Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins 702 S3 Szatén fehér álló hangfal

2.599.990Ft
Szín-700
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

A 700 S3 sorozat zászlóshajója

 • 3 utas, 5 hangszórós, bass reflex rendszerű hangsugárzó
 • Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
 • Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
 • Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
 • Elcsatolt középsugárzó
 • Aerofoil™ profilú mélysugárzók
 • Flowport™
   
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Stúdió hangzás otthonában

A 702 S3 a zászlóshajónk: a legmodernebb álló hangsugárzó, amely új mércét állít fel a kategóriájában. A Carbon Dome magassugárzó egy teljesen megújult tömör házba került, amely a 800 Diamond sorozat legújabb generációjából származik. Ez még valósághűbb magas frekvenciás hangzást biztosít, míg a továbbfejlesztett és elcsatolt középsugárzó a forradalmi biomimetikus felfüggesztéssel, kiemelkedő középtartománybeli átláthatóságot és nyitottságot biztosít. Ezen felül az új, lefelé irányított reflexnyílás konfigurációnak és az Aerofoil profilú mélyhangszórók triójának köszönhetően a 702 S3 erőteljes és végtelenül artikulált basszusokat is képes előállítani. Ha a legjobbat akarja, ez az.


Precíziós hangzás

A 700-as sorozat a legmodernebb technológiák sokaságát használja, amelyek a díjnyertes 800-as Diamond sorozat hangsugárzóiból származnak, hogy a kategória legjobb hangélményét nyújtsák.

Vigye haza Hollywoodot

A két center hangsugárzó, valamint a hozzá illő mélysugárzók, falba és mennyezetbe épített hangszórók választási lehetőségével az új 700-as sorozat kiválóan teljesít bármely házimozi berendezésben.

Átgondolt kialakítás

Az új 700-as sorozat a karcsú arányoknak, a prémium minőségű részleteknek, a finoman ívelt kabinetformának, valamint a teljesen új Mokka kivitelnek köszönhetően, egyszerre gyönyörű és könnyedén elegáns.

Stúdióhangzás, Önhöz igazítva

Ez a legkiterjedtebb termékcsaládunk: A 700-as sorozat padlón álló, állványra és könyvespolcra helyezhető hangsugárzókkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen méretű helyiségben precíz hangzást kaphat, bárhogyan is szeretné hallgatni.


Termék jellemzők

Tömör magassugárzó ház

A 700-as sorozat a kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház legújabb generációjával rendelkezik. Új, elnyújtottabb formája hosszabb csőrendszert tartalmaz, hogy még szabadabb és nyitottabb hangzást produkáljon a magas frekvenciáknál. A gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimunkálva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

                                                               B&W 705 S3 robbantott magassugárzó

Carbon Dome magassugárzó

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Az alumínium dupla dómos magassugárzókhoz képest drámai javulást nyújtanak, és 47 kHz-re emelik a rezonanciafrekvenciát, a tűpontos képalkotás és a részletgazdagság érdekében.

Biomimetikus felfüggesztés

Néha ahhoz, hogy nagy változást érjünk el, szokatlan gondolkodásra van szükség. A híres sárga aramidszálas közép membránjainktól a Continuum membrán technológiára való áttérés a középsugárzás teljesítményének jelentős javulását eredményezte. Most a hangszóró kónusz egy másik kulcsfontosságú elemére fordítottuk figyelmünket: a lengőpillére. Az új biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középsugárzók teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és az elszíneződést, amelyet a hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyet nem is gondolnánk, hogy lehetséges.
B&W 702 S3 robbantott középsugárzó        

Continuum™ membrán

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli azokat a hirtelen viselkedésbeli átmeneteket, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtóegységek teljesítményét. Az eredmény egy nyitottabb, semlegesebb hangzás, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza.

Elcsatolt középsugárzó rendszer

Az új 700-as sorozat minden háromutas hangsugárzója külön középhangszórót kapott, amely négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: a Continuum membránt, az FST™-t, a biomimetikus felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, ez utóbbi biztosítja a hangsugárzó mélysugárzóinak működéséből eredő minimális interferenciát.

B&W 702 S3 robbantott középsugárzó

Aerofoil™ profilú mélyhangszórók

A fejlett számítógépes modellezési technikák felhasználásával kifejlesztett Aerofoil™ profilú membrán magja változó vastagsággal rendelkezik, így ott biztosít merevséget és merevséget, ahol arra a legnagyobb szükség van. Az eredmény: mély és dinamikus basszus.
                           B&W 702 S3 robbantott mélysugárzó           

Ívelt előlap

Az új 700-as sorozatban első ízben szerepel az ívelt előlapú kialakítás. Ez lehetővé teszi, hogy a közép- és mélyhangszórók különálló, „hüvelyekben” helyezkedjenek el, karakteres megjelenést biztosítva. A hangdoboz görbületével kombinálva ez az új megközelítés - mely a 800 Diamond sorozatból származik - csökkenti a ház hallható hatását, így tisztább, nyitottabb és magával ragadóbb hangzást eredményez.

Színek

A felületek elnevezése az előző generációs hangsugárzókhoz képest némiképp megváltozott. A Rózsafa szín helyett az elegáns megjelenésű Mokka szín lesz elérhető.  A 700-as sorozat az alábbi színekben elérhető:

 • Fényes fekete
 • Szatén fehér
 • Mokka

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
  Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
  Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
  Elcsatolt középsugárzó
  Aerofoil™ profilú mélysugárzók
  Flowport™
Leírás 3 utas bass reflex rendszerű
Meghajtóegységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
  1x ø150mm Continuum kónuszú FST közép
  3x ø165mm Aerofoil kónuszú mély
Frekvencia tartomány  28Hz - 33kHz
Frekvencia válasz 46Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)  
Érzékenység 90dB
(tengelyen, 2.83Vrms-nél, 1m-ről)  
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m, tengelyen)
  <1% 86Hz - 28kHz
  <0.5% 110Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 3.1Ω) 
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 300W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Ajánlott max. kábelimpedancia 0.1Ω
Méretek                           Magasság: 1010mm, csak a kabinet
  1138mm, magassugárzóval és talppal
Szélesség: 192mm, csak a kabinet
  290mm, talppal együtt
Mélység: 354mm, csak a kabinet
  391mm, előlappal és csatlakozóval 
  410mm, talppal együtt
Súly 33.5kg 
Színek                           Kabinet: Fényes fekete 
  Mokka
  Szatén fehér
Előlap: Fekete
  Szürke (csak a fehér színnél)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!