Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 805 D4 Fehér polc hangfal

3.999.990Ft
Szín-800
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

A 805 D4 állványra helyezhető hangsugárzó a 800 Series Diamond legkompaktabb modellje, de még mindig tele van fejlett technológiákkal, beleértve a mindenek felett álló gyémánt dóm magassugárzót és a kabinet tetejére kiültetett magassugárzó házat. Ez a bizonyíték arra, hogy a kicsi is lehet szép.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ez nem csak egy újabb hangsugárzó család. A 800 Diamond Sorozat minden új generációja mérföldkő a Bowers & Wilkins számára. Ez a mi mércénk, a mi ikonunk; a legfejlettebb hangsugárzók sorozata, amelyet készíteni tudunk, a legkifinomultabb technológiánkkal felszerelve és úgy kialakítva, hogy a legmagasabb szintű hangzásbeli hűséget nyújtsa. Számunkra a 800 Diamond Sorozat minden, amit tudunk, és minden, ami vagyunk.

805 D4

A 805 D4 állványra helyezhető hangsugárzó a 800 Series Diamond legkompaktabb modellje, de még mindig tele van fejlett technológiákkal, beleértve a mindenek felett álló gyémánt dóm magassugárzót és a kabinet tetejére kiültetett magassugárzó házat. Ez a bizonyíték arra, hogy a kicsi is lehet szép.

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

A 805 D3-hoz képest az új 805 D4 egy teljesen új, fordított csomagolású kabinet kialakítást vezet be, továbbfejlesztett rétegelt lemezből készült Matrix merevítéssel, valamint alumínium széleskörű felhasználásával a kritikus területeken. A hátul elhelyezett keresztváltó el van szigetelve a készülékháztól, és az új, kibővített Solid Body Tweeter-egység egy továbbfejlesztett kétpontos tehermentesítő rendszerrel rendelkezik a még nagyobb tágasság érdekében.

Tömör magassugárzó ház

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház legújabb inkarnációjának hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Tömör magassugárzó ház Tömör magassugárzó ház tartók

Fordított kabinet

Az új 800 Series Diamond család minden modellje, beleértve a legkisebb modelleket is, már a fordított kabinet technológiát használja. A hagyományos hangsugárzó ház helyett a mi kabineteink egyetlen összefüggő ívet alkotó, rétegelt falemezből készülnek és a hátsó részen csak a lehető legkisebb rés van, hogy az alkatrészeket be lehessen építeni a házba. Ez a merevebb, szilárdabb szerkezet sokkal jobban ellenáll a mechanikai rezonanciáknak és a hangvisszaverődés csökkentése révén a hang jobb terjedését is biztosítja.

 

Matrix

A Matrix merevítés egymásba illeszkedő paneleket használ, hogy a hangsugárzó ház falát minden irányból, belülről erősítse, így csökken a rezonancia és hihetőbb hangszínpad jön létre. Az új 800 Series Diamond minden modellje a továbbfejlesztett Matrix kialakítás előnyeit élvezi, amely a rétegelt falemezből készült szerkezetet kombinálja az alumínium merevítésekkel, amelyek a kulcsfontosságú stresszpontokat erősítik meg.

Matrix Matrix 2

Continuum™

A kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a hirtelen átmeneteket a viselkedésben, amelyek negatív hatással vannak a hagyományos meghajtó egységekre. Az eredmény egy sokkal nyitottabb, semlegesebb teljesítmény, amely az énekhangokat és hangszereket precizitással és átláthatósággal szólaltatja meg.

Contiuum

  Alumínium felső lap sötétszürke, bőrrel Aluminium felső lap

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje jelentősen továbbfejlesztett kabinet kialakítással rendelkezik. A jobb hangzás és nagyobb merevség érdekében pedig egy új alumínium felső lapot kapott. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési pontot biztosít a teljesen új Leather by Connolly kabinet kiegészítéshez, a sötét színekhez fényűző fekete bőrrel, a világosabb felületekhez pedig világosszürke bőrrel.

 

 

Hátlapra szerelt keresztváltó

 

 

 

Hátlapra szerelt keresztváltó

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje mostantól a hátlapi merev alumínium gerincre szerelt keresztváltó kialakítást kapott. Ez izolálja a légnyomás által az érzékeny kondenzátorokra okozott nem kívánt hatásokat ugyanakkor nagyon hatékony hűtést biztosít, így használat közben a teljesítmény mindig optimális lesz.

 

Leather by Connoly

A sztereó modellek felső részén található alumínium fedőlap, Connolly bőr díszítést kapott. A Fényes fekete és Szatén rózsafa színek fényűző, fekete bőr borítással, a Fehér és Szatén dió színek világosszürke bőr borítással rendelkeznek.

Connoly bőr díszítőelem

Tesztek:

AV-ONLINE magazin teszt

Sound & Imagine magazin teszt

The Absolut Sound teszt

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Gyémánt magassugárzó
A ház tetejére kiültetettt, tömör magassugárzó ház
Continuum kónuszú mély/középsugárzó
Matrix™
Rezonancia csökkentő porsapka 
Flowport™
Leírás 2-utas reflex rendszerű
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) gyémánt dóm
 magassugárzó
1x ø165mm (6.5in) Continuum kónuszú mély/ középsugárzó
Frekvencia tartomány 34Hz - 35kHz
Frekvencia válasz  42Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység  88dB
(a tengelyen 2.83Vrms,1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB,1m a tengelyen)
<1 % 90Hz – 20kHz
<0.3% 120Hz – 20kHz
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 4.6Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 50W – 120W , 8Ω-on nem túlvezérelt programnál
Max. ajánlott kábel ellenállás 0.1Ω
Méretek Magasság: 440mm
Szélesség: 240mm
Mélység: 373mm
Nettó súly 15.55kg
Burkolatok Kabinet:                   Előlap:
Fényes fekete          Fekete
Szatén rózsafa         Fekete
Szatén dió               Szürke
Fehér                       Szürke

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!