Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 703 S3 Fényes Fekete álló hangfal

1.999.990Ft
Szín-700
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Az ár egy párra vonatkozik!

A 700 S3 sorozat középső álló modellje

  • 3 utas, 4 hangszórós, bass reflex rendszerű hangsugárzó
  • Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
  • Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
  • Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
  • Elcsatolt középsugárzóAerofoil™ profilú mélysugárzók
  • Flowport™
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

EISA 2023-2024 - Bowers & Wilkins 703 S3

Álló hangsugárzó kategória EISA AWARD 2022-2023 álló hangsugárzó kategória

A lenyűgöző basszus, a részletes magas hangok és az egységes hangzásvilág tanúsítja mindazt a mérnöki hozzáértést és tapasztalatot, ami támogatta a harmadik generációs Bowers & Wilkins 700 sorozat fejlesztését. Bár a technológia nagy része a vállalat 800 D4 csúcsmodelljéből származik, itt is remekül érvényesül. A karcsú 703 S3 torony először kapott tweeter-on-top sugárzót, amelyhez egy pár 165 milliméteres Aerofoil mélyhangfal és egy 150 milliméteres Continuum kúpos középsugárzó csatlakozik. Ez az álló hangfal magával ragadó és érzelemdús hangélményt biztosít, még több zenebarát számára teszi elérhetővé a B&W prémium teljesítményét. A klasszikus fehér vagy fekete változatok mellett az új Mocha színvilág is káprázatos.

Stúdió hangzás otthonában

Az új 703 S3 mostantól a mi ikonikus a kabinet tetejére kiültetett magassugárzó konfigurációnkkal rendelkezik, amely átalakítja a részletek és a tér megjelenítésének képességét. Ez az áttörés, valamint a elcsatolt FST™ Continuum membrános középsugárzó – amelyet a forradalmian új biomimetikus felfüggesztésünkkel egészítettünk ki - együttesen kivételes hangsugárzóvá teszik a 703 S3-at. Kettős Aerofoil profilú mélysugárzóinak köszönhetően még a legnagyobb helyiségeket is képes testes, valósághű hangzással megtölteni.


Precíziós hangzás

A 700-as sorozat a legmodernebb technológiák sokaságát használja, amelyek a díjnyertes 800-as Diamond sorozat hangsugárzóiból származnak, hogy a kategória legjobb hangélményét nyújtsák.

Vigye haza Hollywoodot

A két center hangsugárzó, valamint a hozzá illő mélysugárzók, falba és mennyezetbe épített hangszórók választási lehetőségével az új 700-as sorozat kiválóan teljesít bármely házimozi berendezésben.

Átgondolt kialakítás

Az új 700-as sorozat a karcsú arányoknak, a prémium minőségű részleteknek, a finoman ívelt kabinetformának, valamint a teljesen új Mokka kivitelnek köszönhetően, egyszerre gyönyörű és könnyedén elegáns.

Stúdióhangzás, Önhöz igazítva

Ez a legkiterjedtebb termékcsaládunk: A 700-as sorozat padlón álló, állványra és könyvespolcra helyezhető hangsugárzókkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen méretű helyiségben precíz hangzást kaphat, bárhogyan is szeretné hallgatni.


Termék jellemzők

Tömör magassugárzó ház

A 700-as sorozat a kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház legújabb generációjával rendelkezik. Új, elnyújtottabb formája hosszabb csőrendszert tartalmaz, hogy még szabadabb és nyitottabb hangzást produkáljon a magas frekvenciáknál. A gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimunkálva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Carbon Dome magassugárzó

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Az alumínium dupla dómos magassugárzókhoz képest drámai javulást nyújtanak, és 47 kHz-re emelik a rezonanciafrekvenciát, a tűpontos képalkotás és a részletgazdagság érdekében.

B&W 705 S3 robbantott magassugárzó

Biomimetikus felfüggesztés

Néha ahhoz, hogy nagy változást érjünk el, szokatlan gondolkodásra van szükség. A híres sárga aramidszálas közép membránjainktól a Continuum membrán technológiára való áttérés a középsugárzás teljesítményének jelentős javulását eredményezte. Most a hangszóró kónusz egy másik kulcsfontosságú elemére fordítottuk figyelmünket: a lengőpillére. Az új biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középsugárzók teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és az elszíneződést, amelyet a hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyet nem is gondolnánk, hogy lehetséges.

                                                      B&W 702 S3 robbantott középsugárzó        

Continuum™ membrán

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli azokat a hirtelen viselkedésbeli átmeneteket, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtóegységek teljesítményét. Az eredmény egy nyitottabb, semlegesebb hangzás, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza.

Elcsatolt középsugárzó rendszer

Az új 700-as sorozat minden háromutas hangsugárzója külön középhangszórót kapott, amely négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: a Continuum membránt, az FST™-t, a biomimetikus felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, ez utóbbi biztosítja a hangsugárzó mélysugárzóinak működéséből eredő minimális interferenciát.

B&W 702 S3 robbantott középsugárzó

Aerofoil™ profilú mélyhangszórók

A fejlett számítógépes modellezési technikák felhasználásával kifejlesztett Aerofoil™ profilú membrán magja változó vastagsággal rendelkezik, így ott biztosít merevséget és merevséget, ahol arra a legnagyobb szükség van. Az eredmény: mély és dinamikus basszus.

                                                               B&W 702 S3 robbantott mélysugárzó           

Ívelt előlap

Az új 700-as sorozatban első ízben szerepel az ívelt előlapú kialakítás. Ez lehetővé teszi, hogy a közép- és mélyhangszórók különálló, „hüvelyekben” helyezkedjenek el, karakteres megjelenést biztosítva. A hangdoboz görbületével kombinálva ez az új megközelítés - mely a 800 Diamond sorozatból származik - csökkenti a ház hallható hatását, így tisztább, nyitottabb és magával ragadóbb hangzást eredményez.

Színek

A felületek elnevezése az előző generációs hangsugárzókhoz képest némiképp megváltozott. A Rózsafa szín helyett az elegáns megjelenésű Mokka szín lesz elérhető.  A 700-as sorozat az alábbi színekben elérhető:

  • Fényes fekete
  • Szatén fehér
  • Mokka

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
  Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
  Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
  Elcsatolt középsugárzó
  Aerofoil™ profilú mélysugárzók
  Flowport™
Leírás 3 utas bass reflex rendszerű
Meghajtóegységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
  1x ø150mm Continuum kónuszú FST közép
  2x ø165mm Aerofoil kónuszú mély
Frekvencia tartomány  30Hz - 33kHz
Frekvencia válasz 46Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)  
Érzékenység 90dB
(tengelyen, 2.83Vrms-nél, 1m-ről)  
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m, tengelyen)
  <1% 90Hz - 22kHz
  <0.5% 120Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 3.1Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 200W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Ajánlott max. kábelimpedancia 0.1Ω
Méretek                           Magasság: 1010mm, csak a kabinet
  1117mm, magassugárzóval és talppal
Szélesség: 192mm, csak a kabinet
  290mm, talppal együtt
Mélység: 316mm, csak a kabinet
  353mm, előlappal és csatlakozóval 
  372mm, talppal együtt
Súly 28.8kg
Színek                                   Kabinet: Fényes fekete 
  Mokka
  Szatén fehér
Előlap: Fekete
  Szürke (csak a fehér színnél)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!