Lap tetejére

Formation Flex

A Formation Flex ugyanazt a magassugárzó technológiát használja, mint a díjnyertes 600-as sorozatú hangsugárzóink, így a felhasználók ugyanolyan lenyűgözően tiszta hangzást kapnak, mint a vezetékes hangsugárzóink esetében. Használható önálló egységként, párosítható egy másik Formation Flex modellel a sztereó hangzásért, a teljes otthoni többzónás rendszer eléréséhez pedig bármely Formation modellhez kapcsolható. A Formation Bar modellt kiegészítve lenyűgöző 5.1-es surround hangzást érhet el. A Formation Flex megfelel a Bowers & Wilkins magas hanghűségű szabványainak, miközben folytatja az iparágban a „vezeték nélküli audió” szabványok újradefiniálását. Örökségéhez méltóan így válik a Formation Flex a Highest Form of Sound™, azaz a Hangzás Legmagasabb Formájának részévé.

„Az egyszerűsített felhasználói felületnek köszönhetően a Formation Flex hihetetlenül gyorsan és egyszerűen telepíthető. Csupán néhány percet alatt beállítható a készülék és indítható a zenelejátszás” – mondta Greg Lee, a Bowers & Wilkins vezérigazgatója. „ Ismét egy olyan világszínvonalú modern dizájnnal rendelkező terméket mutatunk be, melyet kifejezetten a kiváló akusztika miatt alakítottak így ki, de jól beilleszkedik az otthoni környezetbe, egy önálló alkotásként is. Az egyik legfontosabb jellemzője a sokoldalú otthoni felhasználhatóság. A Flex lehetővé teszi, hogy a tavasszal bemutatott Formation termékeket kibővítve, immár a teljes otthonában élvezhesse a kimagasló hangzást.

Exkluzív Formation® vezeték nélküli technológia - A Bowers & Wilkins szabadalmaztatott rendszere, vezetékes hangminőséget nyújt, vezetékek nélkül. * Jellemzők:

-          Tökéletesített hangsugárzó szinkronizáció – az iparágban meghatározó, teljes egészében magával ragadó hangzás élményét nyújtja, az 1 mikroszekundumos hangsugárzók közötti szinkronizációnak köszönhetően.

-          Szabadalmaztatott robosztus Mesh hálózat – a zavartalan lejátszás érdekében az otthoni Wifi hálózattól függetlenül működik.

-          96kHz/24-bit audió felbontás – Nagyfelbontású streamelés - kétszer jobb minőségben, mint a piacvezető vezeték nélküli hangsugárzó márka – a legtisztább és legpontosabb hangzásélmény érdekében.

A Bowers & Wilkins minőségi hangzás – Több, mint 50 évnyi akusztikus tapasztalat felhasználásával a Formation Duo olyan kimagasló hangzásra képes, melyre más vezeték nélküli rendszerek képtelenek. 

-          Elcsatolt, kettős dóm magassugárzó – A 600-as sorozatból származó magassugárzó technológiánk, biztosítja a hangszínpad legjobb minőségű magas frekvenciáit. 

-          Világszínvonalú mérnöki tudás – Ugyanaz a Bowers & Wilkins mérnöki csapat fejlesztette és hangolta, aki a legendás 800 Diamond sorozatú hangsugárzókat

-          Dinamikus EQ – A hangzás valósidejű optimalizálása, mely lehetővé teszi a nagyobb hangerőn történő zenehallgatást, mindezt alacsonyabb torzítással, mint más vezeték nélküli hangsugárzóknál

További jellemzők:

Gyors és könnyű beállítás – a könnyen kezelhető felhasználói felülettel csupán percek alatt beállítható és indítható a lejátszás. 

Világszínvonalú, modern formaterv – kifejezetten a kimagasló hangzáshoz tervezve, de oly módon, hogy az beilleszkedjen otthona környezetébe, mint egy önálló alkotás.

Teljes otthoni fejleszthetőség – bővíthető az egész otthonára további Formation termékek hozzáadásával. Modell Formation Flex
Leírás Kompakt méretű vezeték nélküli hangrendszer
Technikai jellemzők Apple® AirPlay 2® technológia
  Spotify® Connect
  Roon Ready
   Bluetooth
  Digitális jelfeldolgozás (DSP)
  Digitális erősítő
   Dinamikus EQ
Meghajtó egységek 1 x 25mm kettős dóm magassugárzó
  1 x 100mm szőtt üvegszálas mély/középsugárzó
Frekvencia válasz 52Hz - 28kHz
Erősítő kimeneti teljesítmény 2 x 50W
Hálózati feszültség 100V – 240V – 50/60Hz
Teljesítmény felvétel Kevesebb, mint 6 Watt (Alvó mód)*
Csatlakozások Hálózat RJ45 Ethernet vagy WiFi)
  USB – csak szervíz
Bluetooth  Bluetooth® v4.1, Class 2
  aptX HD
  AAC
  SBC
Méretek Magasság: 215mm
  Szélesség: 130mm
  Mélység: 130mm
Súly  2.3kg
AirPlay 2 kompatibilitás iPhone, iPad, és iPod touch modellek iOS 11.4 vagy frissebb, Apple TV 4K vagy Apple TV (4. generációs) tv OS 11.4 vagy frissebb, Mac vagy PC iTunes 12.8 vagy frissebb verziókkal kompatibilis.
*A Formation termékek mesh hálózatot hoznak létre. Mindegyik termék ebben a hálózatban dinamikusan választja ki az audió-adat kapcsolat optimális útvonalát, annak érdekében, hogy stabil streamelési élményt nyújtson. Ezért a Formation termékek Magas hálózati rendelkezésre állás (HiNA) tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az ERP-irányelvben meghatározott megfelelő teljesítmény felvételi igényeknek.

 

Fogyasztói ár: 
149 000 Ft /db