Lap tetejére

Tovább bővül a Michi sorozat!

A díjnyertes Michi sorozat integrált erősítőkkel bővül.

A referencia hangminőségű és kivételes értékű Michi sorozat most az X3 és X5 integrált erősítőkkel egészült ki.   

Tokió, Japán - Augusztus 17, 2020 – A Rotel kiemelkedő sikereket ért el a Michi márka újbóli bevezetésével és most a Michi X3 és a Michi X5 integrált erősítőt adja hozzá a meglévő elő- és teljesítményerősítők portfóliójához.

A Michi egy új osztályt hozott létre a high-end audió piacon, a referencia minőségű termékek előállításával, melyek jellemzője a minőségi hang, az elegáns formaterv és a kiváló megépítés, mindezt kivételes ár-érték aránnyal. Ez az, amiért a P5 előerősítő és az S5 sztereó végerősítő megnyerte a 2020 - 2021-es EISA a High-End elő/végerősítő kategória díját.

A Michi X3 és X5 a már megalapozott Michi alapelvekre épül, amely az osztályának legjobb hangját kínálja, minden áramkör, jelút és alkotóelem kimerítő és kritikus megalkotásával, mindezt a kulcsfontosságú technológiák és alkatrészek házon belüli fejlesztésével kombinálva.

Természetesen az új integrált erősítők is osztoznak a már piacon lévő P5, S5 és M8 modellek kivételes ipari formatervével és kivitelével.

"Nagyon izgatottak vagyunk az X3 és X5 Michi erősítők bevezetésével" - mondta Daren Orth, a Rotel technológiai igazgatója. „Az X3 és az X5 a Michi márka újra indításával elért úttörő munka természetes kiterjesztése. Ezek az integrált erősítők a Rotel legjobbjai és közel hat évtizedes mérnöki technológiát képviselnek, melyek a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően és felülmúlhatatlan ár/érték aránnyal készülnek. "

Az X5 integrált erősítő 14 bemenettel rendelkezik, beleértve az analóg, digitális, XLR, PC-USB bemeneteket, DSD 2X dekódolással és MQA támogatással, Bluetooth apt-X és AAC bemenetet a kiváló minőségű vezeték nélküli streameléshez, valamint MM és MC lemezjátszó előerősítő bemeneteket. A digitális - analóg átalakítást egy AKM 32 bites, 768 KHz DAC végzi, amellyel az audió jel akkurátus pontossággal és időzítéssel érhető el.

Az X5 szorosan követi a meglévő Michi P5 / S5 elő- végerősítő kombináció architektúráját. Az X5 dupla, házon belül gyártott, túlméretezett toroid transzformátorai szolgáltatják az energiát, így téve lehetővé, hogy 600 watt kimeneti teljesítményt nyújtson 4Ω -on és 350 wattot 8Ω -on. Ez szinte korlátlan és kontrollált energiát biztosít a hangsugárzóknak.

Az érzékeny áramkörök tápellátásának elkülönítése kiküszöböli a nem kívánt zajokat és torzulásokat, tovább finomítva a hang minőségét.

Az előlapi grafikus kijelző könnyű hozzáférést nyújt minden beállításhoz, a tartozék egyedi Michi távvezérlő használatakor. A kijelző konfigurálható az aktuális állapot, a 12 sávos EQ vagy a kivezérlésjelző megjelenítéséhez. Az RS232 és Ethernet aljzatok pedig egyszerű integrálhatóságot biztosítanak az automatizált rendszerekhez.

Az X3 integrált erősítő robosztus 350 watt teljesítményt nyújt 4Ω -on és 200 wattot 8Ω -on, melyet egy nagy hatékonyságú, túlméretezett, házon belül készülő toroid trafó szolgál ki. Különálló, egymástól független tápegység szolgálja ki az analóg, digitális és a végerősítő feszültség szabályozó áramköröket.

Az X3 felépítése is a minőségi megépítést tükrözi, optimalizált jelutakkal, mind a 13 forráshoz, mint például az XLR, analóg, digitális, PX-USB, Bluetooth apt-X vezeték nélküli stream és MM lemezjátszó bemenetek. Az RS232 és Ethernet aljzatok segítségével pedig a legnépszerűbb automatizált rendszerekhez illeszthető az erősítő.

A Michi X3 októbertől, míg az X5 modell novembertől kapható.

Az X3 és X5 modellek javasolt listaárai a következők:

X5 Integrált erősítő                2.450.000Ft

X3 Integrált erősítő                 1.750.000Ft

A Michi termékek a legmagasabb minőségi standardok alapján készülnek egy dedikált Michi részlegben a Rotel gyártóüzemének területén. Az X3 és X5 büszkén folytatja a közel 60 éves hangtechnikai és tervezési tapasztalatok örökségét, ezzel biztosítva, hogy méltón viselhessék a Michi nevet.