Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 705 S2 Szatén Fehér polc hangfal

399.000 Ft/db
Szín
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó: Bowers & Wilkins
A 705 S2 kompromisszumoktól mentes, kétutas hangfal még a legapróbb részleteket is képes megjeleníteni, a 800-as sorozatból kölcsönzött technológiáknak köszönhetően. 165 mm-es szőtt Continuum™ mély/középsugárzója és 25mm-es, Nautilus tölcséres, a kabinet tetejére kiültetett, elcsatolt, karbon dóm magassugárzója felel a dinamikus mélyekért, a részletgazdag középtartományért és a kristálytiszta magasakért. 
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 11.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

705S2

A 800 Diamond sorozattól kölcsönzött korszerű technológiáknak köszönhetően - mint például a kiültetett magassugárzó - egy kompromisszumoktól mentes, kétutas hangsugárzót készítettünk. Képes az olyan apró árnyalatokat is felfedni a zenéből, melyre más hangsugárzók képtelenek. Még a kihívást jelentő hangszerek hangját, mint a zongora, képes hihetetlen realizmussal, jelenlét érzettel és transzparenciával közvetíteni. 

Vigye otthonába a lélegzetelállítóan tiszta, részletgazdag és stúdió minőségű hangzást, az új 700-as sorozattal. A CM sorozatot leváltó hangfalcsalád, a 800 Diamond sorozatnál már megismert technológiák felhasználásával és kifejezetten ehhez a szériához kifejlesztett megoldásaival, az otthoni szórakoztatást egy teljesen új szintre emeli. Mindezt szobabarát méretű kabinetekkel, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy dekoratívan illeszkedjenek az otthoni környezetébe.

Az új 700-as sorozat.

Hangstúdiók által megihletve. Nappalikba készítve. A művésztől a hallgatóig Az igazán jó hangsugárzó több mint egy zenét közvetítő eszköz. Hídként működik – ez a módja annak, hogy a hallgató és az előadó közötti távolságot megszüntessük. Hallgassa meg a 700-as sorozat hangsugárzóit és a zene életre fog kelni. Minden hangszert, hangjegyet és lélegzetvételt el tud helyezni a térben, mindezt hibátlan pontossággal. Képes lesz a zene érzelmeit megtapasztalni az otthonában. Egyszer csak Ön már nem a felvételt hallgatja, hanem együtt van a művésszel a stúdióban. Mikor a hangsugárzók tesztelésére kerül sor, nincs jobb, mint az emberi fül. A hangsugárzóinkat több száz órányi hangolás és meghallgatások során alakítottuk ki, különböző zenei stílusokkal és műfajokkal. Az akusztikus teljesítmény érdekében mérnökeink különböző szempontok szerint tesztelték a hangsugárzókat, mint például a felbontás, eltérő elhelyezés és sok más fontos paraméter. Ajánlunk néhány számot, melyről azt gondoljuk, hogy a legjobbat hozzák ki a 700-as sorozatból.

Technológia


A 700-as széria egy teljes egészében új hangsugárzó sorozat. A kifutó CM szériával összehasonlítva minden hangszórót megváltoztattunk és radikálisan továbbfejlesztettünk. Ehhez a zászlóshajó 800 Diamond sorozat legfejlettebb technológiáját kölcsönöztük és adoptáltuk egy jóval elfogadhatóbb árszintre. Így teljesen új technológiákat tudtunk bemutatni, melyet kifejezetten ehhez a sorozathoz fejlesztettünk.


Tömör magassugárzó ház

A 705 és a 702 modellek tömör magassugárzó ház technológiát alkalmaznak, mely eddig csak a 800 Diamond sorozatban volt megtalálható. Az akusztikailag optimalizált házat tömör alumíniumból alakítják ki, egy olyan struktúrát kialakítva mely különlegesen merev és ellenáll a rezonanciáknak. A Carbon Dome™ magassugárzó egy teljesen új technológia, mely kifejezetten a 700-as sorozathoz lett tervezve. Az alumínium, dupla dóm magassugárzóhoz képest az előrelépés drámai, a magassugárzó rezonanciafrekvenciája 47kHz-re emelkedett, melynek eredménye a tűhegy pontosságú hangkép és a részletgazdag hangzás.

Continuum™ membrán


Az először a 800 Diamond sorozatnál látott Continuum kónusz képviseli a legnagyobb előrelépést a középhangok tekintetében a Kevlar® megjelenése óta. A membrán szőtt, kompozit anyagból készül és erőteljesen szabályozott „felbomlást” biztosít, melynek az eredménye lágyabb és részletekben gazdag középfrekvenciás hangzás. Középsugárzó kosár A sorozatban található három álló hangsugárzó új, FEA optimalizált alumínium középsugárzó öntvénykosarat alkalmaz. Az új kialakítás merevebb, mint az CM sorozat cink ötvözetű kosara, a tisztább középfrekvenciás hangzás és az alacsonyabb rezonancia érdekében.


A műszaki tervezés szép

A tervezők gyakran kétségbe vonják azt az elvet, hogy a termék funkcionális és esztétikai tulajdonságai szorosan egymáshoz kapcsolódnak. Mi többé nem értünk velük egyet. Valójában a 705 és 702 modellek tetején elhelyezett tömör magassugárzó házzal pont ez a helyzet. Ez egy olyan tárgy, mely elsősorban és leginkább az akusztikus teljesítmény érdekében ilyen. De a minimális egyszerűségével, viszont vitathatatlanul gyönyörű. Ez a filozófia, amely mélyen a 700-as sorozat DNS-ében fut. Egy olyan hangsugárzó család, amely a füleinek zenél és a szemeivel is könnyen befogadható.

Műszaki adatok

Leírás 2 utas bass reflex rendszerű
Technikai jellemzők Carbon Dome™  magassugárzó tömör, a doboz
  tetejére kiültetett magassugárzó házzal.
  Continuum™ kónuszú mély/középsugárzó
  Flowport™
Meghajtó egységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
  1x ø165mm Continuum kónuszú 
  mély/ középsugárzó
Frekvencia tartomány 45Hz és 33kHz (- 6dB)
Frekvencia válasz 50Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység 88dB spl (2.83 V, 1 m)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m)
  <1% 100Hz - 22kHz
  <0.5% 150Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8 Ω (minimum 3.7Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 120W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Javasolt max. kábel imp. 0.1Ω
Méretek                   
Magasság: 340mm csak a kabinet
  407 magassugárzóval együtt
Szélesség: 200mm
Mélység: 285mm csak a kabinet
  301mm előlappal és csatlakozókkal
Súly 9.3kg
Színek                               Kabinet : Rózsafa                                    
  Fényes fekete                           
  Selyemfényű fehér                   
Előlap: Fekete
  Szürke ( csak a fehér színnél)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!