Kompresszió nélküli magas áram átvitel

 • Magas minőségű eszközökhöz optimalizált kivitel

 • Ajánlott eszközök: Integrált erősítő, Végerősítő, AV-Receivers, aktív hangsugárzó, aktív mélyláda, CD lejátszó, DAC

 • Saját szabadalomra épült, földelési zajt elnyelő technológia

 • Zéró karakterisztikus impedancia (50 Hz – 1 MHz)

 • Saját szabadalmú 72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer

 • Irányhelyes vezetőszálak

 • Direkt ezüstözött vörös réz dugók

 • C13 ( RMS 10A ), C19 ( RMS 16A ) dugókkal rendelhető

 • Hossza: 1 méter, 2 méter, 3 méter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!