Lap tetejére

Formation Wedge

A Bowers & Wilkins Formation Wedge modelljével megismerheti a legendás, szobát betöltő Bowers & Wilkins hangminőséget, mely a céltudatos tervezéssel házasítva, nemcsak a szemeknek, hanem a füleknek is kellemes élményt nyújt. A kompromisszummentes, hangminőség iránti örökségünkhöz méltón, az egyedülálló 120 fokos elliptikus hangsugárzó forma úgy lett kialakítva, hogy a magas, közép és mély komponensek pontosan kiszámított szögben kerüljenek beépítésre a valódi sztereó hatás és a szobát betöltő hang érdekében. Streameljen 96kHz/24bit minőségben és szinkronizáljon egyszerűen más Formation hangsugárzókkal, hogy egy magas hanghűségű multiroom rendszert kapjon. A Formation Wedge a Formation Széria részeként egy újabb példa arra, ahogy a Bowers & Wilkins meghatározza a hang legmagasabb formáját.

Főbb jellemzők:

A Bowers & Wilkins minőségi hangzás – Több, mint 50 évnyi akusztikus tapasztalat felhasználásával a Formation Wedge olyan kimagasló hangzásra képes, melyre más vezeték nélküli rendszerek képtelenek.

120-fokos elliptikus forma – A hangszórók tökéletesen pozícionált elhelyezése a teljes szobát betöltő, sztereó hangzásért.

Elcsatolt, kettős dóm magassugárzó – A 600-as sorozatból származó magassugárzó technológiánk, biztosítja a hangszínpad legjobb minőségű magas frekvenciáit. 

Exkluzív Formation® vezeték nélküli technológia - A Bowers & Wilkins szabadalmaztatott rendszere, vezetékes hangminőséget nyújt, vezetékek nélkül. * Jellemzők:

Tökéletesített hangsugárzó szinkronizáció – az iparágban meghatározó, teljes egészében magával ragadó hangzás élményét nyújtja, az 1 mikroszekundumos hangsugárzók közötti szinkronizációnak köszönhetően.
 
Szabadalmaztatott robosztus Mesh hálózat – a zavartalan lejátszás érdekében az otthoni Wifi hálózattól függetlenül működik.

96kHz/24-bit audió felbontás – Nagyfelbontású streamelés - kétszer jobb minőségben, mint a piacvezető vezeték nélküli hangsugárzó márka – a legtisztább és legpontosabb hangzásélmény érdekében.

További jellemzők:
Gyors és könnyű beállítás – a könnyen kezelhető felhasználói felülettel csupán percek alatt beállítható és indítható a lejátszás. 

Világszínvonalú, modern formaterv – kifejezetten a kimagasló hangzáshoz tervezve, de oly módon, hogy az beilleszkedjen otthona környezetébe, mint egy önálló alkotás.

Teljes otthoni fejleszthetőség – bővíthető az egész otthonára további Formation termékek hozzáadásával. Modell Formation Wedge
Leírás Vezeték nélküli hangrendszer
Technikai jellemzők Apple® AirPlay 2® technológia
  Spotify® Connect
  Roon Ready
   Bluetooth
  Digitális jelfeldolgozás (DSP)
  Digitális erősítő
   Dinamikus EQ
Meghajtó egységek 2 x 25mm kettős dóm magassugárzó
  2 x 90mm FST középsugárzó
   1 x 150mm mélysugárzó
Frekvencia válasz 35Hz - 28kHz
Erősítő kimeneti teljesítmény 2 x 40W  (magas)
   2 x 40W (közép)
  1 x 80W (mély)
Hálózati feszültség 100V – 240V – 50/60Hz
Teljesítmény felvétel Kevesebb, mint 6 Watt (Alvó mód)*
Csatlakozások Hálózat (RJ45 Ethernet vagy WiFi)
  USB – csak szerviz
Bluetooth  Bluetooth® v4.1, Class 2
  aptX HD
  AAC
  SBC
Méretek Magasság: 232mm
  Szélesség: 440mm
  Mélység: 243mm
Súly  6.5kg
 AirPlay 2 kompatibilitás  iPhone, iPad, és iPod touch modellek iOS 11.4 vagy frissebb, Apple TV 4K vagy Apple TV (4. generációs) tv OS 11.4 vagy frissebb, Mac vagy PC iTunes 12.8 vagy frissebb verziókkal komptibilis  
   
*A Formation termékek mesh hálózatot hoznak létre. Mindegyik termék ebben a hálózatban dinamikusan választja ki az audió-adat kapcsolat optimális útvonalát, annak érdekében, hogy stabil streamelési élményt nyújtson. Ezért a Formation termékek Magas hálózati rendelkezésre állás (HiNA) tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az ERP-irányelvben meghatározott megfelelő teljesítmény felvételi igényeknek.

 

Fogyasztói ár: 
359 000 Ft /db