Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 803 D4 Szatén dió álló hangfal

9.999.990Ft
Szín-800
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

A legkompaktabb fejjel ellátott modellünk a dedikált középsugárzó ház - az ikonikus Turbine fej összes műszaki előnyével rendelkezik - csak kisebb méretű alapterülettel, amely így bármely otthonban könnyedén elfér. A kisebb méret nem jelent kompromisszumot: 803 D4 még mindig tele van technikai innovációval.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ez nem csak egy újabb hangsugárzó család. A 800 Diamond Sorozat minden új generációja mérföldkő a Bowers & Wilkins számára. Ez a mi mércénk, a mi ikonunk; a legfejlettebb hangsugárzók sorozata, amelyet készíteni tudunk, a legkifinomultabb technológiánkkal felszerelve és úgy kialakítva, hogy a legmagasabb szintű hangzásbeli hűséget nyújtsa. Számunkra a 800 Diamond Sorozat minden, amit tudunk, és minden, ami vagyunk.

803 D4

A 803 D4 a legkompaktabb fejjel ellátott modellünk a dedikált középsugárzó ház - az ikonikus Turbine fej összes műszaki előnyével rendelkezik - csak kisebb méretű alapterülettel, amely így bármely otthonban könnyedén elfér. A kisebb méret nem jelent kompromisszumot: 803 D4 még mindig tele van technikai innovációval.

A 803 D4 modellben a két Aerofoil mélyhangszóró egy alumínium mélysugárzó keretben található, amely mindegyike egy belső alumíniumlemezhez, majd a ház legmerevebb részéhez van rögzítve. Ezek az egyetlen darabból kialakított szerkezetek tökéletes helyet biztosítanak a tiszta, pontos basszusoknak.

A 803 D4 a 803 D3-ban már bevált kabinet formát használja, de a képességek fejlesztése érdekében döntő fontosságú, új részletekkel egészíti ki, beleértve a kétpontos tehermentesítéssel ellátott megújított tömör magassugárzó házat, az átdolgozott lábazatot, az Aerofoil mélyfrekvenciás meghajtóegységek rezonanciacsökkentő porsapkáit és ami a legfontosabb - a teljesen új Biomimetikus felfüggesztést az FST Continuum középsugárzó egységhez.

Turbine fej

A hangot hallja, ne a kabinetet. A teljes egészében alumíniumból készült Turbine fej hihetetlenül merev és szilárd házat biztosít a létfontosságú középsugárzónak. A nem kívánt rezonanciák elkerülése érdekében a fej gondosan csillapított, továbbá mind a mélysugárzó kabinettől mind a magassugárzó testétől függetlenítve van. Az eredmény? Az eddigi legrealisztikusabb középtartományú hangzás.

Turbine fej Turbine fej belső csillapítókkal

Tömör magassugárzó ház

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház legújabb inkarnációjának hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Tömör magassugárzó ház Tömör magassugárzó ház tartók

Fordított kabinet

Az új 800 Series Diamond család minden modellje, beleértve a legkisebb modelleket is, már a fordított kabinet technológiát használja. A hagyományos hangsugárzó ház helyett a mi kabineteink egyetlen összefüggő ívet alkotó, rétegelt falemezből készülnek és a hátsó részen csak a lehető legkisebb rés van, hogy az alkatrészeket be lehessen építeni a házba. Ez a merevebb, szilárdabb szerkezet sokkal jobban ellenáll a mechanikai rezonanciáknak és a hangvisszaverődés csökkentése révén a hang jobb terjedését is biztosítja.

Fordított kabinet

Matrix

A Matrix merevítés egymásba illeszkedő paneleket használ, hogy a hangsugárzó ház falát minden irányból, belülről erősítse, így csökken a rezonancia és hihetőbb hangszínpad jön létre. Az új 800 Series Diamond minden modellje a továbbfejlesztett Matrix kialakítás előnyeit élvezi, amely a rétegelt falemezből készült szerkezetet kombinálja az alumínium merevítésekkel, amelyek a kulcsfontosságú stresszpontokat erősítik meg.

Matrix Matrix 2

Biomimetikus felfüggesztés

Néha, hogy nagy változást érjünk el szokatlan gondolkodásra van szükség. Évtizedekig azt hittük, hogy semmi sem javíthat a híres sárga aramidszálas középsugárzó membránok hangzásán, de végül a Continuum membrán technológiánk megváltoztatta a véleményünket. Most figyelmünket egy másik kulcsfontosságú hangszóró elem felé fordítottuk: a lengőpillére. A vadonatúj biomimetikus felfüggesztésünk forradalmasítja a középtartományú membrán teljesítményét azáltal, hogy jelentősen csökkenti a nemkívánatos légnyomást és az elszíneződést, amit egy hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyről nem is gondolná, hogy lehetséges.

Biomimetikus felfüggesztés Hagyományos lengőpille (felfüggesztés)

Continuum™

A kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a hirtelen átmeneteket a viselkedésben, amelyek negatív hatással vannak a hagyományos meghajtó egységekre. Az eredmény egy sokkal nyitottabb, semlegesebb teljesítmény, amely az énekhangokat és hangszereket precizitással és átláthatósággal szólaltatja meg.

Contiuum

Elcsatolt középsugárzó

Minden 800 Series Diamond modellben - az állványra helyezhető 805 D4 hangsugárzót kivéve- a középtartományú hangszórók, négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát alkalmaznak: a Continuum membránt, az FST™-t, a Biomimetikus Felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, mely utóbbi a hangsugárzó mélyhangszórói által okozott rezonanciák távoltartásáért felel.

Elcsatolt középsugárzó 1 Elcsatolt középsugárzó 2

Aluminium felső lap

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje jelentősen továbbfejlesztett kabinet kialakítással rendelkezik. A jobb hangzás és nagyobb merevség érdekében pedig egy új alumínium felső lapot kapott. Ugyanez a kialakítás tökéletes rögzítési pontot biztosít a teljesen új Leather by Connolly kabinet kiegészítéshez, a sötét színekhez fényűző fekete bőrrel, a világosabb felületekhez pedig világosszürke bőrrel.

Alumínium felső lap sötétszürke Alumínium felső lap sötétszürke, bőrrel

Hátlapra szerelt keresztváltó

Az új 800 Series Diamond család minden sztereó modellje mostantól a hátlapi merev alumínium gerincre szerelt keresztváltó kialakítást kapott. Ez izolálja a légnyomás által az érzékeny kondenzátorokra okozott nem kívánt hatásokat ugyanakkor nagyon hatékony hűtést biztosít, így használat közben a teljesítmény mindig optimális lesz.

Hátlapra szerelt keresztváltó

Leather by Connoly

A sztereó modellek felső részén található alumínium fedőlap, Connolly bőr díszítést kapott. A Fényes fekete és Szatén rózsafa színek fényűző, fekete bőr borítással, a Fehér és Szatén dió színek világosszürke bőr borítással rendelkeznek.

Connoly bőr díszítőelem

Aluminium mélysugárzó keret

A 801 D4 modellben a két Aerofoil mélyhangszóró egy alumínium mélysugárzó keretben található, amely mindegyike egy belső alumíniumlemezhez, majd a ház legmerevebb részéhez van rögzítve. Ezek az egyetlen darabból kialakított szerkezetek tökéletes helyet biztosítanak a tiszta, pontos basszusoknak.

Alumínium mélysugárzó keret

Aerofoil mélyhangszórók


Az Aerofoil mélyhangszóró technológiánk továbbra is kiválóan oldja meg az alacsony tömeg és a nagy merevség kombinációjának problémáját, a szénszálas héjnak és a változó profilú habmagnak köszönhetően. Most, a habszivacs Anti-Resonance Plug™ hozzáadásával alacsonyabb torzítás és a még tisztább basszus érhető el.

Aerofoil mélysugárzó, rezonanciacsökkentő porsapkával Aerofoil mélysugárzó

 

 

 

 

 

 

 

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Gyémánt magassugárzó
  A ház tetejére kiültetettt, tömör magassugárzó ház
  Continuum kónuszú FST™
  Rezonancia csökkentő porsapka 
  Biomimetikus felfüggesztés
  Turbine fej
  Matrix™ 
  Aerofoil kónuszú mélysugárzók
  Flowport™
Leírás 3-utas reflex rendszerű
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) gyémánt dóm magassugárzó
  1x ø130mm (5in) Continuum kónuszú FST™ középsugárzó
  2x ø180mm (7in) Aerofoil kónuszú mélysugárzó
Frekvencia tartomány 16Hz - 35kHz
Frekvencia válasz  19Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)  
Érzékenység  90dB
(a tengelyen 2.83Vrms,1m-ről)  
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB,1m a tengelyen)
  <1 % 80Hz – 20kHz
  <0.3% 100Hz – 20kHz
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 3.0Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 50W – 500W , 8Ω-on nem túlvezérelt programnál
Max. ajánlott kábel ellenállás 0.1Ω
Méretek Magasság  1165mm
  Szélesség: 357mm
  Mélység: 511mm
Nettó súly 62.15kg
Burkolatok Kabinet:                   Előlap:
  Fényes fekete         Fekete
  Szatén rózsafa        Fekete
  Szatén dió               Szürke
  Fehér                       Szürke

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!