Lap tetejére

A hang művészete: Bowers & Wilkins Formation®

A hang művészete: Bowers & Wilkins Formation® 
Bemutatkozik a Formation család. Az első vezeték nélküli audio rendszer, amely egyesíti a tökéletes hangszórót, a szabadalmaztatott vezeték nélküli hálózatot, és az iparág vezető 96kHz/24bit felbontású hangzását. Tapasztalja meg a hang legmagasabb formáját.

A kifinomult Bowers & Wilkins hangzás immár vezetékek nélkül is elérhető, otthona minden szegletében, kompromisszumoktól mentes hangminőséggel. Az exkluzív Formation® vezeték nélküli technológia a magával ragadó, zökkenőmentes és a vezetékes hifi hangzás minőségét garantálja, mindezt vezetékek nélkül. Ez az, amiért a Formation széria a hangzás legmagasabb formáját nyújtja.

 
Formation Wedge 
 
A legendás Bowers & Wilkins hangzás, a szabadalmaztatott vezeték nélküli technológiánkkal kiegészítve, tökéletes kombinációja a funkciónak és a formának egy vezeték nélküli hangsugárzóban. A különleges, 120 fokos elliptikus kialakításnak köszönhetően teljes sztereó hangzással tölt meg bármely helységet. A Formation széria tagjaként a Formation Wedge egy újabb példája annak, ahogy a Bowers & Wilkins definiálja a hang legmagasabb formáját. 
 
Formation Audio
 
Most eljött a lehetőség, hogy a meglévő rendszerét a streaming korszakába vigye. A Formation Audio lehetővé teszi a 96kHz/24bit multiroom streamelést, bármely hagyományos rendszerről vagy komponensről, a kiváló minőségű digitális / analóg konverterünknek köszönhetően. 
 
Formation Bass
 
Fedezze fel az erőteljesebb mélyhangzást, melyet nem csak hallani, hanem érezni is fog a Bowers & Wilkins Formation Bass modellel. Pontosabb, jobban időzített és kifejezőbb, mint valaha. A Formation Bass új dimenziót ad a multiroom hangzásnak, legyen szó zenéről, moziról vagy TV-ről. 
 
Formation Duo

Az első vezeték nélküli hangsugárzó streaminghez, mely megfelel a Bowers & Wilkins szigorú „vezetékes” audiofil szabványának. A Formation Duo az első vezeték nélküli hangsugárzó rendszer, mely vezetékes hangminőséget nyújt, vezetékek nélkül.

 
Formation Bar

A soundbarok célja, hogy teljes házimozi élményt adjanak egy kompakt méretű készülékből, de erre gyakran képtelenek és túl kevés hangszóró áll a rendelkezésükre a limitált kialakítás és méret miatt. A Formation Bar modellel a Bowers & Wilkins egy erőteljes, multiroom soundbart alkotott, mely képes a cég legendás hangzását közvetíteni, kiegészítve a vezeték nélküli streaming képességével. A Bowers & Wilkins mérnökei a legendás hangsugárzóikból kiindulva kilenc optimalizált hangszórót készítettek, melyet körültekintően helyeztek el a karcsú formában. Ezáltal szélesebb és teltebb hangszínpadot kaptak, míg a dedikált center csatornával a dialógusok tisztává és érthetővé válnak. Ezzel az összeállítással szobája a jelenet közepébe kerül és valóban magával ragadó audió élmény jön létre, így házimozija is a hang legmagasabb formájának részévé válik.