Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 2.0m Diamond AES/EBU digitális kábel

925.900Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
AES/EBU digitális kábel, tömör, tökéletes felületű ezüst (pss) vezetők
fólia + ónozott fonott árnyékolás
szénalapú 7 rétegű zajszűrő rendszer (nds)
keménycellás habszigetelés
hidegen hegesztett ezüst közvetlenül a tiszta vörösréz végződések felett
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AES/EBU, amelyet az Audio Engineering Society és az Európai Műsorszóró Unió közösen fejlesztett ki, kétcsatornás digitális szabványt hozott létre a digitális eszközök összekapcsolására a professzionális világban. Az AES/EBU azonban a háztartási környezetben is alkalmazható. Míg az AES/EBU lehet egyvégű, szimmetrikus vagy optikai, itt a szimmetrikus digitális összeköttetésre utalunk.
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS) VEZETŐK
A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Silver (PSS) az AudioQuest legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Silver minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.
FÓLIA + ÓNOZOTT FONOTT ÁRNYÉKOLÁS
SZÉNALAPÚ 7 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. Bármely, a vezető mellett lévő szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.
HIDEGEN HEGESZTETT EZÜST KÖZVETLENÜL A TISZTA VÖRÖSRÉZ VÉGZŐDÉSEK FELETT

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!