Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 804 D4 Fehér álló hangfal

6.399.990Ft
Szín
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!Azoknak a felhasználóknak, akik a 800 Series Diamond hangsugárzók minőségére vágynak, de jobban szeretik a hagyományosabb esztétikát, a 804 D4 a tökéletes választás. Új, fordított háza a nagyobb testvérek által bevezetett már bevált tervezési elveket követi, az új lábazat pedig biztosítja, hogy a basszus sziklaszilárd és pontos legyen.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ez nem csak egy újabb hangsugárzó család. A 800 Diamond Sorozat minden új generációja mérföldkő a Bowers & Wilkins számára. Ez a mi mércénk, a mi ikonunk; a legfejlettebb hangsugárzók sorozata, amelyet készíteni tudunk, a legkifinomultabb technológiánkkal felszerelve és úgy kialakítva, hogy a legmagasabb szintű hangzásbeli hűséget nyújtsa. Számunkra a 800 Diamond Sorozat minden, amit tudunk, és minden, ami vagyunk.

804 D4

Azoknak a felhasználóknak, akik a 800 Series Diamond hangsugárzók minőségére vágynak, de jobban szeretik a hagyományosabb esztétikát, a 804 D4 a tökéletes választás. Új, fordítottan ívelt háza a nagyobb testvérek által bevezetett már bevált tervezési elveket követi.A kabinetek egyetlen összefüggő ívből állnak, melyet gerincként egy tömör alumínium gerinc tart össze, így a hang szórása jelentősen javul, a kabinet visszaverődés pedig csökken.

A 805 D4 modellhez hasonlatosan a 804 D4 is jelentős fejlesztéseket kapott.A merev, fordítottan ível ház teljes hosszúságú alumínium gerinccel rendelkezik a hangfal mögött, a Connolly bőrrel díszített alumínium felső rész és egy új, hátsó gerincre szerelt keresztváltó.

A hangsugárzó reflexnyílása most nem előre, hanem lefelé irányulnak egy alumínium talapzatra. Az új sorozat összes háromutas hangszórójához hasonlóan a középsugárzó egység itt is a forradalmian új Biomimetikus felfüggesztési rendszerrel rendelkezik.

                                           Tömör magassugárzó ház        Fordított kabinet

Tömör magassugárzó ház

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház legújabb inkarnációjának hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Fordított kabinet

Az új 800 Series Diamond család minden modellje, beleértve a legkisebb modelleket is, már a fordított kabinet technológiát használja. A hagyományos hangsugárzó ház helyett a mi kabineteink egyetlen összefüggő ívet alkotó, rétegelt falemezből készülnek és a hátsó részen csak a lehető legkisebb rés van, hogy az alkatrészeket be lehessen építeni a házba. Ez a merevebb, szilárdabb szerkezet sokkal jobban ellenáll a mechanikai rezonanciáknak és a hangvisszaverődés csökkentése révén a hang jobb terjedését is biztosítja.

Matrix Matrix 2 Hagyományos lengőpille (felfüggesztés) Biomimetikus felfüggesztés

Matrix™

A Matrix merevítés egymásba illeszkedő paneleket használ, hogy a hangsugárzó ház falát minden irányból, belülről erősítse, így csökken a rezonancia és hihetőbb hangszínpad jön létre. Az új 800 Series Diamond minden modellje a továbbfejlesztett Matrix kialakítás előnyeit élvezi, amely a rétegelt falemezből készült szerkezetet kombinálja az alumínium merevítésekkel, amelyek a kulcsfontosságú stresszpontokat erősítik meg.

Biomimetikus felfüggesztés

Néha, hogy nagy változást érjünk el szokatlan gondolkodásra van szükség. Évtizedekig azt hittük, hogy semmi sem javíthat a híres sárga aramidszálas középsugárzó membránok hangzásán, de végül a Continuum membrán technológiánk megváltoztatta a véleményünket. Most figyelmünket egy másik kulcsfontosságú hangszóró elem felé fordítottuk: a lengőpillére. A vadonatúj biomimetikus felfüggesztésünk forradalmasítja a középtartományú membrán teljesítményét azáltal, hogy jelentősen csökkenti a nemkívánatos légnyomást és az elszíneződést, amit egy hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyről nem is gondolná, hogy lehetséges.

Continuum™ Contiuum

A kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a hirtelen átmeneteket a viselkedésben, amelyek negatív hatással vannak a hagyományos meghajtó egységekre. Az eredmény egy sokkal nyitottabb, semlegesebb teljesítmény, amely az énekhangokat és hangszereket precizitással és átláthatósággal szólaltatja meg.

Elcsatolt középsugárzó 1Elcsatolt középsugárzó

Minden 800 Series Diamond modellben - az állványra helyezhető 805 D4 hangsugárzót kivéve- a középtartományú hangszórók, négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát alkalmaznak: a Continuum membránt, az FST™-t, a Biomimetikus Felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, mely utóbbi a hangsugárzó mélyhangszórói által okozott rezonanciák távoltartásáért felel.

 

 

 

 

                                              Alumínium felső lap sötétszürke       Alumínium felső lap sötétszürke, bőrrel

Aluminium felső lap

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje jelentősen továbbfejlesztett kabinet kialakítással rendelkezik. A jobb hangzás és nagyobb merevség érdekében pedig egy új alumínium felső lapot kapott. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési pontot biztosít a teljesen új Leather by Connolly kabinet kiegészítéshez, a sötét színekhez fényűző fekete bőrrel, a világosabb felületekhez pedig világosszürke bőrrel.

                                  Hátlapra szerelt keresztváltó              Connoly bőr díszítőelem                Alumínium mélysugárzó keret
  

Hátlapra szerelt keresztváltó

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje mostantól a hátlapi merev alumínium gerincre szerelt keresztváltó kialakítást kapott. Ez izolálja a légnyomás által az érzékeny kondenzátorokra okozott nem kívánt hatásokat ugyanakkor nagyon hatékony hűtést biztosít, így használat közben a teljesítmény mindig optimális lesz.

Leather by Connoly

A sztereó modellek felső részén található alumínium fedőlap, Connolly bőr díszítést kapott. A Fényes fekete és Szatén rózsafa színek fényűző, fekete bőr borítással, a Fehér és Szatén dió színek világosszürke bőr borítással rendelkeznek.

Aluminium mélysugárzó keret

A 801 D4 modellben a két Aerofoil mélyhangszóró egy alumínium mélysugárzó keretben található, amely mindegyike egy belső alumíniumlemezhez, majd a ház legmerevebb részéhez van rögzítve. Ezek az egyetlen darabból kialakított szerkezetek tökéletes helyet biztosítanak a tiszta, pontos basszusoknak.

Aluminium talp

Egy nagyszerű hangsugárzónak sziklaszilárd alapokra van szüksége. Az új 804 D4-nek lefelé irányuló Flowport™ reflexnyilása egy masszív alumínium talapzatra irányul, hogy szabályozza a nem kívánt rezonanciát. A maximális stabilitás érdekében jelentősen továbbfejlesztett tüskékkel is rendelkezik.

 

   Aerofoil mélysugárzó, rezonanciacsökkentő porsapkával    Aerofoil mélysugárzó    Alumínium talp

Aerofoil mélyhangszórók


Az Aerofoil mélyhangszóró technológiánk továbbra is kiválóan oldja meg az alacsony tömeg és a nagy merevség kombinációjának problémáját, a szénszálas héjnak és a változó profilú habmagnak köszönhetően. Most, a habszivacs Anti-Resonance Plug™ hozzáadásával alacsonyabb torzítás és a még tisztább basszus érhető el.

Tesztek:

AV-Online magazin teszt

Stereonet teszt

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Gyémánt magassugárzó
A ház tetejére kiültetettt, tömör magassugárzó ház
Continuum kónuszú FST™
Rezonancia csökkentő porsapka 
Biomimetikus felfüggesztés
Matrix™ 
Aerofoil kónuszú mélysugárzók
Flowport™
Leírás 3-utas reflex rendszerű
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) gyémánt dóm magassugárzó
1x ø130mm (5in)  Continuum kónuszú FST™ középsugárzó
2x ø165mm (6.5in) Aerofoil kónuszú mélysugárzó
Frekvencia tartomány 20Hz - 35kHz
Frekvencia válasz  24Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység  89dB
(a tengelyen 2.83Vrms,1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB,1m a tengelyen)
<1 % 90Hz – 20kHz
<0.3% 120Hz – 20kHz
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 3.0Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 50W – 200W , 8Ω-on nem túlvezérelt programnál
Max. ajánlott kábel ellenállás 0.1Ω
Méretek Magasság: 1071mm
Szélesség:  306mm 
Mélység: 391mm
Nettó súly 36.85kg
Burkolatok Kabinet:                    Előlap:
Fényes fekete           Fekete
Szatén rózsafa         Fekete
Szatén dió                Szürke
Fehér                        Szürke

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!