Lap tetejére

Érkezik a ROTEL A11 erősítő és CD11 cd-lejátszó

 

A Rotel több mint 55év alatt számos tesztgyőztes hi-fi komponenst készített, melyek új szintre emelték a hangminőséget, gyakran az osztályuk szintjét is meghaladva. Ez az örökség folytatódik az A11 integrált erősítő és a CD11 CD lejátszó bemutatásával.

A kedvelt 14-es sorozatot kibővítve, az A11 és CD11 költséghatékony árazást kínál, kiváló hangzással.
Az audió bemenetek tekintetében, mind a két modell támogatja a legpopulárisabb audió forrásokat.

Az első Rotel CD lejátszó 1989-es megjelenése óta eltelt közel harminc éves tapasztalattal és tudással készült a CD11 lejátszó. Az új modell készen áll az elmúlt 25 évben eladott, több mint 200 millió CD lemez lejátszására.

A CD11-ben egy Texas Instruments 24-bit 192kHz DAC felelős a digitális jelek analóggá alakításáért. Analóg RCA audió és koaxiális digitális kimenetekkel is rendelkezik, hogy könnyen beilleszthető legyen a legtöbb rendszerbe.

Az A11 belső Bluetooth receivere támogatja az aptX és AAC formátumokat a CD minőségű vezeték nélküli streamelésért, a mozgó mágneses lemezjátszó előerősítője a klasszikus vinyl kedvelőinek kedvez, és a további 4 RCA analóg bemenete pedig az összes populáris Hifi eszközzel teszi összeköthetővé.

Az A11 erősítője a Rotel által készített túlméretezett toroid transzformátorát alkalmazza, mely képes csatornánként 50W leadására, AB osztályban (20Hz-20kHz, 8Ω, mindkét csatornát meghajtva), továbbá relé által kapcsolható, A és B hangsugárzó kimenettel is rendelkezik.

„A Rotel régóta elismert vezető szerepet tölt be a megfizethető, kiváló teljesítményű audió világában. ”- mondja Peter Kao, a Rotel ügyvezető igazgatója. „ A két új modell minősége is jóval meghaladja a kedvező árát. Ez a Balanced Design Concept elvének is köszönhető, melyben a tervezési, tesztelési és gyártási folyamatok is teljes egészében a saját 10 000 négyzetméteres gyárunkban történnek.”

Az A11 és CD11 12V trigger csatlakozással is rendelkezik, a kettős irányú RS232 vezérlő csatlakozásával pedig számos rendszerbe beilleszthetővé válik. További jellemzők: cserélhető IEC tápkábel, előlapi grafikus kijelző, infravörös távvezérlő és más funkciók és szolgáltatások a könnyű beüzemeléshez és használathoz.

Az A11 és CD11 fekete és ezüst színekben is kapható.

 

 

 

 

Az A11 Javasolt fogyasztói ára: 219.000Ft

A CD11 Javasolt fogyasztói ára: 129.000Ft

Elérhetőség: 2019. február