Lap tetejére

Formation Bar

A soundbarok célja, hogy teljes házimozi élményt adjanak egy kompakt méretű készülékből, de erre gyakran képtelenek és túl kevés hangszóró áll a rendelkezésükre a limitált kialakítás és méret miatt. A Formation Bar modellel a Bowers & Wilkins egy erőteljes, multiroom soundbart alkotott, mely képes a cég legendás hangzását közvetíteni, kiegészítve a vezeték nélküli streaming képességével. A Bowers & Wilkins mérnökei a legendás hangsugárzóikból kiindulva kilenc optimalizált hangszórót készítettek, melyet körültekintően helyeztek el a karcsú formában. Ezáltal szélesebb és teltebb hangszínpadot kaptak, míg a dedikált center csatornával a dialógusok tisztává és érthetővé válnak. Ezzel az összeállítással szobája a jelenet közepébe kerül és valóban magával ragadó audió élmény jön létre, így házimozija is a hang legmagasabb formájának részévé válik.

Főbb jellemzők:

A Bowers & Wilkins minőségi hangzás – Több, mint 50 évnyi akusztikus technológia felhasználásával a Formation Bar modellel olyan kimagasló hangzást tapasztalhat meg, melyre más vezeték nélküli rendszerek képtelenek. 

9 optimalizált hangszóró – Legendás hangsugárzóinkból született, minden hangszórója optimálisan pozícionált, hogy széles és teljes hangszínpadot hozzon létre zenénél és filmeknél egyaránt.

Elcsatolt, kettős dóm magassugárzó – A 600-as sorozatból származó magassugárzó technológiánk, biztosítja a hangszínpad legjobb minőségű magas frekvenciáit. 

Dedikált center csatorna – A dedikált center csatornával a kedvenc TV műsorainak és filmjeinek párbeszéde tisztává és kiegyensúlyozottá válik.

Exkluzív Formation® vezeték nélküli technológia - A Bowers & Wilkins szabadalmaztatott rendszere, vezetékes hangminőséget nyújt, vezetékek nélkül. * Jellemzők:

Tökéletesített hangsugárzó szinkronizáció – az iparágban meghatározó, teljes egészében magával ragadó hangzás élményét nyújtja, az 1 mikroszekundumos hangsugárzók közötti szinkronizációnak köszönhetően.

Szabadalmaztatott robosztus mesh hálózat – a zavartalan lejátszás érdekében az otthoni Wifi hálózattól függetlenül működik.

96kHz/24-bit audió felbontás – Nagyfelbontású streamelés - kétszer jobb minőségben, mint a piacvezető vezeték nélküli hangsugárzó márka – a legtisztább és legpontosabb hangzásélmény érdekében.

További jellemzők:

Gyors és könnyű beállítás – a könnyen kezelhető felhasználói felülettel csupán percek alatt beállítható és indítható a lejátszás. 

Világszínvonalú, modern formaterv – kifejezetten a kimagasló hangzáshoz tervezve, de oly módon, hogy az beilleszkedjen otthona környezetébe, mint egy önálló alkotás.

Teljes otthoni fejleszthetőség – bővíthető az egész otthonára további Formation termékek hozzáadásával.Modell Formation Bar
Leírás Vezeték nélküli soundbar
Technikai jellemzők Apple® AirPlay 2® technológia
  Spotify® Connect
  Roon Ready
   Bluetooth
  Dolby Digital
  Digitális jelfeldolgozás (DSP)
  Digitális erősítő
   Dinamikus EQ
Meghajtó egységek 3 x 25mm kettős dóm magassugárzó
  6 x 65mm szőtt üvegszál kónuszú mély/középsugárzó
Frekvencia válasz 40Hz - 28kHz
Erősítő kimeneti teljesítmény 6 x 40W  
Hálózati feszültség 100V – 240V – 50/60Hz
Teljesítmény felvétel Kevesebb, mint 6 Watt (Alvó mód)*
Csatlakozások Optikai digitális bemenet (Toslink)
  Hálózat (RJ45 Ethernet vagy WiFi)
  USB – csak szerviz
Bluetooth  Bluetooth® v4.1, Class 2
  aptX HD
  AAC
  SBC
Méretek Magasság: 109mm
  Szélesség: 1240mm
  Mélység: 107mm
Súly  5.5kg
 AirPlay 2 kompatibilitás  iPhone, iPad, és iPod touch modellek iOS 11.4 vagy frissebb, Apple TV 4K vagy Apple TV (4. generációs) tv OS 11.4 vagy frissebb, Mac vagy PC iTunes 12.8 vagy frissebb verziókkal komptibilis  
   
*A Formation termékek mesh hálózatot hoznak létre. Mindegyik termék ebben a hálózatban dinamikusan választja ki az audió-adat kapcsolat optimális útvonalát, annak érdekében, hogy stabil streamelési élményt nyújtson. Ezért a Formation termékek Magas hálózati rendelkezésre állás (HiNA) tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az ERP-irányelvben meghatározott megfelelő teljesítmény felvételi igényeknek.

 

Fogyasztói ár: 
449 000 Ft /db