Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Marantz két új streaming erősítőt jelent be

Soha nem volt még ilyen egyszerű, hogy egész nap streamelje kedvenc zenéit egy-két ujjmozdulattal, és a Marantz ezt még egyszerűbbé kívánja tenni az M1 és M4 modell streaming erősítőinek bejelentésével.

Marantz Model M1

MODEL M1

A MODEL M1 egy ultrakompakt és sokoldalú, új generációs vezeték nélküli streaming erősítő, amelyet a vállalat szerint „úgy terveztek, hogy nagyszerű hangzást kínáljon a streaming zenei szolgáltatások széles skálájából”.

Az analóg és digitális bemenettel egyaránt felszerelt Model M1 zökkenőmentesen csatlakoztatható fizikai zeneforrásokhoz és a tévéhez. Úgy tervezték, hogy a hangsugárzók széles skáláját legyen képes táplálni, a kompakt kialakítástól kezdve az álló modelleken át a mennyezetbe és falba építhető hangsugárzókig. Rendkívül hatékony, nagy teljesítményű erősítőjével elképesztő 100 W sztereó kimeneti teljesítményt kínál, hihetetlenül alacsony, mindössze 0,005%-os THD torzítási a digitális bemeneteken keresztül. Ez a szám jellemzően a jóval többe kerülő erősítőkben található, melynek köszönhetően a hengélmény kiváló minőségű lesz.

A MODEL M1 támogatja a teljes nagyfelbontású zenei élményt streaming szolgáltatásokon, a hálózaton vagy akár USB-n keresztül, beleértve a 24 bites/192 kHz-es PCM és a DSD támogatást. 

A HEOS-alkalmazással a HEOS platformon elérhető összes zenei szolgáltatáshoz hozzáférhet, beleértve a hamarosan megjelenő frissítéseket a TIDAL és a Roon Ready támogatáshoz. A MODEL M1 támogatja a Bluetooth, a Spotify Connect és az AirPlay2 szolgáltatásokat is, és még a helyileg csatlakoztatott USB-A meghajtóról is lejátszhatja a hangot, így ez a kompakt termék a csatlakoztatott, streamelt és hálózaton keresztül szolgáltatott nagy felbontású hang erőművé válik.

Az ultrakompakt, de sokoldalú MODEL M1 streaming erősítő 2024 júliusától lesz kapható, várhatóan 1000EUR fogyasztói áron.

MODELL M4

Marantz Model M4

Az M1 összes funkcióját magában foglaló MODEL M4 egy dedikált, rackbe szerelhető erősítő, amely lehetővé teszi, hogy otthonának négy független szobája mindegyike a saját zenéjét játssza le. Mind a négy helyiséget egyetlen robusztus, installációra optimalizált erősítő hajtja meg, amely 8 x 100 wattos teljesítménnyel és 4 x független HEOS modullal van felszerelve.

A zárt helyiségekben is stabil működést biztosító ventilátoros hűtéssel és a könnyű telepítést biztosító, mellékelt rackbe szerelhető fülekkel a MODEL M4 tökéletes kiegészítője egy egész házra kiterjedő HEOS-alapú többszobás audiorendszernek. Párosítsa más MODEL M4-ekkel, MODEL M1-ekkel vagy más HEOS-kompatibilis komponensekkel, hogy élvezhesse a hangzást mindenhol, ahol csak szeretné hallgatni. A beépített optikai digitális bemenetek és a Dolby Digital dekóder még azt is lehetővé teszi, hogy a tévé hangját az egész lakásban megossza, ha szeretné.

Marantz Model M4 hátlap

A Marantz szerint az új „MODEL M1 és MODEL M4 könnyedén biztosítja a Marantz zeneiséget, akár zenét hallgat, akár tévét néz, vagy megosztja a hangokat az egész otthonában”.

 A MODEL M4 ára 3500EUR lesz, és várhatóan hamarosan megjelenik.