Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

B&W 705 Signature teszt a The Absolute Sound magazinban!
May 06
B&W 705 Signature teszt a The Absolute Sound magazinban!

Azt kell, hogy mondjam a B&W 705 Signature-ről: Ez a hangsugárzó tudja, hogyan kell bemutatkozni. A 3999 dolláros kétutas kompakt hangfal, a brit cég híresen szemet gyönyörködtető, a kabinet tetejére szerelt magassugárzóját viseli, feltűnő alakja, a kabinet szögletes vonalaival, tükörszerű furnérjával, hatoldalú kivitelével és csillogó felszereltségével nyűgözi le az embert.

Rotel RA-1572MKII teszt a Stereonet magazinban
May 01
Rotel RA-1572MKII teszt a Stereonet magazinban

Az RA-1572 integrált erősítő a Rotel egyik sikeres terméke volt az elmúlt négy évben, de most itt az ideje a frissítésnek. A frissítés elég finomra sikerült, hiszen ránézésre nem lehet tudni, hogy ez egy új modell - legalábbis kívülről nem.  Ez egy olyan eset, amikor úgymond nem dobják ki a gyermeket a fürdővízzel együtt, hanem hozzáadnak néhány válogatott finomítást, ebben az esetben a vállalat zászlóshajó Michi termékcsaládjából – erről majd később többet írunk....

Megjelentek a Rotel díjnyertes integrált erősítőinek MKII változatai!
Apr 18
Megjelentek a Rotel díjnyertes integrált erősítőinek MKII változatai!

Tokió, Japán (2021, Április 19 ) – A Rotel nagy örömmel jelenti be a három díjnyertes integrált erősítőjének akusztikai és teljesítménybeli frissítését a 14-es és 15-ös sorozat termékcsaládjában. A módosítások tartalmazzák az áramköri tervezési újításokat és az alkatrészek szintjének megváltoztatását is az áramkörök legfontosabb pontjain, az elismert Michi sorozat tervezési megoldásait kihasználva.

Az A14MKII, RA-1572MKII és az RA-1592MKII büszkén vállalják azokat az akusztikai és hangminőség módosításokat, amelyeket a 3 év alatt létrehozott Michi mérnöki erőfeszítéseiből építettek fel.

Akciós termékek