Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 5.0m Carbon AES/EBU digitális kábel

284.600Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
AES/EBU digitális kábel, szénalapú 5 rétegű zajszűrő rendszer (nds)
fólia + ónozott fonott árnyékolás
hidegen hegesztett ezüst közvetlenül tiszta lila rézvégződések felett
keménycellás habszigetelés
tömör 5%-os ezüst vezetők
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AES/EBU, amelyet az Audio Engineering Society és az Európai Műsorszóró Unió közösen fejlesztett ki, kétcsatornás digitális szabványt hozott létre a digitális eszközök összekapcsolására a professzionális világban. Az AES/EBU azonban a háztartási környezetben is alkalmazható. Míg az AES/EBU lehet egyvégű, szimmetrikus vagy optikai, itt a szimmetrikus digitális összeköttetésre utalunk.
SZÉNALAPÚ 5 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
FÓLIA + ÓNOZOTT FONOTT ÁRNYÉKOLÁS
HIDEGEN HEGESZTETT EZÜST KÖZVETLENÜL TISZTA LILA RÉZVÉGZŐDÉSEK FELETT
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.
TÖMÖR 5%-OS EZÜST VEZETŐK
A tömör vezetők minimalizálják mind az elektromos, mind a mágneses szálak közötti kölcsönhatás káros hatásait. A digitális kábelek esetében, amelyeknek a jelei olyan nagy frekvenciájúak, hogy szinte kizárólag a vezető felületén haladnak, az AudioQuest hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetőire egyre vastagabb ezüstbevonatú rétegeket visznek fel a zajszűrés további javítása érdekében. A kiváló fémnek a vezető külső oldalára történő elhelyezése eredményezi a legnagyobb előnyt az általános teljesítményre nézve - ez egy kiválóan költséghatékony módja a digitális kábel maximalizálásának.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!